Vlado_Abroad Отговорено Юни 29, 2005 Отговорено Юни 29, 2005 до Vlado_Abroadако имаш мерак може да пробваш да вкараш нещо от тебе някаде между 1:14 и 1:36 пък да видим кво ша са получи по нататък може да ти оставим повечко място ама точно сега нещо ми се прецака кюбейса и не мога да го преправя Ето вкарвам едно бързо на крак или от воле или както там се казва.Просто навъртях първия сгодно звучащ саунд на ПОД-а и фърст тейк през Кейкуок.Има кво да се желае,но така е като съм гладен,още не съм закусвал да го е*а. Smooth Colaboration Айде ще има още като ми пратиш по-добър битрейт файл! Владо Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 29, 2005 Отговорено Юни 29, 2005 Брао, брао, Принстън, рулирате на пистата, излитате в най-скоро време Цитирай
alxlz Отговорено Юни 29, 2005 Автор Отговорено Юни 29, 2005 Добро включване Владо! Ще се постарая в най-скоро време да ти пратя подложка с по-добър битрейт и с повече място за соло (за съжаление нещо кюбейса ми прави номера не ще да експортва wav) Между другото това е много интересна форма за съвместна работа ... Може да се съберем от форума по интереси и да направим по някой проект! Нищо не заменя свиренето на живо, но и така може да се получи нещо яко! Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 29, 2005 Отговорено Юни 29, 2005 Искам и аз! Джас-прас с небивалици; ма имам проблем с ПиСи-то... БРЕ, КВО СЕ САМОПОКАНИХ... сОРИ, ПЪРВО НА ГРАЙНД-КОРА Цитирай
разбойник Отговорено Юни 29, 2005 Отговорено Юни 29, 2005 Добре бе, банда! Айде пообработете го още малко, супер е! Цитирай
TheNextDimension Отговорено Юни 29, 2005 Отговорено Юни 29, 2005 Мега приятно, но много кратко - контра басът звучи много здраво... С нещо ми напомня малко на едно парче от дебюта на Белослава С Интерес очаквам нещо друго с малко повече заиграване успехи Цитирай
ecmjazz Отговорено Юни 30, 2005 Отговорено Юни 30, 2005 Да, парчето става още по-добре с такива солца. Много яко, само го удължете още малко. И една идейка от мен - както предложих и в другия форум, що не му боцнете малко muted trumpet с малко дилей - съвсем леки включвания, няма нужда да солира. Мисля, че това ще го обогати ама си е мое мнение.. Цитирай
EmchoDT Отговорено Юни 30, 2005 Отговорено Юни 30, 2005 Бравоооо!! Мноо яко!!!! Браво!!!!!!! Ако му лепнете само и едно нежно солце и направо ще ми става ......!!!! Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Юни 30, 2005 Отговорено Юни 30, 2005 Добро включване Владо!Ще се постарая в най-скоро време да ти пратя подложка с по-добър битрейт и с повече място за соло (за съжаление нещо кюбейса ми прави номера не ще да експортва wav) Между другото това е много интересна форма за съвместна работа ... Може да се съберем от форума по интереси и да направим по някой проект! Нищо не заменя свиренето на живо, но и така може да се получи нещо яко! Интернета и съвременната технология позволяват всякакви подобни възможности за съвместни начинания.Естествено нищо не може да замени свиренето на живо особено на такава груув ориентирана музика,но какво да се направи ще се задоволим с каквото има. Владо Цитирай
alxlz Отговорено Юни 30, 2005 Автор Отговорено Юни 30, 2005 ecmjazz Публикувано на Jun 30 2005, 09:04 AM Да, парчето става още по-добре с такива солца. Много яко, само го удължете още малко. И една идейка от мен - както предложих и в другия форум, що не му боцнете малко muted trumpet с малко дилей - съвсем леки включвания, няма нужда да солира. Мисля, че това ще го обогати ама си е мое мнение.. Нямаме нищо против тромпет ама няма кой да го изсвири, а пък от компа звучи доста кофти ... Като добавим сола :guitar: парчето ще стане по-дълго от само себе си, в този му вид по-добре кратко отколкото скучно и досадно ... Цитирай
PlamenM Отговорено Декември 29, 2005 Отговорено Декември 29, 2005 ХИ Парчето е много сладко , :violin: обичам такива тъмни разляти хармонии и октави..апропо аз бих изсвирил октавите само с палец все едно се удар с перце но с палец само..звучат много грууви и леко "мръсно" и става куул ...а за да си продължа фантазията макар и банално но бих сложил и една лека китара фънки , три тона само double mutted заглушка и на грифа и на магарето...става много перкусионно като маримба... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 2, 2006 Отговорено Януари 2, 2006 TOTAL RESPECT!!! Няк'во нечовешко е т'ва, ужасно кефи!!! Много любим тип музика, печелите як фен в мое лице!!! П.П. Разкривате ли тайни от кухнята - как и с какво е записано, кое е от РС-то, саунд карта, миксер, микрофони - такива неща. Че днес цял ден слушам записи на форумните дюдери и има някои повече от плачевни изпълнения. Това ако кажа, че не е със студийно качество, направо ще излъжа!!! Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Дерзай колега парчето е добро P.S. Може да поработиш върху баланса на инструментите Цитирай
Recommended Posts