Ивелин Публикувано Декември 27, 2007 Share Публикувано Декември 27, 2007 Вокалите са от парче на Michael Jackson. Гласовете са 5 и са изпяти всички от мен (няма вокодери и auto-tune) Звучат синтетично, защото има интервали като големи секунди и кварти. Абе с една дума - ГОЛЯМА МАНИЯ !!! Break of Dawn Break of Dawn - Acappella Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Polyphone Отговорено Декември 27, 2007 Share Отговорено Декември 27, 2007 Вокалите са от парче на Michael Jackson.Гласовете са 5 и са изпяти всички от мен (няма вокодери и auto-tune) Звучат синтетично, защото има интервали като големи секунди и кварти. Абе с една дума - ГОЛЯМА МАНИЯ !!! Break of Dawn Break of Dawn - Acappella Ааааааааа, изключително манияшко! бравос! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 27, 2007 Share Отговорено Декември 27, 2007 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalinpetkov Отговорено Декември 27, 2007 Share Отговорено Декември 27, 2007 Браво бе! Ти интонацията си я докарал като на Digitech вокалист. И аз съм на мнение, че по-добре гласовете да са на живо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Декември 28, 2007 Автор Share Отговорено Декември 28, 2007 Благодаря ви! Направих една лястовица на акапелата и сега ми харесва повече... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Декември 28, 2007 Share Отговорено Декември 28, 2007 Особено квартите придават по-студено звучене, ама чак синтетично... нали не пее Робокоп. Което ми напомня: може да пробваш за спорта да го прекараш и дистортнеш през някакви VST, вокодер и т.н., току-виж станал по-електронен/роботски. Иначе е много гот! И на човек му се слуша по-дълго.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Декември 28, 2007 Автор Share Отговорено Декември 28, 2007 РОБОКОП Мале, колко се смях на т'ва!!! По принцип ме обвиняват, че не съм ги пял аз, че са синтетика, че са правени с auto-tune и т.н. За това реших да обясня, че аз си ги пея и не съм ръчкал нищо синти (макар, че се чува, че се пеят много гласове - всеки вокал си поема въздух поотедлно - хахаха) п.п. Продължение на обертоновия ред - Ре, Ми, Ф#, Сол, Ла, Сиb, Си, До... и т.н. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest dTb Отговорено Декември 29, 2007 Share Отговорено Декември 29, 2007 Не искам да съм лицемер, затова коментирам: точно и вярно пееш, може би по-точно и вярно дори от самия Майкъл, ако трябва да съм честен и там е проблема, надявам се разбираш за какво говоря, за тънкия момент на придаване на чувство, но то е явно, че не си искал това последното а просто "за спорта", акато е известно в средношколкоските среди. Оставам настрана тембъра ти, който не е певчески, но като за заведение става със самосвирката и "I Just Call To Say I Love You". Ако пуснеш нещо авторско, цена няма да имаш, пък и по-обективно е някак си. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Декември 29, 2007 Автор Share Отговорено Декември 29, 2007 (Редактирано) Хахаха - днес мой ред ли беше за шамари, dTb? При положение, че всички вокални педагози, певци и музиканти ми казват, че тембъра ми е красив - много ми е смешно да чуя такова изказване от "измислен герой". I just called to say I love you е много майсторка песен, но явно си на много ниско ниво за да я оцениш. За разлика от теб, аз не работя със самосвирки - при мен всичко е на живо. Мои авторски песни няма да чуеш в този форум - ще ги гледаш по телевизията. Редактирано Декември 29, 2007 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Декември 29, 2007 Автор Share Отговорено Декември 29, 2007 акато Тази дума от акита ли произлиза? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Декември 29, 2007 Автор Share Отговорено Декември 29, 2007 (Редактирано) Това са бек-вокали, които дори не са пяни от Майкъл Джексън! Какво чувсто - какви 5 лв.? Поне чуй парчето, което критикуваш... ПОНЕ! Не може да пускаш такива нереални критики, ако не си свръх-комплексиран. Пиша ти толкова задълбочено, защото ще е последния път, когато ще ти обръщам някакво внимание! Редактирано Декември 29, 2007 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 29, 2007 Share Отговорено Декември 29, 2007 (Редактирано) Що бе човек, записчето си е съвсем ОК. Каква е тая злоба. Сега да имаше някакви недоразумения, да коментираме, но според мен си е станало на едно нелошо ниво. За чувство и такива неща не мога да говоря тук, понеже това е беквокал, служещ за фон. Иначе за вокалните възможности на Иво - слушал съм на живо както него, така и наши известни и не чак толкова известни млади поп звезди - в един бар, при едни и същи условия - наистина, има певци и певици, които са по-гласовити от него, имат по-бляскав тембър, и т.н., но когато стане въпрос за музикална фраза и изпълнение, в сравнение с тях Иво е майстор. А и каквото и да си говорим - колко кадърни певци има около нас - ето - и във форума можем да видим стотици певци и певици, повечето от които по доста ученически начин се мъчат да пеят. Нивото на певци като Иво, каквото и да говорим, е ниво на професионалист, без значение дали напълно ни допада, или не. Затова, мисля, неговия труд, освен всичко, заслужава и уважение. ПС: Това за самосвирките наистина е вярно. Иво НЕ свири с такива. Използва само и единствено дръм машина за барабани, когато няма барабанист. Един работещ софийски китарист беше казал за него: "Това момче за една песен може да изсвири толкова акорди, колкото аз свиря цяла седмица". Редактирано Декември 29, 2007 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Декември 29, 2007 Share Отговорено Декември 29, 2007 Напълно подкрепям мнението на Евтим, макар да не съм във вокалната сфера и както писах вече на Ивелин, да не разбирам особено от пеене, смятам, че е на високо ниво и е великолепно. С удоволствие бих чул още. dTb, мисля, че бе обещал нещо на администрацията и модколегията, ала очевидно сам не се познаваш и трудно подлежиш на самоконтрол, което само говори зле за теб. Имай предвид, че знаем кой си и от дълго те следим изкъсо. Ако се наложи, лично ще ти поднеса "бамкащ" подарък за НГ! И не - не отговаряй. П.П.: Ивелин, хармониците, както знаеш, теоретично продължават безкрайно и се сгъстяват. Нарочно съм изпуснал останалите в подписа, тъй като значимостта им отслабва силно поради факта, че амплитудата им намалява и че вече имаме представени хармоничните интервали в система ни. Съответно, много рядко се ползват в теорията. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Декември 29, 2007 Автор Share Отговорено Декември 29, 2007 (Редактирано) Не се и съмнявам, че знаеш обертоновия ред - допълнението го написах като фен! Редактирано Декември 29, 2007 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Декември 29, 2007 Share Отговорено Декември 29, 2007 (Редактирано) Мои авторски песни няма да чуеш в този форум - ще ги гледаш по телевизията. ъ?? ^!( ((**%%$ )(*)()( -0І)І))**&%%^$ !!!! Редактирано Декември 29, 2007 от jFog Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts