Drack Публикувано Януари 8, 2008 Публикувано Януари 8, 2008 Решил съм да си купя някакво битово дисторжънче. Свиря главно в нас си, но дисторжъна ми е вграден в кубето и нещо не ме радва.. Та ориентирайте ме към нещо семпло което да ми върши работа Аматьор съм, не съм претенциозен. Цитирай
trolla Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 щом нямаш претенции и щом аматьор - това незначи че нещо качествено би дошло зле ама ... ....пуууффф ми behringer ultra metal би те задоволил май а и за 50 лв си го бива....... Цитирай
Icarus Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Е кажи к'во ще свириш на тоя дист, метъл ли, блус ли, и колко пари имаш предвид. Цитирай
Drack Отговорено Януари 8, 2008 Автор Отговорено Януари 8, 2008 (Редактирано) Метал свиря общо взето, но абе имам си вкусове във всички стилове що има китара Около 50лв ми звучи добре. Мерси за бързия отговор, ще се информирам за тая джаджа.. Редактирано Януари 8, 2008 от Drack Цитирай
trolla Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 еми каза че не е претенциозен..... drack пич, излез и тръгни към някой магазин - пробвай няколко диста според парите си харесай - си някой и ако се съмняваш в качествата му мое да се допиташ до съфорумците ти.... айде късмет Цитирай
Fenix Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Кажи какво ти е кубето - модел това оноева. Защото тоя дист за 50 лева като нищо може да не ти хареса повече от драйва на кубето. Цитирай
Drack Отговорено Януари 8, 2008 Автор Отговорено Януари 8, 2008 (Редактирано) Stagg 10gap? Китарата и тя е Stagg, S300-SB Нищо особено.. Редактирано Януари 8, 2008 от Drack Цитирай
Fenix Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Хмм, тогава няма никаква гаранция че тоя за 50 ще ти хареса много. Зависи от колко време свириш и колко ти е добър слуха имаш ли изградени критерии и т.н. Най-добре си вземи китарата, иди в някой магазин и питай какво могат да ти предложат, пъхни се в усилвателя, който най-наподобява твоя и ако ти хареса взимай. Имай предвид, че това, което ще ти хареса може да струва и доста над 50 кинта Цитирай
yakiya Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Имам тука един Death metal distortion ако реша да се разделя ще му търся 70 лв. в перфектно състояние е. http://www.digitech.com/products/DeathMetal.htm Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Не си уточнил до каква цифра?Един S-amp на Nikifena от форума ще ти свърши чудна работа за всякакви тресни и не само. Цитирай
Slav Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Sansamp-a около 150 кинта ли беше ? Питам, защото и аз мисля скоро да си взема едно дисторшън педалче, а доколкото четох и слушах семпли от него звука много ме радва Цитирай
RichieSambora Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Sansamp-a около 150 кинта ли беше ? Питам, защото и аз мисля скоро да си взема едно дисторшън педалче, а доколкото четох и слушах семпли от него звука много ме радва Поправка-по 120 са Писах си с Ники, защото и аз се интересувам Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Бяха по 140-моя значи е по-скъп>по-хубав значи. Цитирай
MrDeath Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 yakiya на мен твоето педалче (в добрия смисъл на думата) ми хвана окото то и аз имам сансамп от никифена ама колкото повече толкова повече ама не видях от къде си предполагам не си от пловдив Цитирай
Recommended Posts