Get off Публикувано Ноември 29, 2007 Публикувано Ноември 29, 2007 Здравейте.Моля за мнения за въпросният процесор.Струва ми се удобен за пътувания.Сигурен съм че някой тук го е изпробвал. Благодаря предварително! Цитирай
KingdomX Отговорено Ноември 29, 2007 Отговорено Ноември 29, 2007 Сблъсквал съм се й с този процесор на Лаин 6. Много удобрен, много малък. Ще си спестя инфото с това какви изходи и входове има. Компютърно базиран е , с което искам да кажа, че може да се програмира и с компютър, освен ръчно. Има си всичко необходимо - пространствени ефекти , няколко симулации на кубета и кабинети , но това е стандартно за Лаин сикс. Лошото при него е , че трудно се програмира ръчно. Имам предвид , че можеш да си загубиш половин час в човъркане и пак да не си постигнал нищо, но това е за сметка на софруерното програмиране - изключително лесо. Става за репетиций, ако съм него си купиш и контролер, защото е много неудобен в това отношение. Става и за запписи, както и за малки концерти. Всичко зависи от това, за какво ти е нужен. Не мога да кажа лошо за него понеже е на любимата ми марка професори, кабинети, кубета и ала бала , всичко , което предлагат. Ако те интересува нещо по конкретно - питай, че така мога да си дрънкам много, без да съм ти от кой знае каква полза Поздрави, Рендаков!!! Цитирай
DREAMMIND Отговорено Ноември 29, 2007 Отговорено Ноември 29, 2007 Аз имам такъв, за записи и в апаратура звучи добре според мен, трудно се програмира има много готини готови пресети аз лично ползвам само един щото не ме кефят некви изгъзени звуци/става дума за модърн хай фейн/. Май няма начин за включването на конролер към него, поне няма изход пък и в упътването няма и дума а вервай ми ако можеше щеше да го пише с мноооого големи букви. Аз лично съм доволен от тая въшка. С един френд мъдрим как да вържем некъв бейсик контролер ако стъкмим нещо ще пиша тук Цитирай
synchu Отговорено Ноември 29, 2007 Отговорено Ноември 29, 2007 Става за пътувания и практика, мдам Дребен и удобен. Звукът не е нищо особено - разбира се и както обикновено лично мнение. Цитирай
Get off Отговорено Ноември 30, 2007 Автор Отговорено Ноември 30, 2007 Благодаря на всички за полезната информация.Проверих в Динакорд във Варна,но за съжаление в момента процесора го нямат в наличност.Надявам се скоро да го получат за да мога да го изпробвам.Изчетах доста информация из нета и ми се струва че е разработен на базата на ПОД 2.Отново благодаря за отзивчивостта! Цитирай
Raxus Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Може ми някои да ми даде инфо за контролера...Мен тва ме гложди...Щот мога да го взема, ама закъв ми е без контролер...аз тряя да сменям бързо от един ефект към друг...Така че моля ви пишете че ми е важно... Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Може ми някои да ми даде инфо за контролера...Мен тва ме гложди...Щот мога да го взема, ама закъв ми е без контролер...аз тряя да сменям бързо от един ефект към друг...Така че моля ви пишете че ми е важно... Според нагледната информация на сайта(флаш анимацията) има някаква форма на контролер включена в ПОДа,но според мен ти имаш нужда от Floor POD ( http://uk.line6.com/floorpod/ Цитирай
Get off Отговорено Декември 5, 2007 Автор Отговорено Декември 5, 2007 Според мен ,въпреки картинките контролер за този процесор не е предвиден. Просто няма вход за такова чудо. http://line6.com/pocketpod/ins_outs.html Цитирай
KingdomX Отговорено Декември 5, 2007 Отговорено Декември 5, 2007 Идеята, доколкото разбирам за контрол над този процесор е била такава. че той да се контролира чрез заявки през сигнала, смисъл, че контролера се намира между китарата и процесора. Докъде са стигнали с разработката му - не мога да кажа, дали има - не намерих нищо!!! Може би ще е най-добре да се говори с Динакорд и да се зададе този въпрос на тях, като официални вносители. Може би те ще дадат компетентно мнение, но лочно мен това много ме съмнява А който говори и пише добре на Английско може да зададе въпроса директно на Лаин6. Поздрави, Рендаков!!!! Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 5, 2007 Отговорено Декември 5, 2007 Сега разгледах по-подробно сайта, от всички модели фуут контролери, нито един не е съвместим с Pocked POD,което би трябвало да означава че няма контролер за него. Но все пак то си е настолна работа предимно. Има куп други продукти, предназначени за свирене на сцена с възможност за крачно превключване, уви не толкова евтини. Цитирай
Guest Отговорено Декември 5, 2007 Отговорено Декември 5, 2007 А някой може ли да каже ориентировъчна цена или да питам по Динакордите ? Цитирай
Trysth Отговорено Декември 5, 2007 Отговорено Декември 5, 2007 В каталога на Динакорд пише 95 евро. Цитирай
Raxus Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 Мерси много за инфото, надявам се да събера кинти скоро за нещо на Лайн 6 щото доста ми ги хвалиха на последък Цитирай
Overdrive Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 абе въпрос на вкус е - и съм забелязал че собствениците на такива ги превъзнасят много (дразнещо понякога) а на мен лично не ми допадат - затова сравни с други за същите пари и тогава избирай Цитирай
KingdomX Отговорено Декември 7, 2007 Отговорено Декември 7, 2007 (Редактирано) ...- и съм забелязал че собствениците на такива ги превъзнасят много (дразнещо понякога) ... Замисли се дали, след като се превъзнасят от собствениците си , дали няма истина в думите ни. Всичко е въпрос на вкус казало кучето и си облизало задника Поздрави, дЯдО кОлЕдА Редактирано Декември 7, 2007 от KingdomX Цитирай
Recommended Posts