martin_petkow Публикувано Ноември 30, 2007 Публикувано Ноември 30, 2007 В другите раздели за музикални инструменти видях такива теми и реших и тука да се покажем да не оставаме назад Извинете ме ако има такава тема. Търсих по всевъзможни начини, но не намерих такава. Цитирай
metaliza Отговорено Декември 1, 2007 Отговорено Декември 1, 2007 никой некачва!дали означава че никой неможе аз немога Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 1, 2007 Отговорено Декември 1, 2007 Аз не мога ... да накарам Web-камерата да запиша кат' хората . Иначе бих постнал . Цитирай
Daniel_V Отговорено Декември 1, 2007 Отговорено Декември 1, 2007 Аз пък сега се отчаях от себе си Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 1, 2007 Отговорено Декември 1, 2007 Аз МОГА да гледам видеота, ама дори автора на темата не иска да покаже... Цитирай
bony Отговорено Декември 1, 2007 Отговорено Декември 1, 2007 утре ако не ме домързи ще пусна едно видео с импровизация Цитирай
solo5 Отговорено Декември 1, 2007 Отговорено Декември 1, 2007 ето кратко видео от предната година, разгрявам си Цитирай
martin_petkow Отговорено Декември 1, 2007 Автор Отговорено Декември 1, 2007 Аз МОГА да гледам видеота, ама дори автора на темата не иска да покаже... Ще пусна, само с моята друшка да си оправим буксите Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 1, 2007 Отговорено Декември 1, 2007 Аз не мога да разбера защо трябва да се появява милиард и втората тема, свързана с пишкомерене? Сега ако се хванат тука 5-6 китариста, които са известни на целия форум с великанските си качества (няма да посочвам имена) и си навключат цялата техника, викнат си хора с хубави камери и заснемат наказателно видео, съперчничещо на повечето видео уроци в нета, кво ше стане? Дай да се гледаме сега и на видео кой е по-велик, че аудиото явно не е достатъчно... Аре малко по-сериозно бе хора. Хващайте се, свирете и учете музика а не се занимавайте с детински глупости Никой не е прокопсал по тоя път. Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 1, 2007 Отговорено Декември 1, 2007 ето ме мен с Impergium: Impergium - The Nameless One Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 1, 2007 Отговорено Декември 1, 2007 ...Хващайте се, свирете и учете музика а не се занимавайте с детински глупости ... Ей т'ва е мъжка приказка! Напълно съм съгласен! Цитирай
Azwraith Отговорено Декември 1, 2007 Отговорено Декември 1, 2007 http://youtube.com/watch?v=GLJ0XXxMWxk http://youtube.com/watch?v=OR2ckupd230 Цитирай
Overdrive Отговорено Декември 1, 2007 Отговорено Декември 1, 2007 човек зле си с ритъма - упражнявай се с метроном или електронни барабани, особено на първата песен хващай се свири на по-бавно темпо докато свикнеш вместо да си губиш времето да записваш - и аз не виждам смисъл на такива теми придобиващи състезателен вид рано или късно Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 1, 2007 Отговорено Декември 1, 2007 Защо ми се струва , че на Evanescence песента не е така ... Както и да е И за да не кажете , че само си чеша пръстите , ето нещо и от мен http://www.zazz.bg/play:f5b38c0f пс . Първото и второто са мои опити да се прая на композитор . Третото обаче ... е кавър на Steve Vai - Building the Church . Проблема в свиренето идва от това , че китарата сега е дроп тунинг , а съм свикнал да я свиря в нормален . И при транспонирането на бейкинга се получи малко объркваща ситулация. пс2. Не обръщайте внимание на куцото кутре на лявата ръка - в момента то има травма (ах таз Пантера ...) Цитирай
Recommended Posts