solo5 Отговорено Март 3, 2009 Отговорено Март 3, 2009 Живеят си в 80-те хората и си харесват тази музика. и аз харесвам групи от 80-те, стига да са добри такива Конкурент не са от тях ... и на номинациите на Евровизия се изложиха... и миналата година пак там същата работа P.S. еваларка само, че имат самочувствието да се явяват... много са добре, че не знаят колко са зле
kitaratapesho Отговорено Март 3, 2009 Отговорено Март 3, 2009 Тази тема се превърна в една грозна и жалка картина, олицетворяваща духът на българските музиканти. Браво "колеги"! Успехи, Петър
Hillbilly Отговорено Март 3, 2009 Отговорено Март 3, 2009 Е, въпреки всичко, елемнта не безмислена омраза надделява в темата.От плюенето полза няма. Но -блек метъл ли да почнат да правят . Живеят си в 80-те хората и си харесват тази музика. Колкото до това кой е звезва и кой не - справедливост в природата няма, може пък по-добре да се справят с мениджмънта, отколкото с музиката. Само да менажираха други групи... Евтиме,не съм съгласен с теб в случая, приятел,свирили сме с първата ми група в една репетиционна (тогава беше младежки дом) с Конкурент в края на 80-те ,Павел Васев нямаше да отиде в Монолит,ако Емо се държеше по-човешки с хората ..
temerut Отговорено Март 3, 2009 Отговорено Март 3, 2009 За групи като Конкурент и БГ рок няма какво хубаво да се каже сами са си го изпросили да би мирно седяло не би чудо видяло
Evtim Djerekarov Отговорено Март 3, 2009 Отговорено Март 3, 2009 ...свирили сме с първата ми група в една репетиционна (тогава беше младежки дом) с Конкурент в края на 80-те ,Павел Васев нямаше да отиде в Монолит,ако Емо се държеше по-човешки с хората .. Mоже, не споря. То така или иначе нашата сцена за "музикално изкуство" е пропита с омраза и болни амбиции много повече, отколкото с желание за работа. Затова не се и учудвам, че си имал подобен опит с тях.
synchu Отговорено Март 4, 2009 Отговорено Март 4, 2009 Тук май отдавна вече не се обсъжда авторската музика на групата. Тъжно.
Recommended Posts