Jordan_J Отговорено Февруари 1, 2008 Автор Отговорено Февруари 1, 2008 За мен тонът на този усилвател си е направо "уваже" по варненски казано А за китарите спор да няма всички са достатъчно класни, все пак Данчо никога не е взимал нещо което да не е такова Искаше ми се да чуя все пак и другите три китарки на чистият канал как звучат на нек адаптрите, но карай и така снимано клипчето е супер избарано...мерси за инфото Данчо изключително ми беше интересно! Брадаре, идвай на гости - и сам ще пробваш ! Така по гот Поздрави ! Цитирай
musicman Отговорено Февруари 19, 2008 Отговорено Февруари 19, 2008 Много гот! Какво друго му трябва на човек Цитирай
edgecrusher Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 Данчо, Благодаря за прекрасното видео и поздравления за времето и мерака ,които си вложил тази работа на първо място. Китарния звук няма какво да го коментирам, трябва да си глух че да не го разбереш Ако имам път към Варна и България изобщо непремено ще намина в тоя бар да се видим на по една шотландска ракия! Цитирай
Jordan_J Отговорено Февруари 20, 2008 Автор Отговорено Февруари 20, 2008 ^ Заповядай когато решиш и можеш! Поздрави! Цитирай
chlen Отговорено Декември 7, 2009 Отговорено Декември 7, 2009 Линкът към видеото не бачка, дали може да го качиш пак? Цитирай
Jordan_J Отговорено Февруари 1, 2010 Автор Отговорено Февруари 1, 2010 Видеото не ми се отваря... Чак сега виждам, че не бачка ... Поздрави! Цитирай
Recommended Posts