selskooro Публикувано Ноември 23, 2007 Публикувано Ноември 23, 2007 (Редактирано) Те тва клипче ако го изгледа толко прословутия Ралчев, че си строши акордеоно от земята!!!! Нищо лично към Ралчев , но този пич за мене по нищо няма да му отстъпи Ето и Линка http://www.vbox7.com/play:d9190279 Редактирано Ноември 23, 2007 от selskooro Цитирай
KorgPa800 Отговорено Ноември 24, 2007 Отговорено Ноември 24, 2007 Е, и този свири, ама ... Ралчев си е Ралчев. Много хора тук в Пловдив се опитват да го копират - кой по-добре, кой не чак толкова. Петър Ралчев е икона, също като Пеле във Футбола. Колкото и по-добри да излизат след него Пешко си остава Пешко. 1 Цитирай
kalinpetkov Отговорено Ноември 25, 2007 Отговорено Ноември 25, 2007 Аз съм качил този клип, но както каза korgPa800, Ралчев... виж сега, не искам аз да коментирам Ралчев, Красен, Пламен... 1 Цитирай
Емо Отговорено Ноември 27, 2007 Отговорено Ноември 27, 2007 Само от това клипче не може красен да се постави между ПЕШКО и ПЛамен.Това е само един стил,а и е далече като фразиране от първия и втория,и като развитие на мисълта,богатство на мелодичната линия и мн.др.неща които оформят една музикална изпълнителска личност.Едно обаче е сигурно- има рутинна техника. Цитирай
scaldor Отговорено Ноември 30, 2007 Отговорено Ноември 30, 2007 Калински, ти поне знаеш Нено Койчев от Габрово Не знам дали са правили надсвирване с този Ралчев но Нено разбива франсетата ежегодно Цитирай
CyberGene Отговорено Ноември 30, 2007 Отговорено Ноември 30, 2007 Е, тоя вече е наистина голям!!! Онова цигането, дето го бяхте пускали преди, беше просто самоцелно, бързичко, ама без много мисъл, докато тоя ги чувства нещата. Аз не разбирам от тая музика и изобщо не мога да свиря нищо такова, макар че като джазмен ми се ще да можех, за да вкарвам за цвят и такива неща Но все пак този тип ми харесва. Сигурно трябва да чуя и този Ралчев, за когото говорите. Как се свири тази музика, някъде учи ли се тази фразировка, трилери и всички особености или всичко е от гледане и опити, слухарство? Цитирай
Steppenwolf Отговорено Ноември 30, 2007 Отговорено Ноември 30, 2007 Събра ми очите и ушите в сингулярност! Страхотен! Цитирай
Емо Отговорено Декември 3, 2007 Отговорено Декември 3, 2007 Е, тоя вече е наистина голям!!! Онова цигането, дето го бяхте пускали преди, беше просто самоцелно, бързичко, ама без много мисъл, докато тоя ги чувства нещата. Аз не разбирам от тая музика и изобщо не мога да свиря нищо такова, макар че като джазмен ми се ще да можех, за да вкарвам за цвят и такива неща Но все пак този тип ми харесва. Сигурно трябва да чуя и този Ралчев, за когото говорите. Как се свири тази музика, някъде учи ли се тази фразировка, трилери и всички особености или всичко е от гледане и опити, слухарство? Влез в vbox7 и напиши Петър Ралчев.Има много неща. Приятно слушане и гледане. Цитирай
kalinpetkov Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Да Нено е един от големите, но странно защо в България е по-малко известен отколкото в чужбина. Както всеки път ЧУЖДЕНЦИТЕ забелязват първи големите музиканти. Цитирай
KlaviristaPA80 Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 (Редактирано) Да аз съм долу горе от тоя край а не съм чувал такъв човек, има ли го в Vбох или някаде да чуя все пак за какво става дума? Редактирано Декември 16, 2007 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай
ves_es Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 Здравеите приятели , красен наистина свири добре и се разхожда доста добре по клавиатурата на това темпо но да го сравните с петър ралчев е излагация , както и да е защо толкова бързо забравихте Иван Милев та тои свири сръбска музика като сръбските акордеонисти, да не говорим за музиката и оркестровото му творчество. един фолкорен журналист ведъж се изрази много ясно : петър ралчев свири музика за музиканти а иван милев за народа пие бутилка водка става взима акордеона и показва и разказва с музика кои е наи добрия . Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 1, 2008 Отговорено Януари 1, 2008 (Редактирано) Много яко!!! Накефиха ме излизанките от тоналност! Не се спря - манияк! Записах си го на компа - почвам да го вадя...! Никога не съм бил в този стил и съм много далеко, но се зарибих да науча някоя хватка от него - човек винаги трябва да учи нови неща! За тези, които ще кажат, че е трудно - знам, имам в репертоара си една ръченица - акордионист ме научи, като бях ученик...! Трилерите са най-кофти. То и за това никой не свири хора на пиано. Фен съм, че има такива манияшки БГ-неща!!! Трябва да се запознае света с тях... Както kalinpetkov казва, много се смайват чужденците, като чуят подобни неща! Редактирано Януари 1, 2008 от Ивелин Цитирай
jordanil Отговорено Януари 1, 2008 Отговорено Януари 1, 2008 (Редактирано) абе пич,,,ти новмален ли си>?Ралчев ще си хвърлел акордеона ..... глупости....нищо общо няма със свиренето на Петър Ралчев--няма музикална мисъл,няма тема-само едно безразборно ходене по клавоатурата,едни арпежи и толкова...... Редактирано Януари 1, 2008 от jordanil Цитирай
melih_korg Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 Приятели това е бате Красен, ха него поне го има тук във форума, "първата българска карта за па80", добър е пича, по душа и свирене :) Цитирай
Recommended Posts