Jump to content
Българският форум за музиканти

martin_petkow

новаци
  • Мнения

    21
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно martin_petkow

  • Рожден ден 09/25/1990

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Contact Methods

  • AIM
    martin_petkow

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Русе

martin_petkow's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Въпрос за ключовете: Когато си сменя ключовете наложи ли се да пробиваш дупки с по-голям диаметър?
  2. http://img167.imageshack.us/img167/2113/s5001700vl8.jpg Искам да попитам къде се провадат уелите за стрините (така да ги нарека), които са над първо прагче. Мойте са счупени и трябва да ги сменя.
  3. Здравейте, и аз имам една кремона, ама искам само да я мина с лак и да и боядисам прагчетата че са много изтъркани. Не искам да и сменям цвета. Може ли само да я лакирам и боядисам прагчетата без шкурене?
  4. Мога ли да си поръчам от интернет Кремона Аз не знаех, че още се произвеждат. Аз предпочитам да си купя българска акустична китара. Интересува ме дали ще мога да си намеря Кремона за 150- 180 лева
  5. Ето за това може да бъде полезна. По-добрите китаристи да ни казват грешките. Може наистина името на темата да е неправилно, но какво да направя аз вече не мога да я редактирам.
  6. Не съм пуснал темата с цел заяждане. Който смята, че няма смисъл да пуска видео да не го пуска. И в другите раздели има същата тема, никой нищо не е казал.
  7. Ще пусна, само с моята друшка да си оправим буксите
  8. Имам пробем. Днес дойде моя приятел дето ще свирим с него, и като си включихме китарите в разклонителя само едната се чува ??? може ли да ми помогнете?
  9. Аз имам Squier, за толкова пари съм доволен. Не може да се изкисква повече от китара за 250 лева !
  10. В другите раздели за музикални инструменти видях такива теми и реших и тука да се покажем да не оставаме назад Извинете ме ако има такава тема. Търсих по всевъзможни начини, но не намерих такава.
  11. Няма значение ще си разделя сигнала. А това което то обесняваш за малък жак към двата чинча, ако не го направя така, как ще се чуват китарите? Защото ти викаш, че така едната от ляво другата от дясно.
  12. лайн ин-а се състои от два канала - ляв и десен, принципно не би трябвало да има проблем ако вкараш по една китара в всеки ще се чува, но колко добре ще е това е друг въпрос... Не мога да те разбера, мойта карта е Creative 24bit live. Има 4 букси 1 за фронт, 1 за реал, една за център и субуфер и една за дигитален изход. Тази за дигиталния изход работи и като микрофон и аз там си включвам китарата. Моля те обясни ми по-подробно, не разбирам
  13. Трябва ми само да ги чувам "на живо" не държа на качеството, но ми е интересно дали така няма да се получава някакво смущение?
  14. При мен Line-in и микрофона са една и съща букса
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.