Feuermeister Публикувано Март 23, 2008 Публикувано Март 23, 2008 Би му мамата... http://www.pro-technica.com/priceList/Cort_2008_2.pdf - Cort x6 е 177.60 евро (България) Пък гледам във некви други сайтове в другите държави въри по скъпо... около 280 евро Какво става ?! Цитирай
bobalan Отговорено Март 23, 2008 Отговорено Март 23, 2008 спокойно, не е менте. Цените на CORT za България са много добри, това е. Аз съм си харесал един модел, но ще го пазя в тайна Цитирай
Metanoia Отговорено Март 24, 2008 Отговорено Март 24, 2008 (Редактирано) Е, аз съм се замислил за KX-5... Като че ли повече ме кефи. Освен това, Feuermeister, сигурен ли си, че нямаш предвид grind в подписа си? Редактирано Март 24, 2008 от Metanoia Цитирай
Feuermeister Отговорено Март 24, 2008 Автор Отговорено Март 24, 2008 о да! Объркал съм се. Благодаря че ме поправи Цитирай
soundcraft Отговорено Март 24, 2008 Отговорено Март 24, 2008 (Редактирано) Е,все пак не очаквай да е MADE IN KOREA....за разлика от тези в другите сайтове... Редактирано Март 24, 2008 от soundcraft Цитирай
Feuermeister Отговорено Март 24, 2008 Автор Отговорено Март 24, 2008 (Редактирано) мюу другото никога не съм чувал китарата на живо но съм я чувал във youtube. Има ли собственици на такава китара тук? Какво е мнението ви за китарата? (за cort x-6 говорим) Редактирано Март 24, 2008 от Feuermeister Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 24, 2008 Отговорено Март 24, 2008 Не съм свирил на Cort, но мога да кажа че едни мои познати от Лондон - Abbgot (black metal) група са рекламни лица на марката. Цитирай
bodura Отговорено Март 25, 2008 Отговорено Март 25, 2008 имам такава от няколко месеца(от Германия).Китарата е удобна,с тънък гриф,добра изработка(не съм тествал много китари-преди години имах японски Squier и за малко американски Kramer).Проблема е с рамото на тремолото.Завива се с гаика и ако го въртиш много напред назад се разхлабва.За звука не мога да коментирам,компютъра ми не е критерии,скоро ще взимам Peavy кубе и ще добия някаква представа(всичко е за домашно ползване) Цитирай
Slipaway Отговорено Март 26, 2008 Отговорено Март 26, 2008 (Редактирано) Аз искам да попитам дали някой случайно няма впечатления от модела EVL-K4, защото обмислям да си купя такъв и се чудя дали е достойна алтернатива на Stagg-а, от който по принцип съм доволен. ПП - Хаха модела даже май е онзи, който държи страшния чичко блек металист 1 пост по нагоре ;D Редактирано Март 26, 2008 от Slipaway Цитирай
DYLGIQ Отговорено Март 26, 2008 Отговорено Март 26, 2008 Ей ся пробвах в Динакорд една такава - мноо метъл има в тая китарка. С класи над стаговете е, изработката е наистина много по-добра и ЕМГ-тата обаждат супер. Това с гайката на флойда е така с всички евтини флойдове. На мен ми хареса матовия финиш - и на тялото, и на хардуера. Май ще си я купя - за тия пари си струва определено. Цитирай
Slipaway Отговорено Март 28, 2008 Отговорено Март 28, 2008 Ей ся пробвах в Динакорд една такава - мноо метъл има в тая китарка. С класи над стаговете е, изработката е наистина много по-добра и ЕМГ-тата обаждат супер. Това с гайката на флойда е така с всички евтини флойдове. На мен ми хареса матовия финиш - и на тялото, и на хардуера. Май ще си я купя - за тия пари си струва определено. Значи и аз ще вземам. Благодаря за мнението :] Цитирай
ipo Отговорено Април 25, 2008 Отговорено Април 25, 2008 Не съм свирил на Cort, но мога да кажа че едни мои познати от Лондон - Abbgot (black metal) група са рекламни лица на марката. Абсолютно същата пробвах преди малко за кратко, по домашному, както си му е реда и реших да погледна дали има нещо за тези китари и тук , във форума. Ето че има Приятно безшумно го дава китарката. модел DVL-K4 . Честна дума, това си е китара за металяги.. .. метъли .. и предимно радващите се на солидна доза джангър...металисти! Трудно ще свирите друго с нея ,.. тя просто си е сет-ната за метъл и туй то.// има едни такива глухи !?? но избиващи средни честоти..! Обаче- грифът и е прекрасен - аз лично съм свикнал с извънредно тънки или извънредно дебели грифове.- нейният е малко никакъв в този ми ред на мисли ,но е добре изчислен. Мен Флойд-а ме вбесява - почти задължително ще изпокъсам сумати струни.. просто си ме кефи да си въртя ключета с лявата ръка ..и го правя почти на авто пилот.. Добра е- според мен си заслужава парите, но няма да ми свърши работа , щото не свиря такива нещица. Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Април 26, 2008 Отговорено Април 26, 2008 А някой има ли идея каква е цената на Cort KX Custom? Не съм го виждал в магазинте на Динакорд, а и в ценовата листа не фигурира... Цитирай
Martyr Отговорено Април 26, 2008 Отговорено Април 26, 2008 ГОРД ПРИТЕЖАТЕЛ на EVL K4 супер китарка, и не стига, че е с класи над стаговете, обажда добре колкото Джаксън от 800 кинта...проблема с флойда е факт, но си има и решение...иначе китарата на онзи чичко блекметалист е К6 модела с активни адаптери и по-як финиш...вярвам че ако бяха вкарали К6-та в Динакорда щях направо нея да взема...ама няма и да се поколебая ако я докарат...звука...Убиец...през 150 ватова глава и 4х12...уоу Цитирай
kkertev Отговорено Април 26, 2008 Отговорено Април 26, 2008 То не знам да ли е за тука или за фукнята ама днес открих че освен IBANEZ има още една марка китари CORT. (Това е лично мое мнение базирано на различните марки китари който съм притежавал.не се обиждайте). В магазина на "Динакорд"Дружба открих това чудо,мога да кажа само: :pray: Определено тази марка си заслужава,имах възможност да я сравня примерно с VINTAGE V100, (в същият ценови клас),разликата е огромна поне за мен. Да повторя това е мое лично мнение. На темата,не мисля че тези китари са МЕНТЕТА. Поздрави:K.Kertev Цитирай
Recommended Posts