El`ToRo Публикувано Януари 27, 2008 Публикувано Януари 27, 2008 (Редактирано) Решил съм да си кУпувам Jackson от RF та 1-вият ми въпрос е кой модел ще ми препоръчате и защо ??? 2-ро да питам дали тези jackson-и са качествени ??? понеже някой се оплакваше , че има проблем с jackson от Rising-а . Редактирано Януари 28, 2008 от IgniteAll Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 Ако питаш за по-евтините китари - качествени са колкото повечето китари в този ценови клас. Модел - чуваш, пипаш, харесваш си, купуваш. Посвирил съм на Dinky с флойд, не помня точно модела, нещо с 30 беше... китарката не е върха на сладоледа, но свири - за жици става. За по-лека музика - може би друга китара... специално на мен не им харесва тона им при друго, освен при жичка. Цитирай
Total_Overdrive Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 Eдната ми китара е Jackson, японски e взех го преди около 3 години от RF тогава струваше 1000 лв. с флоид и EMG та е. Китарата супер всеки ден свиря на нея , не съм имал рпблеми с нищо.Съгласен съм с Евтим обаче че звучи предимно за жица. Цитирай
Overdrive Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 да но между японските джаксъни и тези по 500 разликата се предполага да не е малко нали? Цитирай
ukeil Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 (Редактирано) Аз имам Jackson JS30Dinky с фолйд.Китарата си е много добра,НО при покупка на китара установих,че в действителност трябва много да гледаш...защото аз съм късметлия, че уцелих с тази китара,но не вскички са качествени...затова отиваш и слушаш, оглеждаш...всичко което се сетиш правиш и тогава купуваш успех! Редактирано Януари 28, 2008 от ukeil Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 (Редактирано) може да се поспори относно качеството на тези от 500 кинта .... някои модели са доста леки .... следователно талашит . Но за метал са много прилични и стават ! Редактирано Януари 28, 2008 от stratevcaster2 Цитирай
headless Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 аз имам Jackson JS30RR от тези за по 500 лева,и да ти кажа не съм много доволен от него. прекалено лекичък ми се струва и тонът му хич не ме радва. подариха ми го преди известно време,но аз да ти кажа не бих дал толкова пари за такъв! вярно че за жица става,но много зависи и ти какво искаш да свириш със него! Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 един приятел има същия , аз казвам че не е качествен , но все пак звучеше адски прилично хевито през него ( а може би е било от кубето твърде яко е ) .A сега във РФ продават някакъв динки за 450 кинта с флоид не съм го пробвал но може и то него да излезе китарка Цитирай
Dark Sun Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 (Редактирано) аз лично не бих си взел модел за 500 лева специално заради флойда... особено пък че за Jackson тези модели са с 22 прага, а тези без - с 24, което си е голямо предимство, ако ще свириш метъл сола имайки в предвид, че този флойд не е нещо без което не можеш да минеш иначе като качество.. абе един приятел има такъв, ама не динки, а ранди роудс и през неговия чейн и по концерти според моите разбирания си обажда дооооста добре със стандартните адаптери. Редактирано Януари 28, 2008 от Dark Sun Цитирай
El`ToRo Отговорено Януари 28, 2008 Автор Отговорено Януари 28, 2008 Ако питаш за по-евтините китари - качествени са колкото повечето китари в този ценови клас. Аз нямам предвид да е по-евтина просто искам да е Jackson и да и добра щото искам да свиря метъл , като хората така че кажете ако там в РФ-то не са добри тогава от къде другаде мога да си зема ????? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 Ами китарата е достатъчно качествена за да свириш метъл... Не е като за $2000, но свири, и лака и е лъскав. Предполагам, това и търсиш. Цитирай
JimBeam Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 Този джиес30 е (поне за мене )най хубавата китара от евтините (от 400 до 800 лв.).А пък на хубаво кубе и с хубав ефект звучи супер яко.Перфекна е за жици ама за рок много много нестава според мене.Така че ако ти доапдне моя съвет е да я земеш нема да съжеляваш.Аз исках да си я купа на изплащане,ама ми идваше 90 лева отгоре иначе ако беше 50 60 лева веднага щях да я зема. Цитирай
ukeil Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 (Редактирано) моя пък е бая тежичък...всеки който го е хващал ми го е казвал... затова написах с голямо НО,че трябва да се гледа много,защото сред ментетата от 500 лв. има и такива който стойността им е повечко Редактирано Януари 28, 2008 от ukeil Цитирай
El`ToRo Отговорено Януари 28, 2008 Автор Отговорено Януари 28, 2008 Този джиес30 е (поне за мене )най хубавата китара от евтините (от 400 до 800 лв.).А пък на хубаво кубе и с хубав ефект звучи супер яко.Перфекна е за жици ама за рок много много нестава според мене.Така че ако ти доапдне моя съвет е да я земеш нема да съжеляваш.Аз исках да си я купа на изплащане,ама ми идваше 90 лева отгоре иначе ако беше 50 60 лева веднага щях да я зема. Искаш да кажеш , че ако е по-тежка значи добра ли ??? И въобще stratevcaster2 правли е , че са от талашит ??? Цитирай
Total_Overdrive Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 да но между японските джаксъни и тези по 500 разликата се предполага да не е малко нали? Това наистина е така, даже мисля че разликата не е никак малка.От ефтините съм хващал RR и KE , ама нямат нищо общо. За колгата El`ToRo ще кажа че тези с по-ниското качество са правени в ИНДИЯ . Цитирай
Recommended Posts