musicman Отговорено Юни 30, 2008 Отговорено Юни 30, 2008 Браво !!! Много хубаво име сте и дали Още веднъж да ви е жива и здрава !! Цитирай
fernandes Отговорено Юли 3, 2008 Отговорено Юли 3, 2008 Честито Ники Велкоме ин да клъб Да ви е жива и здрава!!! Цитирай
bulby Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 Със сериозно закъснение, ама - поздравления, да е жива и здрава и много да те радва! Дано да наследи таланта и страстта към музиката на баща и Цитирай
Nikifena Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 Мое да се поФтарям, ама адаше, немаш си на представа къв кеф е да си баща.. А и малката ни е адашка нали От адаша с пожелания да е жива, здрава усмихната и да бъде много готина Цитирай
synchu Отговорено Юли 10, 2008 Автор Отговорено Юли 10, 2008 Благодаря още веднъж, friends Мерси, адаш - верно голяма работа е тази работа Цитирай
zanev 70 Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 .... поздрави и от мен приятелю , да е жива и здрава и тя , и майка и , че и ти не на последно място , желая много хубави моменти и дано лошото ви заобикаля като дявол тамян ..... и яко рок , хеви метъл , прог и каквото там остана .... жив и здрав . Цеко Цитирай
zombie Отговорено Юли 19, 2008 Отговорено Юли 19, 2008 Ей, не се познаваме, но ме радва новината Честито, да ви е жива и здравичка и много радости от тук нататък! И да я образовате музикално от малка ! Мен са ми пускали Пинк Флойд да записвам на тях Цитирай
synchu Отговорено Юли 19, 2008 Автор Отговорено Юли 19, 2008 Много благодарим от сърце. Всички ....и спим си Цитирай
Recommended Posts