Jump to content
Българският форум за музиканти

АЗИС

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    ПЕЯ ЧАЛГА

АЗИС's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Не забравяйте и поп- фолк изпълнителите !Те също са част от музикалния живот !Колкото и да ги игнорирате!
  2. Дени наистина е страхотна певица,но искам да отправя една конструктивна критика към нея- снощи като гледах предаването и нали двете с едно русичко момиченце се състезаваха коя да остане и направи ми неприятно впечатление начина по който Дени седна пред комисията - ако имаш запис погледни се- може ли певица да сяда по този начин ?Разкрачена пред журито и единия крак на една страна изкълчен ...много неестетична гледка повярвай ми !Една певица трябва да излъчва финес и елегантност !Може ли такова нещо !Момиче вземи си бележка и да не се повтаря !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Защото един път ще си затворят очите ама втори път няма да мине !Ако аз бях в комисията само заради начина по който седна накрая -щях да избера другата - разликата между двете не беше кой знае колко голяма !Понякога дребните камъчета преобръщат каруцата!
  3. Успех и от мен ! Много добре изглеждаш и пееш ! Изправяй се със самочувствие пред публиката ,защото това е най- важно ! Талантлива си за разлика от някои други участници !И си душица!
  4. Аз съм пял на сцена с Райна и Константин и с Милко Калайджиев и с Нелина и с Есил Дюран и с Галена и с Преслава много други звезди ,които вие само може да гледате от екрана и да им завиждате ! И да пеете в кварталното читалище или в самодейния хор !Така че наистина мястото ми не е в този форум за художествена самодейност!
  5. А ти къде си учил пеене ако не е тайна ? Това ,че си ходил на няколко урока в местното читалище не те прави познавач на певческото изкуство още по- малко на класическото пеене !Изобщо пеенето е много проста работа ,но вие го усложнявате с разни философствания и го превръщате в мъчение ... Исках да ви помогна ,но явно още сте на доста самодейно ниво Дерзайте
  6. Ами много просто мога да ти обясня -звука иска да изтича ,а ти му търсиш форма и го спираш ...това води до променяне на гърлото и създаване на по- беден звук ...
  7. в хора могат да ти развалят гласа освен това не е хубаво да се търси позиция при пеенето. прави упражнения ,но недей да търсиш позиции на гласа ,защото те променят режима на работа на гласните връзки и пречат на звука да изтича естествено
  8. Ако искаш да се развиваш като солов изпълнител не се записвай в хор! и изобщо тия упражнения много са грешни ...в истинското пеене няма позиции !
  9. И Азис е пълен ама си е звезда~ хич да не ти пука~!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.