Black Bird Публикувано Март 2, 2008 Share Публикувано Март 2, 2008 (Редактирано) Видяхте ли тези ментета? Как ви се струват? Виждам ,че някой е вкарал доста от тях В Пловдив видях една...дори етикета беше имитиран... http://www.dalavera.net/read.php?1241,289187 Редактирано Март 2, 2008 от Black Bird Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slide Отговорено Март 2, 2008 Share Отговорено Март 2, 2008 Вчера точно я гледах и аз, понеже търся Теле, а от търсачкама ми я изкара. (нали пише, че я разменя за Теле..) Не мога да видя обаче кво пише на главата, като че ли не е Ibanez, или аз не гледам като хората. Ако я смъкне до 500 лв бих се замислил. То не е като ди ги имам парите, ама преди време много исках такава китара. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Март 2, 2008 Автор Share Отговорено Март 2, 2008 Пише си Ибанез. Обаче не знам колко е здрав хардуера Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slide Отговорено Март 2, 2008 Share Отговорено Март 2, 2008 Тогова ясно. Може и да е добър Ibanez JEM (менте) пък, знае ли човек. Гледам го предлага и за бартер - за Теле или лампово кубе Фендър... Щом пише, че е възможен коментар на цената, значи още от начало е мислил за 500-600 лв. да я даде. Ако имах парите и цената паднеше около 550-600, макс, бих я взел китарата. Стига да е в добро състояние. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Март 2, 2008 Автор Share Отговорено Март 2, 2008 Виж нека ми излгежда ОК...Доста добра имитация спрямо моя Ибанез Престиж който имах. Обаче не се знае какво е дървото на тялото...иначе адаптерите се знае че са за сменяне и тремолото не се знае кога ще се сцепи... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slide Отговорено Март 2, 2008 Share Отговорено Март 2, 2008 Не се виждат хубаво позициите, та да се каже, ама изглежда прав грифа. (поне до колкото може да се види от снимката) Адаптерите сигурно са някакви сток и на дали са сменяни. И аз си мислех именно за тремолото и заключването в кво състояние ще е... А иначе от кво дърво трябва да е? basswood? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Март 2, 2008 Share Отговорено Март 2, 2008 казва ли ти някой - нали е метне Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
npokonu Отговорено Март 2, 2008 Share Отговорено Март 2, 2008 (Редактирано) China! http://www.ibanezrules.com/fakes.htm На някои китари надписа Ибанец е под всякаква критика, а тремолото няма нищо общо с тези на Ибанец. Не знам дали си струват парите. Редактирано Март 2, 2008 от npokonu Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Black Bird Отговорено Март 2, 2008 Автор Share Отговорено Март 2, 2008 China!http://www.ibanezrules.com/fakes.htm На някои китари надписа Ибанец е под всякаква критика, а тремолото няма нищо общо с тези на Ибанец. Не знам дали си струват парите. Тия нямат общо с наще в БГ. Тази в Пловдив беше доста изпипана....изглеждаше си най нормално и точно направена.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jororock Отговорено Март 3, 2008 Share Отговорено Март 3, 2008 Видяхте ли тези ментета? Как ви се струват? Виждам ,че някой е вкарал доста от тях В Пловдив видях една...дори етикета беше имитиран... http://www.dalavera.net/read.php?1241,289187 Митак!-аз я пробвах тук в Пловдив!-Този пич Милан ми я донесе на крака като използваше повод едно прослушване на Мето!-Пише Ibanez i japon - тои не крие че е китайско менте!-значи да ви кажа, механиката е супер слаба-няма настроиване.Макар че той е носил китарата на Градинарски -спасение няма-адаптерите естествено са в газа-никакъв цвят.Има много белези по които се познава че е менте: вижте надписа ,липсва канта на грифа,платката е неправилно изрязана,погледнете също и волум потенциометара каде се намира.Този колега е вкарал 2 броя от китай,но аз засякох и магазина на IJS в Пловдив такива китайски творби! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
voodoochild Отговорено Март 5, 2008 Share Отговорено Март 5, 2008 вече все по малко неща ме учудват четах в весника че в италя е разбита група произвеждаща ферари менте и то много добро Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Март 6, 2008 Share Отговорено Март 6, 2008 Ферари менте??? Ослушвайте се за Проше Карера, че нещо съм му навитак. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Март 6, 2008 Share Отговорено Март 6, 2008 (Редактирано) вече все по малко неща ме учудват четах в весника че в италя е разбита група произвеждаща ферари менте и то много добро В Италия се произвежда всичко - имат си цели фабрики за фалшификати - часовници Ролекс, автомобили и т.н. Най-интересното е, че имат и официални сайтове и за да не бъдат гонени от закона - в сайтовете си казват, че тези продукти са за учебни цели ?! А иначе ето едно фалшиво Ферари: FERRARI Replica ... Редактирано Март 6, 2008 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Март 6, 2008 Share Отговорено Март 6, 2008 все бях чувал за китари менте, Нокии метне и какво ли още не, но цели коли.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts