Jordan_J Публикувано Януари 8, 2008 Публикувано Януари 8, 2008 Оня ден се опитвах да отворя решетката на микрофона и му скъсах кабелите без да искам, понеже шпулата се пови и разкъса единия от двата кабела (който отиват директнмом към канона на изхода). После отворих микрофона и запоих скъсания кабел (връзката се падаше посредата на кабела някъде), но тъй като микрофонното тяло е много тясно - кабелите със спойката не можаха да се приберат обратно както трябва и съвсем се откъснаха от самата шпула - както е не снимката. Някой знае ли със сигурност кой кабел къде трябва да е запоен (жълт и син кабел) - които идват направо от канона на микрофона. Някой ако има и знае - ще е супер. А най-добре ще е, ако някой ми снима същия микрофон (моя е оригинален, а не някоя жълта серия) отвътре капсулата с кабелите на нея, за да знам как да възстановя моята. Много ме е яд за небрежноста ми и затова, че го повредих, но това е положението. Много ще съм задължен за всякакво инфо по въпроса... Ето и как изглежда шпулата с изводите за кабелите: Цитирай
presly Отговорено Януари 14, 2008 Отговорено Януари 14, 2008 Заповядай малко резултат от чичко Гугъл: http://www.shure.com/stellent/groups/publi..._beta58a_ug.pdf Успех! Цитирай
yamaha Отговорено Януари 14, 2008 Отговорено Януари 14, 2008 (Редактирано) Той това би трябвало да си го има и в книжката с микрофона (ако го е купувал от магазин)....аз махнах шапката на моя, за да го снимам, но няма визия до проводниците, които го интересуват, а не ми се ще да правя груби интервенции вътре, че не съм много сръчен... Редактирано Януари 14, 2008 от yamaha Цитирай
Jordan_J Отговорено Януари 14, 2008 Автор Отговорено Януари 14, 2008 (Редактирано) Заповядай малко резултат от чичко Гугъл:http://www.shure.com/stellent/groups/publi..._beta58a_ug.pdf Успех! Това ясно то ама, не ми помага. Как да разбера кои пин (от снимката) за кой кабел е ? Това ми е въпроса ... ^^ Като хванеш шпулата с мембраната нагоре - има два пина - ляв и десен. Кой цвят кабел - за кой пин е ? Нищо 4е няма директна визия до спойката на кабела. то се вижда кой цвят къде отива - в ляво или дясно. Виж моля те и ми кажи. Мерси предварително !! Редактирано Януари 14, 2008 от visiondann Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Разгледай темата ми за откриване на изводите на адаптер в "изработка и ремон". По подобен начин ще разбереш фазата на микрофона. Като кажеш "П" пред микрофона, ако пика отива нагоре значи е ОК, ако отива надолу занчи размени жиците. Цитирай
Recommended Posts