Jump to content
Българският форум за музиканти

Музикален софтуер


AbLaZe

Recommended Posts

Видях много теми с въпроси как да направя това с тази програма или пък с онази.Накратко казано-идеята ми е всеки който има познания върху музикалния софтуер да каже впечатленията си от програмите с който работи,да напише едно кратичко обяснение как се работи с тази програма.Темичката може да е нещо като подфорума Ноти,Уроци и други с тази разлика че може да е само за софтуер,хардуер и така нататък.Така че вместо някой да търси отговор на въпроса си със собствена тема от типа "я как да боднем китарата у компютара" или "как да пусна за запис ".Нека да търси отговорите си тук.Аз също имам нужда от :) светване по тези въпроси,но съм сигурен че няма да бъда последния-така че тази тема може да е за всички индианци в технологите.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

...и малка добавка в смисъла на като как точно се очаква 200-те страници книжка на Самплитюд, например + вероятно 400-те страници хелп да се превърнат в кратко описание? :metalist: Просто няма как да стане, човек. Като имаш конкретни питания - казвай, ще се постараем да отговорим и аз и колегите, стига някой да знае отговора.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.