MyWinter Storm Публикувано Декември 26, 2007 Публикувано Декември 26, 2007 В Метро продават ел. китара+кубе(усилвател) китаиско производство без марка като гледам на цена от 200лв. На мен това много съмнително ми се струва! Все пак едно кубе струва 150лв и една китара мин. 200лв. Моля ако можете да ми кажете какво мислите вие. Аз си казвам, че това ако е за 3 годишно да свири супер ама много съмнително. Предварително благодаря! Снимки: Весела Коледа
Void Отговорено Декември 26, 2007 Отговорено Декември 26, 2007 ами не знам, без марка на такава цена е наистина съмнително, аз лично не бих си взел.
MyWinter Storm Отговорено Декември 26, 2007 Автор Отговорено Декември 26, 2007 (Редактирано) Благодаря за отговора. Много бих искал да си взема ел. киатара за 200лв не повече ама нз дали има в раисинг форс Редактирано Декември 26, 2007 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар!
MyWinter Storm Отговорено Декември 26, 2007 Автор Отговорено Декември 26, 2007 гаранция за шперплат Съвсем ме отказахте.
liquid_death Отговорено Декември 26, 2007 Отговорено Декември 26, 2007 Може и да не свири зле....В западния свят е напълно нормално да се правят по коледа драстични намаления и това не означава, че стоката е боклук.Просто си махат надценката.Това се случва в големите магазини(бълха ги охапала тях).Например метро пускат бензинова резачка(като от злите мъртви!) за 250лв, като такива струват поначало по 400-500лв.Преди месец си взех от метро електрожен за 120лв, като цените на електрожените не са по-ниски от 180!а уреда си работи безотказно и чудесно!Гаранция, Einhell. Така че и това може да е зарибявка.Не бъдете винаги песимисти.За 200лв си заслужава да земеш каквато и да е китара - дори и само за да я строшиш на някой концерт, а кубето бонус!Помислете си!
Metalix Отговорено Декември 26, 2007 Отговорено Декември 26, 2007 ..И 100лв да е, и 500лв да е, аз пак няма да я купя.. просто е твърде несигурно... Но всякакви хора има, особено ако си малък, да си купиш точно тази китара за първа китара ще е мечта!
solo5 Отговорено Декември 26, 2007 Отговорено Декември 26, 2007 Преди месец си взех от метро електрожен за 120лв, като цените на електрожените не са по-ниски от 180!а уреда си работи безотказно и чудесно!Гаранция, Einhell. Einhell си е менте марка при инструментите и тия 120лв са много, които си дал
MyWinter Storm Отговорено Декември 26, 2007 Автор Отговорено Декември 26, 2007 Ами и за първа китара много е. Ако става дума първа може и една акустична китара за 90лв нова. Много пари са 200лв као кубете и китара са ментета... Кубето може да е некво кофти и да шуми... китарата нз кво и не дават да я тестват. Трябва да се пробва и да се види( по точно да се чуе) какъв звук вади. Много ми се би искало да имаше някои които я е купил да каже как е! То као китара е добра а кубето зел пак си на далавера... и ако китарата зле а кубето мн хубаво просто пак на далавера. Едно хубаво 15 вата кубе си струва достан над 100лв. Има гаранция 6 месеца.
Efo Отговорено Декември 26, 2007 Отговорено Декември 26, 2007 "La parola di Lino est la garancia..." Със сигурност няма да е нещо хубаво, но поне има гаранция от 6 месеца и възможност да ти ги сменят ако нещо не работи...
bratmito Отговорено Декември 26, 2007 Отговорено Декември 26, 2007 гаранция за шперплат Това не винаги е гаранция за гаден звук.Epiphone LP Special II също е с тяло от шпертплат и гриф от махагон,но в интернет иам доста позитивни мнения за тази китара,както и хора с дългогодишен опит от нашия форум казаха,че китаратa си струва.
DILETANT Отговорено Декември 26, 2007 Отговорено Декември 26, 2007 (Редактирано) Абе за прохождащи китаристи си е много добра офертата. Разбира, се че не могат да се очакват чудеса за 200 лв = китара+комбо+колан+перца+калъф+кабел Редактирано Декември 26, 2007 от DILETANT
Hillbilly Отговорено Декември 26, 2007 Отговорено Декември 26, 2007 Абе за прохождащи китаристи си е много добра офертатаА иначе има гаранция,че е шперплат.
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 26, 2007 Отговорено Декември 26, 2007 (Редактирано) Абе стига сте говорили глупости бе. Според мен е много вероятно да са на ниво Stagg/Beringher някъде. Хе че е нещо особено, но свири. Промерно Squier bullet, дето го подават в RF, колко мислите, че струва на едро, а?? Има-няма 40-50 долара. Това е положението! Всички евтини китари са евтини, и немалка част от тях имат проблеми. Сега може и да се окаже, че метровските китари са една идея по-зле, но може да се окаже, че са същите. Трябва да се изпробва просто. Като китара за начинаещ - не вярвам да са твърде неподходящи. За шпертплата - дискутирано е. Повечето евтини китари са шпертплатови. Така, че не спекулирайте с това. Наисина - може и да е пръчка, но ни ми се вярва. Ако е възможно да се пробва, значи всичко е ОК. А предполагам, гаранция дават, така или иначе. Редактирано Декември 26, 2007 от Evtim Djerekarov
MyWinter Storm Отговорено Декември 26, 2007 Автор Отговорено Декември 26, 2007 Ами ако дават да пробвам ще ви кажа какъв звук вади. То е много превликалтелно ел.китара+кубе+кабела+там перцета и други екстри смао као имаше и някакъв ефекет/процесор нямаше да има равно Утре ще видя как работи! А как мога да разбера от какъв материал е тялото? Щото като гледам обстоиното инфо на китарата направо падам!
Recommended Posts