JimBeam Публикувано Декември 4, 2007 Публикувано Декември 4, 2007 Абе хора има Ибнез флайнг В?Търсил съм в гъъглето ама нищо,показва ми само некфи джаксъни. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Сигурен ли си , че има ? Аз защото не сим чувал или виждал ... Цитирай
JimBeam Отговорено Декември 4, 2007 Автор Отговорено Декември 4, 2007 абе интересно ми е дали някой е чувал да се праят такива или дали ваобще е имало.Ше си зимам нова китара и искам да е Ве образна затова питам. Цитирай
fluti Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Нали не мислиш, че всички фирми произвеждат от всички видове китари? Цитирай
chlen Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Китариста на Rotting Christ свири с такава последния път като идваха, ама беше няква по-изчанчена, а не с класическата flying V форма. Цитирай
DILETANT Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 (Редактирано) Виждал съм по китарни списания Пол Гилбърт с Ибанец Флайинг Ви. Само главата на китарата беше като на Ибанец с 1х6 ключове, а не като на Гибсън с 2х3. Възможно е обаче да е къстъм а не серийно изпълнение. Редактирано Декември 4, 2007 от DILETANT Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Ама вие за наденицата ли питате ? http://www.zzounds.com/item--IBAVBT700 айде от мен да мине това не си е баш Flyin' V , а част от новата серия китари . Цитирай
Overdrive Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 едно време е имало - в началото ибанез произвеждат копия на извесни модели - виждал съм снимки на флаин В и на експлорер, абсолютно точни копия на Гибсън Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Е те в началото са копирали абсолютно целите пълни серии на Gibson и Fender Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 (Редактирано) Стига сте приказвали глупости,като не знаете... Има Ibanez V-shape. От по-известните китаристи, Пол Гилбърт използва такъв модел, a Sami (Dragonforce) свири с custom made Ibanez също. Имам снимки, сега не ми се рови по списания да ги покажа. Редактирано Декември 4, 2007 от edgecrusher Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Няма глупости Вече доказахме , че от доста време Ibanez правят освен свои модели с V-shape , ами са копирали в началото много точно Gibson-моделите . Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Сигурен ли си , че има ? Аз защото не сим чувал или виждал ... Прочетох до тук преди да постна моя отговор, виждам сега че от 06:31 да сега сте направили нечувани открития относно китарната техника. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Помислих , че пита за конкретен модел Ibanez Flying V . Таквоз и аз не съм намирал , НО други модели съм намирал . Затова и по-късно почвам с репликата "Ама вие за наденицата ли питате" . Спокс мен Цитирай
Recommended Posts