Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
... а ему-то при мен работи на 2 ама като праснеш втори тежък семплер и почва да накъсва...

Дали е от картата проблема или от това че и двата семплера стриймват от диска и той не може да се справи?

• Отговори 49
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
... а ему-то при мен работи на 2 ама като праснеш втори тежък семплер и почва да накъсва...

Дали е от картата проблема или от това че и двата семплера стриймват от диска и той не може да се справи?

аааа, виж тука съм пас, може и да си прав :think:

Отговорено

Добро предположение, определено си заслужава да се изследва!!! .... но има възможност да е и от драйверите на ЕМУ-то, които не са много цвете и самите те си го признават...а за съжаление са доста тромави като организация и бавно пускат нови пачове....

Отговорено

Ами опитай ако имаш достатъчно рам, когато ти стане такова пукане с два семплера, да заредиш инструмента в единия семплер изцяло в паметта, без стрийминг и виж тогава дали ще има пукане.

Отговорено

Доколкото разбрах новата бета версия на драйверите на ЕМУ се справя с проблема с рестартирането заради ASIO. Нещо май не са им особено читави драйверите на ЕМУ. Като гледам в kvraudio, това е една от основните причини да ги недолюбват. Почвам все повече да се ориентирам към Аудиофил 192, освен че само го хвалят навсякъде е и по-евтин. Единственият недостатък е, че трябва да се чака за да дойде, докато ЕМУ-тата ги има в наличност.

Отговорено

...е и няма DSP...aко ти трябва де. Пък и трябва да се чуе, за да се оценят конверторите.

Отговорено
Налбантов, обоснови се. Защо мислиш така, че ми стана интересно :metalist:

така съм чул от големите батковци...

аз не разбирам толкова...

Отговорено

е дека се буташ между шамарите тогава :metalist: хахахаха ;)

п.с. Абе сигурно, за да ги продават и двете вероятно не са лоши. Аз от ЕМУ-то съм доволен...може и да има тук таме проблеми с драйверите, но за кинтите си е доста добре (даже повече от добре)...

Отговорено (Редактирано)
е дека се буташ между шамарите тогава :metalist: хахахаха ;)

не си ли забелязал че това правя обикновено....

иначе и Аз съм доволен от CreamWare добра фирмица са

Редактирано от Nalbantov