ecmjazz Отговорено Юни 6, 2005 Отговорено Юни 6, 2005 ... а ему-то при мен работи на 2 ама като праснеш втори тежък семплер и почва да накъсва... Дали е от картата проблема или от това че и двата семплера стриймват от диска и той не може да се справи? Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 6, 2005 Отговорено Юни 6, 2005 ... а ему-то при мен работи на 2 ама като праснеш втори тежък семплер и почва да накъсва... Дали е от картата проблема или от това че и двата семплера стриймват от диска и той не може да се справи? аааа, виж тука съм пас, може и да си прав :think: Цитирай
synchu Отговорено Юни 6, 2005 Отговорено Юни 6, 2005 ... а ему-то при мен работи на 2 ама като праснеш втори тежък семплер и почва да накъсва... Дали е от картата проблема или от това че и двата семплера стриймват от диска и той не може да се справи? Добро предположение, определено си заслужава да се изследва!!! .... но има възможност да е и от драйверите на ЕМУ-то, които не са много цвете и самите те си го признават...а за съжаление са доста тромави като организация и бавно пускат нови пачове.... Цитирай
ecmjazz Отговорено Юни 6, 2005 Отговорено Юни 6, 2005 Ами опитай ако имаш достатъчно рам, когато ти стане такова пукане с два семплера, да заредиш инструмента в единия семплер изцяло в паметта, без стрийминг и виж тогава дали ще има пукане. Цитирай
niki123bg Отговорено Юни 6, 2005 Автор Отговорено Юни 6, 2005 Доколкото разбрах новата бета версия на драйверите на ЕМУ се справя с проблема с рестартирането заради ASIO. Нещо май не са им особено читави драйверите на ЕМУ. Като гледам в kvraudio, това е една от основните причини да ги недолюбват. Почвам все повече да се ориентирам към Аудиофил 192, освен че само го хвалят навсякъде е и по-евтин. Единственият недостатък е, че трябва да се чака за да дойде, докато ЕМУ-тата ги има в наличност. Цитирай
synchu Отговорено Юни 6, 2005 Отговорено Юни 6, 2005 ...е и няма DSP...aко ти трябва де. Пък и трябва да се чуе, за да се оценят конверторите. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 6, 2005 Отговорено Юни 6, 2005 Че те Крейтив кога са имали читави драйвери. Освен тези за тонколоните им Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 11, 2005 Отговорено Юни 11, 2005 забрави тва ему аудио пфилето е по добро Цитирай
bobalan Отговорено Юни 11, 2005 Отговорено Юни 11, 2005 Налбантов, обоснови се. Защо мислиш така, че ми стана интересно Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 11, 2005 Отговорено Юни 11, 2005 Налбантов, обоснови се. Защо мислиш така, че ми стана интересно така съм чул от големите батковци... аз не разбирам толкова... Цитирай
synchu Отговорено Юни 11, 2005 Отговорено Юни 11, 2005 е дека се буташ между шамарите тогава хахахаха п.с. Абе сигурно, за да ги продават и двете вероятно не са лоши. Аз от ЕМУ-то съм доволен...може и да има тук таме проблеми с драйверите, но за кинтите си е доста добре (даже повече от добре)... Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 11, 2005 Отговорено Юни 11, 2005 (Редактирано) е дека се буташ между шамарите тогава хахахаха не си ли забелязал че това правя обикновено.... иначе и Аз съм доволен от CreamWare добра фирмица са Редактирано Юни 11, 2005 от Nalbantov Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 11, 2005 Отговорено Юни 11, 2005 Аз от ЕМУ-то съм доволен...може и да има тук таме проблеми ... е зарибена е нали уж конвертори проТУл имало :green: Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 11, 2005 Отговорено Юни 11, 2005 aeee kojto iska da chete za emu http://www.kvraudio.com/forum/viewtopic.ph...emu1212#1075347 Цитирай
Black Bird Отговорено Юни 11, 2005 Отговорено Юни 11, 2005 I own the Emu . ASIO drivers crash frequently and when this happens the sound cuts out completely in all of my hosts :read: :killyou: Цитирай
Recommended Posts