Kiril007 Публикувано Декември 10, 2007 Публикувано Декември 10, 2007 Ето моята интерпретация на въпросната песничка. Само не казвайте, че накрая звуча като котка със зашит задник тва си го знам и аз Click here to watch Tenacious-D---Fuck-Her-Gently---cover Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Декември 10, 2007 Отговорено Декември 10, 2007 Това е едно от любимете ме парчета на най-великата група в света! Евала! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 10, 2007 Отговорено Декември 10, 2007 Ще пожънеш бая успех, тъя песен има МНОГО фенове! Респект!!! Цитирай
Slav Отговорено Декември 12, 2007 Отговорено Декември 12, 2007 Тая песничка кърти отвсякъде, а пък да не говорим за клипа :huh: Цитирай
Pro stack Отговорено Януари 3, 2008 Отговорено Януари 3, 2008 Мисля,че имаш леки проблеми с текста и произношението,но поздравления за избора!!! Цитирай
Transform Отговорено Януари 3, 2008 Отговорено Януари 3, 2008 Хехе, браво за песничката. Радва ме много, и общо взето добре си я направил. Само единствено забелязах проблем като пееш нещо по - високо, примерно там на по - бавната част(след Hey, I'm gonna fuck you като и на you). В смисъл не знам дали това е 100% шанс да стане по - добро но просто се опитай да го изпееш без извивките, защото нз някак си ти куца. Като цяло много ме нарадва кавърчето, адски добро е, това са дребни неща. Но не мисля, че ще ти направя услуга ако не спомена какво ми е направило впечатление, а само ти кажа, че е супер песента . Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 3, 2008 Отговорено Януари 3, 2008 Предложение: пусни я пак на 14 февруари и ще пожънеш буен успех сред мъжката част от форума. Благодаря, не забравяй датата! Цитирай
El`ToRo Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 (Редактирано) Браво!!!Много добър кавър Jack Black траа го чуе Редактирано Януари 5, 2008 от El`ToRo Цитирай
Recommended Posts