stormchaser Публикувано Февруари 1, 2008 Публикувано Февруари 1, 2008 Трябва ми много бързо помощ за Mp3 - искам да започва и завършва отсечено, така че да може да се loop-ва във flash - тоест искам да ми прави началото и края точно както е във оригиналния wav file. Трябва ми спешно, а не мога да го направя. Работя с adobe audition и не става - каквото и да правя ми слага тишина в началото и края... Спешно ми трябва, че ме притискат срокове, моля помагайте! Цитирай
antonium Отговорено Февруари 1, 2008 Отговорено Февруари 1, 2008 пробвай с някои от аудио едиторите: wavelab, soundfogre, audition.... но имай предвид, че мр3 файла винаги има 25мс тишина в началото и около 40мс в края. не знам защо, но е факт Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 1, 2008 Отговорено Февруари 1, 2008 Не може да не може с Аудишъна. Става и с всеки друг софт! Също така може да опиташ да го клъцнеш направо без рекомпресии с някой MP3 Splitter/Cutter и от сорта... Цитирай
stormchaser Отговорено Февруари 2, 2008 Автор Отговорено Февруари 2, 2008 (Редактирано) пробвай с някои от аудио едиторите:wavelab, soundfogre, audition.... но имай предвид, че мр3 файла винаги има 25мс тишина в началото и около 40мс в края. не знам защо, но е факт Знам, точно това искам да махна... Направо не знам какво да правя вече Запазвах и като ACM *.WAV - стана си супер, ама този формат не може да бъде качен във flash И то само защото го компресира на AC3.... Редактирано Февруари 2, 2008 от stormchaser Цитирай
antonium Отговорено Февруари 14, 2008 Отговорено Февруари 14, 2008 пробвай да преименуваш само разширението .WAV >>>.MP3 може пък да го излъжеш Цитирай
abstract iv Отговорено Февруари 14, 2008 Отговорено Февруари 14, 2008 пробвай с някои от аудио едиторите:wavelab, soundfogre, audition.... но имай предвид, че мр3 файла винаги има 25мс тишина в началото и около 40мс в края. не знам защо, но е факт Знам, точно това искам да махна... Направо не знам какво да правя вече Запазвах и като ACM *.WAV - стана си супер, ама този формат не може да бъде качен във flash И то само защото го компресира на AC3.... Как така да не може да бъде качен във флаш??? Флаш си съпортва wav!?!?!?!!! Пробвай в aiff ако все пак не става с wav при тебе (незнайно защо!) - в aiff никога нямаш паузи, нито в началото нито в края и флаш може да го импортва и него !!! Мисля че всяка аудио едитор-програма може да експортва в този формат !!! Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 15, 2008 Отговорено Февруари 15, 2008 А дали проблема не е във флашката и при работа с мп3 тя да си слага някаква пауза ? По подобен начин седят нещата и при слушането на концерти на мп3 с уинамп. Ако не го настроиш - по дефаут си слага паузи между песните, и когато хората аплудират и са в екстаз, се чува една дупка, която хич не е приятна Цитирай
the_gorer Отговорено Февруари 15, 2008 Отговорено Февруари 15, 2008 Флаш работи с wav. Изрежи паузите, които слага МP3 компресията, конвертирай MP3-ойките във WAV и ги ползвай. Ако има проблем - преинсталирай си Flash-а. Може да е некфа бъгава или стара версия, знам ли... Но съм сигурен, че от време оно Flash-a поддържа wav, вероятно от преди да почне да съпортва MP3. Цитирай
presly Отговорено Февруари 18, 2008 Отговорено Февруари 18, 2008 Се си мисля, че не става дума за Macromedia Flash, а за най-обикновена флаш карта за памет (USB2, предполагам)... макар, че като чета целия тред и на мен не ми става много ясно Щото къв е проблема да се качи .wav във флаш памет - не ми е ясно.... Цитирай
Nikifena Отговорено Февруари 18, 2008 Отговорено Февруари 18, 2008 wav е 10-15 пъти по-голям от мп3. Предполагам за това Колко албума се събират на wav в една флашка ? Цитирай
Recommended Posts