edgecrusher Публикувано Юни 26, 2005 Публикувано Юни 26, 2005 От <<ТУК>> може да си свалите 64кбпс мр3 домашна версия на едно от парчетата на групата ми Impergium. Всъщност на записа съм само аз: всички китари и програмиране, иначе музиката е на Мартин Скехен(другия китарист), а бъдещия текст ще е мое дело( hopefully...) p.s.Не обръщайте внимание на солото, защото е абсолютен ташак.Изсвирих някаква камара от звуци колкото да сигнализира , че там трябва в бъдеще да има соло! Цитирай
sw1tched Отговорено Юни 26, 2005 Отговорено Юни 26, 2005 (Редактирано) Ominous Incineration.edit.mp3 ли трябваше да дръпна? Щото ако е това да кажа че ме изкефи доста кип ъс ъпдейтед Edit: да видях допълнението към заглавието. Ем яко е, определено. Редактирано Юни 26, 2005 от sw1tched Цитирай
jFog Отговорено Юни 26, 2005 Отговорено Юни 26, 2005 шъ стане на работа, леко дълго ми се струва като че ли има завършен вид,остават вокалите само Трябва да отбележа че много му разбираш на хамър Хед-а определено Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 26, 2005 Автор Отговорено Юни 26, 2005 Радвам се че ти е харесало! Реално, това е само едно домашно демо с недобре програмирани барабани. Иначе китарите(свиря с Vintage Razer Metal Axxe с EMG-HZ) съм ги прекарвал през Line 6 PODxtLive директно в компютъра(нямам саунд карта,само вграден 32мб саунд чип към дъното).Използвал съм 3 различни програми зада запиша всичко: -HammerHead за ударните -Sound Fordge за миксирането на ударните -Cool Edit Pro за цялостното записване и смесване Т.Е. нищо особенно не е като звук и като софтуер и като хардуер Цитирай
sw1tched Отговорено Юни 26, 2005 Отговорено Юни 26, 2005 Т.Е. нищо особенно не е като звук и като софтуер и като хардуер Ми не е, но предполагам и идеята не е нещо повече от любителско създаване на музика? ..в която идея няма нищо лошо. Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 26, 2005 Отговорено Юни 26, 2005 арабийско , нищо че не е много студийно, то за това изглежда като някоя стара касетка на любима банда от 80-те Цитирай
synchu Отговорено Юни 27, 2005 Отговорено Юни 27, 2005 Абсолютно. Мен пък много ми харесва Raw feeling-a на продукцията Много яко - чакаме цяло парче ! Цитирай
sa6tiat Отговорено Юни 27, 2005 Отговорено Юни 27, 2005 (Редактирано) Добро. Добро. Мой - "за". Редактирано Юни 27, 2005 от sa6tiat Цитирай
black_waltz Отговорено Юни 27, 2005 Отговорено Юни 27, 2005 екстра е, едно 'уба'о соло и става муцка Цитирай
Dylan_101 Отговорено Юни 27, 2005 Отговорено Юни 27, 2005 Стига бе, на мен пък точно солата ми хванаха ухото... Иначе основно звученето ще го определи вокала според мен. Какъв го планирате? Цитирай
fLiSk Отговорено Юни 27, 2005 Отговорено Юни 27, 2005 Супер добро, ама много супер. Отдавна не се бях кефил на метъл Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 27, 2005 Автор Отговорено Юни 27, 2005 Стига бе, на мен пък точно солата ми хванаха ухото...Иначе основно звученето ще го определи вокала според мен. Какъв го планирате? Хехехехе, имах предвид солото в средата.То си е баш измислено,иначе мелодичните неща са сложени намясто. Вокалите ще са брутално-детски.Поне ако опре до мен да пея. По-принцип имаме 2-ма вокалисти в групата, но не съм ги виждал скоро...Така че е много възможно да поема функцията им. Цитирай
jFog Отговорено Юни 27, 2005 Отговорено Юни 27, 2005 По-принцип имаме 2-ма вокалисти в групата, но не съм ги виждал скоро...Така че е много възможно да поема функцията им. Я покажи кой кум кой сват ,кой на булката брат Цитирай
edgecrusher Отговорено Юни 27, 2005 Автор Отговорено Юни 27, 2005 Мерси много на всички за отзивите! Обещавам да се захвана по-сериозно и да позапиша повече неща. Само дето колегите ми малко ме спъват с несериозност , та се налага да си записвам всичко самосиндикално. Надявам се скоро да изкарам още парчета,за сега само в демо вариант.Иначе като му дойде реда - ще се записва както се полага.Сега само се опитвам да сглобявам песни. Цитирай
Recommended Posts