Azwraith Отговорено Февруари 3, 2008 Share Отговорено Февруари 3, 2008 Като гледам колко хора са писали за два дни по въпроса с един и същ проблем имам предложение:Събират се колкото може повече хора и поръчват кой колкото желае от Мюзикстор и се разделя транспорта от 30 евро. Примерно един сет от 12 перца е 4,96 евро. Мисля, че е добра идея, а? Добра е идеята!Навит съм! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Февруари 4, 2008 Share Отговорено Февруари 4, 2008 Че аз напоследък само Тортекси вземам. Дето ги подарявам със струнките - няколко човека се облажиха. Не сте казАли, не съм ви докарАл 1 камион Тортекси. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Февруари 4, 2008 Share Отговорено Февруари 4, 2008 при добро желание ebay.com 12 бройки почти произволни JimDunlop с доставката са към $6.... (кво му плащаш) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Февруари 4, 2008 Share Отговорено Февруари 4, 2008 Може да направите партия. Аз тъкмо щракнах "колекцията", за да дразня... Но само най-горния ред са Тортекс... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Февруари 4, 2008 Share Отговорено Февруари 4, 2008 (Редактирано) ^... Аз в Пловдив никога не съм имал проблем с намирането на перца, независимо каква форма, размер и материал... Просто трябва повече да се пообикаля Аз имам голям проблем с намирането на перца в Пловдив, както й с много други консумативи. Търся Дънлууп 2.0, от ония лилавите, който са прозрачни и няма никъде, а обиколих целия град. Последно си купих от чужбина такива и бяха 6 лв. за 5 броя, а тука когато имаше на времето бяха 1.6 лв. - 1.8 лв за перо!!! По същия начин да потвърдя по-горе казаното, че каквото търся не мога да го намеря е колан за китара Ibanez, ако някой може да ми помогне в това ще съм му много благодаре Редактирано Февруари 4, 2008 от KingdomX Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Февруари 4, 2008 Share Отговорено Февруари 4, 2008 ^Ела в нас на по бира и ти подарявам 2 одма! Само трябва да ги открия... А и тези лилавите, полупрозрачните пък са най-разпространените - Dunlop може и да няма (никога не съм се интересувал от такъв тип), но Stagg са под път и над път, просто се набиват на очи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
badValue Отговорено Февруари 4, 2008 Share Отговорено Февруари 4, 2008 Аз имам голям проблем с намирането на перца в Пловдив, както й с много други консумативи. Търся Дънлууп 2.0, от ония лилавите, който са прозрачни и няма никъде, а обиколих целия град. Последно си купих от чужбина такива и бяха 6 лв. за 5 броя, а тука когато имаше на времето бяха 1.6 лв. - 1.8 лв за перо!!! първото търсене ebay.com 10 Jim Dunlop Big Stubby Guitar Picks(за тези става дума нали), 2.0mm Lt Purple - $5.50 +2.25(доставка до БГ) - което идва към ЛЕВЧЕ парчето ако някои иска на ЛС ще пратя линк към магазина за да не е като реклама Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slide Отговорено Февруари 4, 2008 Share Отговорено Февруари 4, 2008 И аз го карам на Big Stubby-ta , ама 3мм. Взех си ги от варна, от Фактор. Мисля, че бяха по левче бройката. Доколко помня, оплакваха ми се музиканти от София /по-конкретно Люлин, не че има някво значение, не познавам София/, че имали проблем с намирането на такива. Сега не знам как са рабоите де, беше преди време. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JimBeam Отговорено Февруари 4, 2008 Share Отговорено Февруари 4, 2008 В Пловдив при Койчев(симфонията)имат Джим Дънлоп ли квито са тама.Имат ги в изобилие даже.Ако ли не в АйДжи Еса на джумаята има много.Аз попринцип свиря с алис ония малките много твърдите.Като ида и си зимам по 3 4 да имам че се ги губя.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sw1tched Отговорено Февруари 4, 2008 Share Отговорено Февруари 4, 2008 Аз имам един Tortex 1.5 mm Давам го за .... ONE MILLION DOLLARS!!!11 ПС: Иначе, сериозно, ако не намериш, ще ти го дам за каквото и да е с близка дебелина. Ако по принцип няма да докарват - поръчвайте отвън. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MasterOfDisaster Отговорено Февруари 4, 2008 Share Отговорено Февруари 4, 2008 ^^^ Не искам да почвам някакъв тъп спор, но с такова нещо наистина ли може да се свири? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Февруари 4, 2008 Share Отговорено Февруари 4, 2008 Ша ма простите за невежеството,ма кво им е уникално-ценното на Tortex? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slide Отговорено Февруари 4, 2008 Share Отговорено Февруари 4, 2008 ^^^ Не искам да почвам някакъв тъп спор, но с такова нещо наистина ли може да се свири? Защо да не може? Доста са удобни. Пробвах различни видове перца, като преди да пробвам Big Stubby, свирех с Fender-ски. Различни по дебелина. Едно време с по-дебело перо от 1.5, мах 2мм не съм свирил... Въпрос на вкус. Поздрави. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiroLambov Отговорено Февруари 4, 2008 Share Отговорено Февруари 4, 2008 Аз попринцип не свиря с перо , но от всичките 3 дето съм хващал точно тия дънлопските ми са най-удобни Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Февруари 4, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 4, 2008 (Редактирано) Ша ма простите за невежеството,ма кво им е уникално-ценното на Tortex? ами нека да ти отговоря първото и най важно нещо - тортекс перцата имат страхотно добър грип, особено като са нови, много добре стоят в пръстите, не се хлъзгат не се изтърват и прочее, дори когато целия съм в пот и всичко по мен се пързаля перцата си стоят в пръстите второ - много са здрави и трайни, такова перце не съм чупил никога, докато разни други модели и фирми издържат около 10 минути в ръцете ми, и се износват много бавно, и дори износени са доста удобни трето - звукът който извличат от струните - доста по различен от найлоновите перца например, според мен доста по добър, и точно по моя вкус... има едни перца на фендер които се доближават до тортекс, но са по зле и в трите параграфа, а и са по кекави, та се налага да свиря с по дебело перце от колкото ми е удобно Редактирано Февруари 4, 2008 от LOE Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts