Jump to content
Българският форум за музиканти

plektrum

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от plektrum

  1. Да, мерси! Поправено е вече! Понеже скрипта не обича много guitarpro - формата, има вероятност да има такива грешки в песните които са вкарани досега, но постепено нещата ще се изгладят. Иначе за такива работи и за редакций има раздел във форума на сайта
  2. Здравейте музиканти (и по-специално китаристи), от скоро в интернет има едно ново място - akordite.com - Страница за акорди и таблатури на български песни. Тази страница всъщност е новата версия на peisyrce.hit.bg, която вероятно познавате от много време. Целият архив от акорди и таблатури на peisyrce.hit.bg е сложен в база данни и сега е изключително лесно да се търсят и добавят песни. Надявам се новата весия на архива да ви харесва и ще се радвам както да изпращате нови песни, така и поправки на песни които вече са качени но имат грешни акорди.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.