fatio Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 А ти къде си учил пеене ако не е тайна ? Това ,че си ходил на няколко урока в местното читалище не те прави познавач на певческото изкуство още по- малко на класическото пеене !Изобщо пеенето е много проста работа ,но вие го усложнявате с разни философствания и го превръщате в мъчение ...Исках да ви помогна ,но явно още сте на доста самодейно ниво Дерзайте Ти си на нивото на така наречения от древните елини "хюбрис".Ако не си чел "Едип Цар" е време да го направиш,за да разбереш за какво ти говоря Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 Щом искаш да ни помогнеш - направи го, разбирач! Просто е - обоснови твърденията си от предните си отговори в темата. И по възможност, без излишен спам, ок? Поискахме запис, за да ни докажеш, че си по-малко самодеец от нас. Това, че още не сме го чули, ме кара да си мисля, че няма какво толкова да чуем. Цитирай
Infinity Отговорено Март 6, 2008 Отговорено Март 6, 2008 Темата е станала безкрайно весела! Естествено, че бате ви Ази няма да пусне запис, сигурно е под достойнството му, пък и ние тук в този форум не заслужаваме, нали така чичко Азисе? Виж във форума на Пайнер може и да пусне нещо свое, там също така пеят чалга, а и "разбират от изкуство". Така че, аз му предлагам да вземе да отиде там, след като тук сме недостойни да чуем прекасния му неусложнен от упражнения глас. Цитирай
АЗИС Отговорено Март 6, 2008 Отговорено Март 6, 2008 Аз съм пял на сцена с Райна и Константин и с Милко Калайджиев и с Нелина и с Есил Дюран и с Галена и с Преслава много други звезди ,които вие само може да гледате от екрана и да им завиждате ! И да пеете в кварталното читалище или в самодейния хор !Така че наистина мястото ми не е в този форум за художествена самодейност! Цитирай
estinto Отговорено Март 6, 2008 Отговорено Март 6, 2008 Абе Азисе на кой му пука като изреждаш имена гордо имената на тея измислени звезди..дай 1 запис да те чуем или замълчи и ч безплатен съвет "ПО-ДОБРЕ СИ МЪЛЧИ И НЕКА ХОРАТА ТЕ МИСЛЯТ ЗА НЕКАДЪРНИК, ОТ КОЛКОТО ДА ПРОДУЛЖИШ ДА ГОВОРИШ И СЪМНЕНИЯТА ДА ОТПАДНАТ!!!" Нищо лично просто като се смяташ за голям капацитет дай 1 запис да просветиш невежите читалищни музиканти аккто ни наричаш ..късмет Цитирай
CorvusCorax Отговорено Март 6, 2008 Отговорено Март 6, 2008 прекасния му неусложнен от упражнения глас. Тия думи ще си ги татуирам, честно! Между другото, Азиске, така изредените от теб "звезди" на квартално основание, са доволно бездарни и са го доказали през годините. Изклчение прави единствено Преслава, само че ще те светна, за да не ти е тъмно, че тя едно време се скъсваше от упражнения и... дори пееше в хор. Между другото, и аз съм бил на една сцена с нея - it's not a big deal Цитирай
MrDeath Отговорено Март 6, 2008 Отговорено Март 6, 2008 Съжалявам, че спамя не ми е мястото тук, но искам само да споделя, че в момента Азис прави запис на своя глас в мегаизвестното столично студио "От упражнения си повредих гласните струни, но последвах фън-шуи и в момента пея с г*за си". Не питайте що се казва така тва студио, не съм го кръщавал аз. Та в момента мастерираме записа (аз работя като азисово пресаташе) и в най-скоро време очаквайте неговия нешлифованодиамантен глас, който той ще обоснове всички негови отговори и обори всички ваши. Съжалявам, но това е горчивата истина. Цитирай
fatio Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 Аз съм пял на сцена с Райна и Константин и с Милко Калайджиев и с Нелина и с Есил Дюран и с Галена и с Преслава много други звезди ,които вие само може да гледате от екрана и да им завиждате ! И да пеете в кварталното читалище или в самодейния хор !Така че наистина мястото ми не е в този форум за художествена самодейност! ХАХА ти или си много тъп или както се изказа Ахмед Доган в едно интервю ГЬОНСОРАТ!!! Разбирам да си направил дует с Лучано Павароти,Sting,Bono от U2 ама ти ми изборяваш чалгарки и казваш,че им завиждаме.За кое по точно да им завиждаме за гласът дето го нямат ли? Много страна персона си.Ще ти дам съвет: Самобаннисе от форума и си ходи в пайнер да си пееш с чалгарите.Тука е за истински музиканти и хора,които ценят това изкуство,а не го правят за пари както твойте изброени идоли по горе Цитирай
Ивелин Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 Self-Ban :greenball: :greenball: :greenball: :greenball: Цитирай
Rastabreeder Отговорено Ноември 18, 2008 Автор Отговорено Ноември 18, 2008 Въй каква тема пуснах то какво стана ... Азис чак ... голяма чест ние май да ходим да си мием краката , друго не ни остава . Цитирай
vanboy Отговорено Ноември 18, 2008 Отговорено Ноември 18, 2008 Ако този "Азис" е истинския,мисля,че не заслужава такова отношение,защото е доказал многократно,че може да пее добре,дори и друго освен чалга.Ако не е-значи толкова по-зле за него,защото се опитва да е някой друг,но не и себе си!Ако беше пял с тези изпълнители,които изброи,нямаше да се е кръстил на името на някой успял а щеше да си каже своето известно-нали е пял с известни.Азисе-наистина трагично,ако си се кръстил с този ник без да си ти и имаш претенции за добър музикант! Цитирай
DarkBoy Отговорено Декември 20, 2012 Отговорено Декември 20, 2012 Абе то аз очаквам съвети то вие спорите с ''Азис"(сигурно е поредния фарфалак който сам не си вярва ,че "пее"). Относно упражненията аз имитирам гласове и почти върши работа, но ако имате съвеи(не обиди към чалга дрънкакото) ги чакам с нетърпение . Цитирай
Recommended Posts