tjman Публикувано Юли 5, 2005 Публикувано Юли 5, 2005 Здрасти на всички, вече съм притежател на Evolution 449C (най-после Но имам един голяям проблем значи като я включа към компютъра със USB кабела, който върви към нея Уиндоуса я разпознава точно както пише в инструкциите. След това си пускам Reason (3.0) и като му дам "ala-bala control surfaces" scan for surfaces нищо не намира ... хубаво отивам на сайта на риизън там пише, че тази клавиатура я поддържат - след това кликвам на бутона add (който се намира на същият диалог в риизън) и му казвам - я сега ми добави една еволюшън клавиатура тука ... и там има точно моят модел ... даже и снимка има E хубаво ама като кликна на бутона find (и то вади друг диалог и дето пише - натисни нещо на клавиатуата) и нищо не засича ... Четох в manual - да сетна клавиатурата на present No 4 - хубаво то по дефолт точно това е сетнато - след това ресетнах цялата клавиатура и пак избрах въпросният preset 4 и пак нищо ... След това включих и функцията "Midi out from USB" пак нищо (даже си сложих някакви демо програмки от инсталационното CD ама и те не свирят като натискам по клавиатурата ) Може ли някой, който ива Evlution да ми помогне - примерно да каже той как си подкарва неговата ... щото или аз съм тъп или може и клавиатурата да е развалена ((((((( Утре ще ходя да си купя и Миди кабел - да не би от тази глупост да е ... Благодаря предварително! Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 5, 2005 Отговорено Юли 5, 2005 по-лесно нещо от тази клавиатура никога не съм подкарвал, тва с миди кабела си е набутване според мен Цитирай
tjman Отговорено Юли 6, 2005 Автор Отговорено Юли 6, 2005 по-лесно нещо от тази клавиатура никога не съм подкарвал, тва с миди кабела си е набутване според мен Как я подкара ? Аз съм със Windows XP - нещо странно, е че я разпознава (добавя драйвери) всеки път като я включа към PC-то ... Вчера изчетох де що има неща за нея из нета и пак нищо Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 6, 2005 Отговорено Юли 6, 2005 (Редактирано) windows сам си я разпознава, ръчкай я на едно и също usb, иначе всеки път ще се инсталира наново и др какво да ти кажа нали идеята е plug and play, поне при мен е така. Пиши на еволюшън, никой не се е оплаквал от такъв проблем, съжалявам, просто не знам какво друго да ти кажа. Включвай клавиатурата винаги преди да заредиш програмата, защото при Нуендо например ако я включиш по време на отворен проект не я разпознава, а тя свети ли изобщо :think:, е, щом я разпознава би трябвало. Не знам братко sorry виж дали не можеш да се свържеш с някой консултант от вносителите, фирма VALI или както споменах преди пиши на evolution Редактирано Юли 6, 2005 от peshoy2k Цитирай
synchu Отговорено Юли 6, 2005 Отговорено Юли 6, 2005 windows сам си я разпознава, ръчкай я на едно и също usb, иначе всеки път ще се инсталира наново и др какво да ти кажа нали идеята е plug and play, поне при мен е така. Пиши на еволюшън, никой не се е оплаквал от такъв проблем, съжалявам, просто не знам какво друго да ти кажа. Включвай клавиатурата винаги преди да заредиш програмата, защото при Нуендо например ако я включиш по време на отворен проект не я разпознава, а тя свети ли изобщо :think:, е, щом я разпознава би трябвало. Не знам братко sorry виж дали не можеш да се свържеш с някой консултант от вносителите, фирма VALI или както споменах преди пиши на evolution решихме го проблема в "Клавишни" вече Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 6, 2005 Отговорено Юли 6, 2005 аааа ся видех - а честито , аз немам проблеми с уиндолския драйвер Цитирай
ecmjazz Отговорено Юли 6, 2005 Отговорено Юли 6, 2005 По принцип и ундолския работи ама не може да я ползваш в повече от едно приложение едновременно с него. Не че ще ти се налага много често да го правиш ама на мен ми се наложи.. Цитирай
peshoy2k Отговорено Юли 6, 2005 Отговорено Юли 6, 2005 не ми се е налагало , е, ще го имам предвид 10Х Цитирай
Fortissimo Отговорено Юли 7, 2005 Отговорено Юли 7, 2005 имам МК461 ама искам да си взема и 425 да си цъкам и на работа че е по-малка. кефи кефи. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 Това, че не работи с повече от едно приложение... Аз като включа кийборда след Кюбейс и не тръгва. От тоя ХР драйвер ли е тоя "ефект"? Цитирай
synchu Отговорено Юли 8, 2005 Отговорено Юли 8, 2005 (Редактирано) Това, че не работи с повече от едно приложение... Аз като включа кийборда след Кюбейс и не тръгва. От тоя ХР драйвер ли е тоя "ефект"? ъхъ...смени го с Еволюшънския - за повече инфо виж в "Клавишни" същата тема. пс. опппааа....май не прочетох докрай Пробвай да го смениш ...ама може и да не е от това Пускай Кюбейза след кийборда. Се пак Уиндоус е ...не е много ентелегентен. Редактирано Юли 8, 2005 от synchu Цитирай
Recommended Posts