synchu Публикувано Ноември 27, 2007 Публикувано Ноември 27, 2007 Играх си с една тамбура преди едно време и съм драснал един откъс ей тъй на - дето му се чудя последната година ще го правя ли нещо или не ама ще видим. Мисля, че се е получило интересно, затова го поствам. Има проблеми с ритмичността - тук таме и не само http://media.putfile.com/Tambur-Death Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 27, 2007 Отговорено Ноември 27, 2007 (Редактирано) Много добро! Кефи ме изцяло.....много як звук на тамбурата..........и вокали СУПЕР! Как я записа? Редактирано Ноември 27, 2007 от Black Bird Цитирай
synchu Отговорено Ноември 27, 2007 Автор Отговорено Ноември 27, 2007 Мерси наборе Ей сега ме хвърли в тъча за записа, защото беше отдавна и съм позабравил, за тамбурата - с микрофон - най-вероятно е Geffel/RFT кондензатор с широка мембрана май беше - така като го слушам + NAudio Corp. API312 style preampa или на SoundCraft пулта пре-то май. Тя тамбурата не си знае годините - поне на 20-30 е и сигурно може да се представи и по-добре - та от известно време ще я пращам да я оправят ... Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 27, 2007 Отговорено Ноември 27, 2007 На това много ще му ходи още някакъв екзотичен струнен инструмент за акомпанимент, ситар може би... Ако нямаш нищо напреки и ти се занимава да го нотираш, може да ударя едно рамо Цитирай
synchu Отговорено Ноември 28, 2007 Автор Отговорено Ноември 28, 2007 Благодаря за слушането и мненията ... :) На това много ще му ходи още някакъв екзотичен струнен инструмент за акомпанимент, ситар може би...Ако нямаш нищо напреки и ти се занимава да го нотираш, може да ударя едно рамо Абсолютно нищо напреки - с удоволствие Тъй като съм малко напред назад по света и у нас тази и другата седмица с нотирането ще се справя някъде към средата на другата, като/ако се добера до @хоум. Проблемът е, че тамбурата поради годините си единия ключ се счупи та така си остана недонастроена съвсем (добре че бях и сменил струните поне). Иначе нещата се въртят около Ре хармоничен минор приблизително Цитирай
edgecrusher Отговорено Ноември 28, 2007 Отговорено Ноември 28, 2007 Ще си го сваля парчето и ще изимпровизирам нещо. После ще ти пратя резултата. Не ми стана ясно от към средата на парчето до края от време на време се чува нещо като много нисък глас или ръмжене. Ако това си ти, направо си признавам че ме заби у земята като дет-метъл вокал(освен ако не е някакъв трик) ! Цитирай
synchu Отговорено Ноември 28, 2007 Автор Отговорено Ноември 28, 2007 Супер, ще чакам с интерес Аз бе, няма трик - мани - мани... Като няма вокали желаещи ни за т'ва, ни за друго - ще се борим. Те сигурно си имат причина де :/ Цитирай
Recommended Posts