Obscure_Angel Публикувано Март 2, 2008 Публикувано Март 2, 2008 Имам молба. Ако някой тук от форума има Metal Zone Distortion може ли да ми прати по някакъв начин различните конфигурации на Equalizer-ът, че аз с целия си акъл загубих мойте. Благодаря предварително. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 Ако имаш предвид тия, които са на книжката - без тях е по-добре - Metal Zone-ът може повече от тях, затова се довери на слуха си и действай! Цитирай
liquid_death Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 Те затова са потенциометри, а не ключета с позиции - да си ги настроиш сам финно, според собствената си апаратура и изисквания.Стига мързел! Цитирай
Dikata Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 и колкото и да вьртиш,саунд няма да изкараш от тая хава! Цитирай
SlipFly Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 Пич тая твойта работа е - гледай си работата земи врътни , чуй.Както ти казаха по горе всичко зависи от китарата и ампа ти Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Март 2, 2008 Отговорено Март 2, 2008 трябва сам да си съсдадеш бленда по слух , както на тебе ти хареса , не може някои друг да ти каже как е наи добре ! Цитирай
baitanas Отговорено Март 3, 2008 Отговорено Март 3, 2008 (Редактирано) Ако не можеш сам да се ориентираш по слух как трябва да звучи, пусни си запис на някоя любима група и започни да въртиш докато изкараш подобен звук, ефекта е добър, може да изкара много приличен саунд... Редактирано Март 3, 2008 от baitanas Цитирай
Overdrive Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 и колкото и да вьртиш,саунд няма да изкараш от тая хава! +1 Цитирай
Valserp Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 и колкото и да вьртиш,саунд няма да изкараш от тая хава! Да - ако не знаеш как... Цитирай
Zlatanov Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 (Редактирано) Ти явно знаеш как!? Ем земи помогни на момчето Редактирано Март 4, 2008 от Zlatanov Цитирай
antonium Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 да! и освен тва темата е за конфигурации на метал зона, а не дали ше изкараш саунд от него или не... manual: http://www.roland.com/products/en/_support...0&iCncd=292 so simple:) Цитирай
chris_barnes Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 ползвай тези настройки дано ти харесат Цитирай
Nikifena Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 и колкото и да вьртиш,саунд няма да изкараш от тая хава! +1 много маже тоя ефект бе. Цитирай
fLiSk Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 Е, маже си, но и аз помня времето когато му се радвах на уникалния звук (пък аз отдавна не ползвам толкова драйв и не мисля, че вади звук). Аз имам една молба към Chris Barnes (той уж вокал ама на китара свири ) да сподели тая настройка с какво кубе и китара я ползва и съответно с какви настройки на кубето. И също така какъв звук докарва така. По този начин ще е доста по - полезно. Цитирай
Recommended Posts