plektrum Публикувано Декември 20, 2007 Share Публикувано Декември 20, 2007 Здравейте музиканти (и по-специално китаристи), от скоро в интернет има едно ново място - akordite.com - Страница за акорди и таблатури на български песни. Тази страница всъщност е новата версия на peisyrce.hit.bg, която вероятно познавате от много време. Целият архив от акорди и таблатури на peisyrce.hit.bg е сложен в база данни и сега е изключително лесно да се търсят и добавят песни. Надявам се новата весия на архива да ви харесва и ще се радвам както да изпращате нови песни, така и поправки на песни които вече са качени но имат грешни акорди. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Декември 20, 2007 Share Отговорено Декември 20, 2007 Гранде. Благодаря за информацията Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Azwraith Отговорено Декември 20, 2007 Share Отговорено Декември 20, 2007 Много полезно БРАВО Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nofearinc Отговорено Декември 21, 2007 Share Отговорено Декември 21, 2007 Т.е. ти си предишният собственик на пейсърце? Ако да, евала за новия продукт, в началото реших, че някой е пуснал конкурентен сайт, което ми се стори леко безсмислено... Наслука и успехи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Декември 21, 2007 Share Отговорено Декември 21, 2007 Супер-дупер-куул!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sandman Отговорено Декември 22, 2007 Share Отговорено Декември 22, 2007 Понеже не намерих чалъм как се редактират песни, а забелязах грешки на някои, ще те помоля да разясниш как се прави редакция. Ето пример за грешка: Сбогом моя любов Ти [Am]тръгваш със дъжда пуст е с теб дома[G], аз не пла[C]ча Ти [Am]болка и тъга в мене остани[G], в моя живо[E]т Към пропаст ся[Am]каш вървя и не[C]жна смъ[D]рт от любо[G]в зова[C]... а трябва да е(поне според мен де): [C]Ти [Am]тръгваш със дъжда [F]пуст е с теб до[G]ма, аз не пла[C]ча [C]Ти [Am]болка и тъга [F]в мене оста[G]ни, в моя живо[E]т Към пропаст ся[Am]каш вървя [C]и нежна смъ[D]рт от любо[G]в зова[C]... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
plektrum Отговорено Декември 22, 2007 Автор Share Отговорено Декември 22, 2007 (Редактирано) Да, мерси! Поправено е вече! Понеже скрипта не обича много guitarpro - формата, има вероятност да има такива грешки в песните които са вкарани досега, но постепено нещата ще се изгладят. Иначе за такива работи и за редакций има раздел във форума на сайта Редактирано Декември 23, 2007 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts