KhanAttila Публикувано Декември 29, 2007 Share Публикувано Декември 29, 2007 (Редактирано) Child In Time (Cover) Китарa: Blackmore_Fan Глас: unicorn Останалото: Blackmore_Fan и Guitar Pro... Редактирано Декември 29, 2007 от unicorn Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sandman Отговорено Декември 29, 2007 Share Отговорено Декември 29, 2007 (Редактирано) Супер! Ползвал ли си AutoTune или Melodyne? Редактирано Декември 29, 2007 от Sandman Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KhanAttila Отговорено Декември 30, 2007 Автор Share Отговорено Декември 30, 2007 Предполагам имаш предвид дали гласа съм го синхронизирал по някакъв начин... ми не, а и то си личи да ти кажа... от грешките. За да запиша вокала, ползвах Sonar и един микрофон, който не си знае годините, а аз дори и името му не знам! Имай предвид, че знам най, ама най-основните неща в Sonar, така че дори и да искам да направя някои "пипания", не мога... На куплета съм добавил единствено ехо, а на писъците НЯМА ефект -- просто бяха много сухи и тихи като запис и затова ги изпях два пъти един върху друг. Именно поради тази причина на места се разминават или има много малка разлика в тона (най си личи на втория писък към края). Но тъй като не ми се занимаваше, просто ги оставих така и може би звучи малко електронно, като че ли съм си играл с него. Просто обърни внимание на това как някъде има разминавания, другаде леко изфалшивяване и ще видиш, че няма ефекти. Признавам си, че не съм се престаравал, но знаете как е като седнеш да ги правиш тия работи... просто в един момент ти писва. P.S. Китарата също да отбележа, че е записвана на прима виста. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 30, 2007 Share Отговорено Декември 30, 2007 Приятно е станало, само вкарай вокала по-навътре, така е прекалено силен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Януари 4, 2008 Share Отговорено Януари 4, 2008 На мен лично на крясъците ми "сухнее" заради липсата на верб - иначе БРАВО! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KhanAttila Отговорено Януари 5, 2008 Автор Share Отговорено Януари 5, 2008 Първо, благодаря на всички, които взеха отношение тук в темата, както и на тези, които ми писаха лично. Евтим, Иво, взех под внимание забележките и се поопитах да направя нещо по-добро, без да се занимавам да правя всичко наново. Значи, дръпнах вокала 3db надолу, махнах втория глас на писъците и им сложих същото ехо, както на куплета. Вярвам, че се получи по-квалитетно. Ето линк: http://media.putfile.com/Child-In-Time-Normalized Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KhanAttila Отговорено Януари 5, 2008 Автор Share Отговорено Януари 5, 2008 А бтв, Евтим от сто години се опитвам да ти пратя ЛС и все мал шанс?! Изпразни я тая кутия! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nofearinc Отговорено Януари 5, 2008 Share Отговорено Януари 5, 2008 unicorn, вокалите радват Единствено ме притеснява плоския звук на органа, но се преживява. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Януари 5, 2008 Share Отговорено Януари 5, 2008 (Редактирано) Браво баце, така е много по-добре! Ех, навремето и аз виках Ла на 2-ра... сегав най-върховите ми моменти хващам сол (но под опашката)! Редактирано Януари 5, 2008 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Януари 7, 2008 Share Отговорено Януари 7, 2008 Аз ме изкефи, така да се каже! Но все ми се струва, че може да се намери по-читав бекинг... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
martinbg Отговорено Януари 12, 2008 Share Отговорено Януари 12, 2008 Вокалите са много добри! unicorn, това ти ли го пееш? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
izhvurlen Отговорено Януари 24, 2008 Share Отговорено Януари 24, 2008 Супер е станало. БРАВО. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
emka Отговорено Март 31, 2008 Share Отговорено Март 31, 2008 абе ти луд ли си бе фанал иън гилан да пее тва се се не пее бре момче ни се пее, ни се свири айде хранете ме сега и за хамонд е някакво миди.. аа ЛЕЛЕ СМЕХ странни са ми хората, дето се опитват да свирят пърпъл.. някои го правят, ама други НЕ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Март 31, 2008 Share Отговорено Март 31, 2008 Замръзни ... Напомняш ми за човека , който ми каза , че НЯМАМ ПРАВО да правя кавър на Пинк Флойд . Обичам ви такива хора ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MR_STENCH Отговорено Март 31, 2008 Share Отговорено Март 31, 2008 Браво ! Много добре изпято! Наистина може само да си поиграеш малко с бекинг-а... не съм специалист, но бих предложил една идейка... може да ренднеш дръм трака от MIDI-то през EzDrummer да речем с включен humanize... така ще звучи мааалко по "живо"...аз опитах с началото, ето какво се получи: http://media.putfile.com/Backing-sample Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts