Jordan_J Публикувано Януари 18, 2008 Публикувано Януари 18, 2008 Понеже доста хора ми писаха и се интересуваха да чуят семпли от Три-Амп-а на Х&К - записах набързо едно кратко видео. Чейна е максимално натурален: Китара -> Кабел -> Амп през луупа съм закачил само делей и Уоми педал. Използвах 4 различни китари, но едни и същи настройки на апаратурата за да се чуе разликата евентуално. Ще се радвам да чуя вашето мнение. ---> Hughes&Kettner TriAmp Mk II - audio/video samples <--- Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 (Редактирано) SUPER! Благодаря за демото! Наистина става ясно за звука на ампа! А той е ЧУДЕСЕН! )) БРАВО! Редактирано Януари 18, 2008 от Black Bird Цитирай
synchu Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 (Редактирано) Х&К са си таковали таковата както винаги с извинение и без за неносещото реална полза мнение ТриАмпа е забележителен усилвател. На МК 2 не съм свирил, но едва ли разликата е огромно с МК 1, който също е убийствен. Крънча е абсолютно забележителен. Редактирано Януари 18, 2008 от synchu Цитирай
vhcs Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 хууууу, мания саунд !!! ... ама и китарите и кабинета също са добри. Цитирай
Total_Overdrive Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 Aмпа звучи просто стахотно! Доста стилове могат да се изсвирят с това нещо! Представянето чрез видео дава по-добра представа. Цитирай
Jordan_J Отговорено Януари 18, 2008 Автор Отговорено Януари 18, 2008 (Редактирано) Радвам се, че ви е допаднала апаратурката. Исках да поясня - грубите настройки на каналите са нещо от сорта на: ВИСОКИ: 2-3 часа, СРЕДИ: 12 часа, НИСКИ: 1-2 ЧАСА, ПРЕЗЪНС: 12-1 часа. КЛИЙН КАНАЛ - ГЕЙН: 11 часа (А, В) КРЪНЧ - ГЕЙН: 2 часа (А), 12 часа (В) ЛИЙД - ГЕЙН: 90% (А, В) Лийд канала на практика има толкова много гейн и състейн, че не е нужно да се помпи до 100% - 85-90% е напълно достатъчно и с максиму дефиниция. Ако се набузи гейна докрай - почти нищо не се променя, освен това, че тона става съвсем крийми и губи част от дефиницията си според мен. ^^^ Крънчовете ме кефят и мен, а и са ми много нужни - с тях работя 60-70% от времето - че даже и повече. Чистия канал също си е ОК, но е много зависим от китарата - някои китари звучат плачевно през него и може да се създаде погрешно впечатление за апаратурата като цяло. От друга страна - други китари си звучат през него както би трябвало да се очаква. Редактирано Януари 18, 2008 от visiondann Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 Много добър е саунда,особенно крънча и лиида Цитирай
chlen Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 Страхотно звучи, нямам думи!!!! Като цяло мюзикмените ми звучат по-добре от ибанеса! Единствено не ме кефи, че свети като коледна елха, ако имах такъв амп най-вероятно щях да му изкормя всичкото светлинки дето има по него. Както и да е, по-важно е че пее страшно!!! Цитирай
Jordan_J Отговорено Януари 19, 2008 Автор Отговорено Януари 19, 2008 (Редактирано) ^ Да, аз съм голям фен на ММ отдавна. Всяка китарка си по нещо много характерно. А в случая: - Синия ММ (Петручи) го ползвам като основна китара, понеже с него имам най-много вариация - чисти бленди / пиезо, ала бала - готино звучи на отворените бленди и се представя много добре на КЛИЙН канала. Много добре звучи с отворени бленди и през КРЪНЧ канала. Когато е на ЛИЙД канал с пробивна, но в същото време солидна и топла среда. Като цяло тази китара получава най-много точки общо - Зеления ММ Аксис спорт - се представя най-добре на КЛИЙН и КРЪНЧ - двата му сингъла откъм грифа адски ме кефят - много сполучливи. Тази китара се представя най-добре за парчета в блус/кънтри стил - Албърт Лий, Стиви Рей Вон, Ерик Джонсън. За този стил съм нямал инструмент с по-цветен и готин КРЪНЧ! Хъмбъкъра на бриджа е много топъл и готин, но някак си не се балансира с отворените бленди и сякаш изведнъж засвирваш на друга китара - ей това не ме кефи много ... - Червения ММ Ван Хейлън - не много добро представяне на КЛИЙН ( но по-добре от Джем-а ) На КРЪНЧ канал е ОК, но нищо впечатляващо (поне за мен). На ЛИЙД обаче - тая китара няма равна на себе си по дефиниция, и някаква много, ама много характерна пробивна среда - просто е перфектна отвсякъде за Ван Хейлън стил. Човека си я е измислил на 1000%. Евала ... Дори и с гейн на 100% - ако праснеш един отворен акорд с всички струни - всичко си се чува струна по струна - невероятна дефиниция. - Ибанез Джем Стив Вай - най-слабо представяне на КЛИЙН канал. Долу-горе ОК на КРЪНЧ. Най-голямата сила й е в ЛИЙД и за ПАУЪР акорди. Максимум аутпут с повечко високи и бас (характерно за Еволюшън). Това са моите впечатления общо взето от тестовете ми с тази апаратура и въпросните инструменти. Ей тук намерих една интересна снимка: Редактирано Януари 19, 2008 от visiondann Цитирай
ultramega Отговорено Януари 19, 2008 Отговорено Януари 19, 2008 Много качествено видео. Всичко много добре направено Не съм и докосвал такива китари(т.е. не съм разбирач), но наистина много се изкефих от лийд звука на ММ Ван Хейлън. (На живо ще е още ПО ,със сигурност...) Другите също радват, разбира се .... Цитирай
Wolfheart Отговорено Януари 19, 2008 Отговорено Януари 19, 2008 Много готино видео.Ампа е страхотен.Много се изкефих на звука,БРАВО. Цитирай
Jordan_J Отговорено Януари 20, 2008 Автор Отговорено Януари 20, 2008 Много качествено видео. Всичко много добре направено Не съм и докосвал такива китари(т.е. не съм разбирач), но наистина много се изкефих от лийд звука на ММ Ван Хейлън. (На живо ще е още ПО ,със сигурност...) Другите също радват, разбира се .... Ти нали си от Варна ? Ела в нашия бар (ДЖОКЕР Клуб - в Хотел Черно Море) и ще ти дам да пробваш системата - няма проблем ... Цитирай
ultramega Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 (Редактирано) ^Аз бара го знам и съм идвал С радост ще се възползвам от предложението Редактирано Януари 20, 2008 от ultramega Цитирай
Telerig Отговорено Януари 31, 2008 Отговорено Януари 31, 2008 За мен тонът на този усилвател си е направо "уваже" по варненски казано А за китарите спор да няма всички са достатъчно класни, все пак Данчо никога не е взимал нещо което да не е такова Искаше ми се да чуя все пак и другите три китарки на чистият канал как звучат на нек адаптрите, но карай и така снимано клипчето е супер избарано...мерси за инфото Данчо изключително ми беше интересно! Цитирай
Recommended Posts