edgecrusher Отговорено Декември 4, 2007 Share Отговорено Декември 4, 2007 първото нещо, което изсвирих беше авторска песен наречена "Нищо" Като кавър, мисля че беше "Bombenhagel" на Sodom. Голям фан бях тогава, също малко о-късно като се понаучих да свиря хванах и "Seek and Destroy". Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sevenstring Отговорено Декември 5, 2007 Share Отговорено Декември 5, 2007 (Редактирано) Nirvana Unplugged In New York - songbook-a от край до край . Редактирано Декември 5, 2007 от sevenstring Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Декември 5, 2007 Share Отговорено Декември 5, 2007 първото нещо, което свирих на китара беше Fear og the dark Беше голяма зарибявка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nevermore Отговорено Декември 5, 2007 Share Отговорено Декември 5, 2007 Пърпълче - Смок във водата. На акустична китарка, на една струна - култ. После открих няколко акорда...и се почна Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Декември 5, 2007 Share Отговорено Декември 5, 2007 Ей какъв спомен ми изплува : Тамън бях почнал пиано да уча в школата към читалището и една от песните , която свирех (първа година) беше "Прела баба" ( ) . Тогаз открих и моята любов - китарата . На акустичната китара , която нямаше няколко струни свирех "Прела баба на две струни" , все още у нас ме подиграват за този израз ... Тогава даже не знаех че едно прагче е полутон . Представете си как е звучало Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vurbito Отговорено Декември 5, 2007 Share Отговорено Декември 5, 2007 я препоръчайте някой по - лесни парчета за кухарка земи фани някво кънтри и интрото на battle hymn става също много приятно с кухарка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeadWing Отговорено Декември 5, 2007 Автор Share Отговорено Декември 5, 2007 Metallica-Fade To Black предпочитах просто да си свиря песни..без да се упражнявам И сега е така Soloto на Fade to black ако си свирил поклон Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slav Отговорено Декември 5, 2007 Share Отговорено Декември 5, 2007 Първото нещо, което успях да докарам като мелодия на китарата беше интрото на Metallica - Nothing Else Matters После си хванах разни упражненийца, песнички и после тръгнах на уроци Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
duzo Отговорено Декември 5, 2007 Share Отговорено Декември 5, 2007 И мойта първа песен беше Metallica - Nothing Else Matters, макар че само интрото, след това Don't cry на Гънс и още 4-5 интра на металика и мегадет, но първата цяла песен дет научих е Kreator - People of the lie Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
...denied Отговорено Декември 5, 2007 Share Отговорено Декември 5, 2007 И аз съм като колегата Ефтим и аз започнах с Нирвана Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
JimBeam Отговорено Декември 5, 2007 Share Отговорено Декември 5, 2007 я препоръчайте някой по - лесни парчета за кухарка Свири интрата на песните без солата.Аз в началото така праих.А и да калеко ми ми даде един лист с основните акорди и ги тренирах,жалкото беше че само аз си знех кфо свиря щото кухарката ми е супер в гъза(сри за израза маа си е така).1 акор незвучи както треа на нея ,обаче това го разбрах чак като се научих да свиря по хубаво. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lizardman Отговорено Декември 5, 2007 Share Отговорено Декември 5, 2007 първото нещо като мелодия дето научих беше интрото на Enter Sandman. а иначе първата цяла песен, дето да си звучеше горе-долу стабилно като за начинаещ ми беше Midnight на Сатриани. все още чакам момента, когато ще изсвиря нещо по-така и ще съм напълно доволен от това, което чувам. ще си го запомня Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ADDiCTED Отговорено Декември 5, 2007 Share Отговорено Декември 5, 2007 Какво предпочитахте да правите - упрацненията и ли някое соло Ами аз сега си правя тез работи дето ми ги дава "даскала" + това си уча и други песнички ... Сега съм се спрял на СОАД - ATWA ... лесна ... и готЯна ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Декември 5, 2007 Share Отговорено Декември 5, 2007 Какво предпочитахте да правите - упрацненията и ли някое соло Ами аз сега си правя тез работи дето ми ги дава "даскала" + това си уча и други песнички ... Сега съм се спрял на СОАД - ATWA ... лесна ... и готЯна ... ПРАВИЛАТА ! Пиши с default шрифта . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Filthy Отговорено Декември 5, 2007 Share Отговорено Декември 5, 2007 House Of The Rising Sun и аз съм на тва иначе помня,че се мъчех да свиря и coma white ( идиот съм ) ама за сметка на тва знам бая акорди и прая добре смените Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts