Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

В другите раздели за музикални инструменти видях такива теми и реших и тука да се покажем ;) да не оставаме назад :thumbs_up:

Извинете ме ако има такава тема. Търсих по всевъзможни начини, но не намерих такава.

Отговорено

Аз не мога да разбера защо трябва да се появява милиард и втората тема, свързана с пишкомерене?

Сега ако се хванат тука 5-6 китариста, които са известни на целия форум с великанските си качества (няма да посочвам имена) и си навключат цялата техника, викнат си хора с хубави камери и заснемат наказателно видео, съперчничещо на повечето видео уроци в нета, кво ше стане?

Дай да се гледаме сега и на видео кой е по-велик, че аудиото явно не е достатъчно... :greenball:

Аре малко по-сериозно бе хора.

Хващайте се, свирете и учете музика а не се занимавайте с детински глупости ;)

Никой не е прокопсал по тоя път.

Отговорено

човек зле си с ритъма - упражнявай се с метроном или електронни барабани, особено на първата песен :surprise: хващай се свири на по-бавно темпо докато свикнеш вместо да си губиш времето да записваш - и аз не виждам смисъл на такива теми придобиващи състезателен вид рано или късно

Отговорено

Защо ми се струва , че на Evanescence песента не е така ... Както и да е :surprise:

И за да не кажете , че само си чеша пръстите , ето нещо и от мен

http://www.zazz.bg/play:f5b38c0f

пс . Първото и второто са мои опити да се прая на композитор . Третото обаче ... е кавър на Steve Vai - Building the Church . Проблема в свиренето идва от това , че китарата сега е дроп тунинг , а съм свикнал да я свиря в нормален . И при транспонирането на бейкинга се получи малко объркваща ситулация.

пс2. Не обръщайте внимание на куцото кутре на лявата ръка - в момента то има травма (ах таз Пантера ...)