drumvarna Отговорено Декември 20, 2007 Отговорено Декември 20, 2007 ПЕЦКО - НАЙ - ДОБРИЯ!!!!! РЕСПЕКТ!!!Кажи му да прати поздрави на Томи Ли от мен )))
Baby Thomas Отговорено Декември 20, 2007 Отговорено Декември 20, 2007 A F2F уроци дава ли, искам да ходя при него!
tupoto kopele Отговорено Декември 20, 2007 Автор Отговорено Декември 20, 2007 Ако не го схващаш значи не си свирил достатъчно рудименти
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Декември 20, 2007 Отговорено Декември 20, 2007 Начи тука малко се обърквам. Той свири бийт невъзможен за един начинаен барабанист, а в същото време показва как да избягваме да си удряме палките. И в целия "урок" тва беше единственото обяснение. Не го критикувам, просто ми се наби на очи тва.
GroOveR Отговорено Декември 20, 2007 Отговорено Декември 20, 2007 Ако не го схващаш значи не си свирил достатъчно рудименти Щом казваш Техника и точност - кръгла нула
beatle Отговорено Декември 20, 2007 Отговорено Декември 20, 2007 Супер могъщо,много небреже,разбира се какво казва пича.Лесно се възприема. К'ва техника,пича показва на начинаещи. 6 от мене.Аз го разбрах,само дето кат свиряна барабани ,няма как да си оплета ръцете,щотолявата ми е на фуса,а дясната на солото,десен крак на касата.Смях,смях...
A-L-A-D-I-N Отговорено Декември 20, 2007 Отговорено Декември 20, 2007 Е бати тъпнята тоя свири като вожда Черния Чайник ве само от лакти
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Декември 20, 2007 Отговорено Декември 20, 2007 Супер могъщо,много небреже,разбира се какво казва пича.Лесно се възприема.К'ва техника,пича показва на начинаещи. 6 от мене.Аз го разбрах,само дето кат свиряна барабани ,няма как да си оплета ръцете,щотолявата ми е на фуса,а дясната на солото,десен крак на касата.Смях,смях... A като стане време за райда, какво правиш? Кръстосваш ръцете може би?
Recommended Posts