Martyr Публикувано Декември 4, 2007 Публикувано Декември 4, 2007 Вчера си инсталирах Steinberg Virtual Bassist и искам да попитам дали има опция да вкарам МИДИ партия и да я изсвири като примерно в EZDrummer? И, ако да, как става Благодаря предварително. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Еми вкарваш МИДИ партията в Cubase или там каквото ползваш , отваряш Manual-a и търсиш с коя нота да активираш "One Note" режима на басиста . Мисля , че беше C1 , но погледни пак . Цитирай
Martyr Отговорено Декември 4, 2007 Автор Отговорено Декември 4, 2007 (Редактирано) Съжалявам, но не уточних че съм със Сонар 7, пробвах да вкарам миди парията и добавих басиста в ефект рак-а и после промених аутпута на пистата с този на басиста....при Дръмера се получи, но басиста отказва да свири Сега ще поразгледам манюала Мерси за бързия отговор Редактирано Декември 4, 2007 от Martyr Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Е то Cubase , Sonar , все тая за тези неща . Аз също съм със Sonar . Щом няма звук , значи трябва да преместиш партията в диапазона на инструмента . За това какъв е диапазона -> пак Manual-a . Просто не мога да ти ги кажа точно , защото отдавна се отказах от тази бъгня . Цитирай
Martyr Отговорено Декември 4, 2007 Автор Отговорено Декември 4, 2007 То и аз съм много против тази серия на Steinberg особено Виртуалния Китарист... ама нямам бас, а исках да запиша 1 парче набързо докато не съм го забравил Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Щом си със сонар , ползвай направо баса от TTS-1 . Ще ти свърши по-добре работата , от главоблъсканицата наречена Virtual Bassist . пс. Ако искаш мога да ти пратя един соундфонт на семплиран бас . Не звучи зле ... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Всички "виртуални басисти", които съм пробвал (поне 4-5 софта) са с ужасно къс диапазон. Не знам как са ги сътворили така, ама... Цитирай
dedomito Отговорено Декември 5, 2007 Отговорено Декември 5, 2007 Пробвайте се Broomstick Bass , той поне не свири в една октава , пък и има опция за смяна на различни модели бас китари . Цитирай
presly Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 Пробвайте се Broomstick Bass +1 Цитирай
Recommended Posts