Toshi Отговорено Ноември 14, 2008 Отговорено Ноември 14, 2008 Къде в БГ се продават такива сетове на Behringer като тоя на линка няколко поста по-нагоре. И от амазон колко ще струва доставката до бг? (много ми се вижда примамлива офертата, даже с тунер и не е безименна)
bratmito Отговорено Ноември 15, 2008 Отговорено Ноември 15, 2008 Незнам какво имаш предвид под безименна,но Behringer е такова име от което хората обикновенно странят.Все пак ако бюджета е ограничен е приемлив вариант,въпреки че повечето хора биха те посъветвали да отделиш малко повече пари за нещо по-хубаво.Примерно вместо цял пак дай парите за малко по-хубав инструмент и свири през компютъра.Има никак нелош софтуер. От Амазон вероятно доставката ще е доста,затова разгледай в ebay.de и ибейовете на европейските страни като цяло.От Англия доставка на китара струва приблизително 30 паунда,от Германия 20-30 евро и понякога изпадат добри оферти.Колкото до тунера разгледай този сайт с китайски боклуци.Има и тунери,които едва ли са по-лоши от беринджерските и доставката е безплатна.
Toshi Отговорено Ноември 15, 2008 Отговорено Ноември 15, 2008 олее, след един час отивам в метро да си копувам китарката. То това ми беше избора защото нямам пари и всичко зависи от наште. Сяга обаче нито тати нито аз разбираме от ел. китари, особенно от звученето им. Отиам там и как да си подбера.. точна изработка, да няма луфтове някаде, прав грив с 90 градусов ъгъл спрямо тялото, точно направени прагчета, сложени машинки. Тези неща може би ще ги оправя. Ами другите дето викате там в някви сантиметри как да го позная?? не съм запознат с електрички
JACKASS Отговорено Ноември 15, 2008 Отговорено Ноември 15, 2008 като собственик на ... китара от 200лв + кубе , мога да кажа , че китарата става за начинаещ ... но комплекта с който аз се сдобих не е от метро а от един UK сайт , в който цените са доста прилични за повечето професионални марки http://www.gear4music.com/Guitar-and-Bass/...mp-Pack-BLACK/7 за това става въпрос... не казвам нещо от сорта на "идеална е за парите , взимайте!!" напротив...всеки решава сам какво иска и доколко бюджетът му позволява в моя случай беше рано за електрическа китара и за това се спрях на най-евтиния вариант. Китарата е на 1 година , не е направила никакъв проблем , но това не означава че нямам търпение да я сменя за нещо по-добро (:
Toshi Отговорено Декември 12, 2008 Отговорено Декември 12, 2008 Еми...отложи ми се китарата. Сега за коледа са ми обещали ето това. https://www.thomann.de/gb/harley_benton_hbstset_2_white.htm има възможност да го взема на 1/2 шипинг, като го водя в австрия за 7EUR и от там в БГ free. Какви мислите вие. Мене много ме радва че ще е бяла.
napster66 Отговорено Декември 14, 2008 Отговорено Декември 14, 2008 (Редактирано) Искам да попитам има ли го още този целия комплект в метро и дали е на същата цена ? Много спешно ми трябва. Редактирано Декември 14, 2008 от napster66
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 14, 2008 Отговорено Декември 14, 2008 Абе... ако ти трябва китара, ориентирай се по-добре към нещо със поне 100 лв. по-скъпо. Има ги и едва ли скоро ще спре да ги има, понеже не се купуват много. Няколко мнения нагоре можеш да прочетеш преките му впечатления от тях. В купа, в който има сигурно 50+ кашона, може и да има 2-3, които са ОК и нямат проблеми.
napster66 Отговорено Декември 14, 2008 Отговорено Декември 14, 2008 Еми аз съм начинаещ и искам да се закупя някоя китара с която да започна.Прочетох коментара и мисля че моя случай е абсулютно същия само дето още не съм си я взел
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 14, 2008 Отговорено Декември 14, 2008 (Редактирано) По-добре бъди начинаещ с някоя по-хубава китара. Не говорим за много пари. можеш да огледаш и раздел купувам/продавам за някоя запазена китарка на 3-4 години. Редактирано Декември 14, 2008 от Evtim Djerekarov
napster66 Отговорено Декември 15, 2008 Отговорено Декември 15, 2008 Ето и как видях.Отивам аз преди малко и какво да гледам.Търсих я около 10 мин поразпитах служителите и накрая един от тях ми вика при детските играчки е.Аз отначало на ебавка го приех но като отидох.....Верно си беше при детските играчки,размерите не ми се мислеше какви бяха само като видях кутията 1,20 x 30 се отчаях......
resistor Отговорено Декември 16, 2008 Отговорено Декември 16, 2008 Здрасти на всички форумци. Четох цялата тема за евтините китари защото и аз съм решил да си взема една такава. В частност ето тази: http://www.staggmusic.com/products/product...k&oneid=457 Добре си свири вади по-хубав звук според мен от тази с 3 адаптера и е сравнително удобна. Аз лично подрънквам на китара от 10 години, но съм голям любител и даже е имало големи периоди в които не съм свирил. Досега съм имал само акустични и една електричка кремонка на над 30 години (какичка ми е) която няма да ви разправям в какво състояние е Предполагам т'ва е угодно за нуждите ми и няма да се окриви след няколко месеца. Видях я в един магазин на ул. Любен Каравелов в София - ако го знаете кажете 2-3 мнения и за него Благодаря предварително
Baby Thomas Отговорено Декември 16, 2008 Отговорено Декември 16, 2008 Досега не съм видял елка Стагг, която да си заслужва парите...
resistor Отговорено Декември 16, 2008 Отговорено Декември 16, 2008 Единствения Стаг на който съм свирил досега е ето този http://www.staggmusic.com/products/product...k&oneid=344 и съм с много добри впечатления. Лошо ме скастри още първия отговор
sasoh Отговорено Декември 16, 2008 Отговорено Декември 16, 2008 Аз съм им пробвал една електрическа (x300) и мисля, че ако си вземеш някой squier ще си доста по-добре
Baby Thomas Отговорено Декември 16, 2008 Отговорено Декември 16, 2008 Единствения Стаг на който съм свирил досега е ето този http://www.staggmusic.com/products/product...k&oneid=344 и съм с много добри впечатления. Лошо ме скастри още първия отговор Писал елка Стагг, а това което си постнал е 12-струнна акустичка. Има разлика, нали? Писах изрично елка, защото акустичките им са по-добри според мен.
Recommended Posts