Jump to content
Българският форум за музиканти

ves_es

Members
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно ves_es

  • Рожден ден 02/12/1984

Previous Fields

  • Инструмент
    Клавир, Акордеон

Contact Methods

  • MSN
    vesko_chaushev@hotmail.com
  • Website URL
    http://roland.com
  • ICQ
    368313225

Profile Information

  • Gender
    Male

ves_es's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодаря ви за сега ще изполвам маркер от страни на грифа пък като напредна ще го изтрия
  2. Здравейте купих си акустична китара но тя няма точици или нещо на позициите за да ме ориентира на кой тон съм стъпил. Как да си реша проблема ?
  3. Хора да сте чували за добро и хубаво евтино Ferrari или Lamborgini ........ нема !!! затова стига с тва ефтино и хубаво
  4. Не че искам да кажа нещо лошо но точно с ва -7 много трудно се работи така съм чувал от колеги !!!
  5. Значи Radkolev не е прав като казва че със сигурност е бил с Roland U-20
  6. Закараи го на маистор !!! Не вярвам някои от форума да ти помогне с някои друг съвет , според мен повредата е сериозна !!!!
  7. YANIS и аз също мисля че е Korg i3. Тогавашните модели на Roland звучат по-твърдо , изключвам вероятноста да е Yamaha от Psr - серията........!?
  8. За колеги които са наясно с поп-фолк музиката. Преди доста време имаше един дует който много нашумя още с първия си албум дуета се казваше " Южен Вятър " мисля че се издаваха от Ара Аудио Видео. Страхотни песни с страхотни текстове и аранжименти които се слушат и помнят до сега тези хора вздривиха България. Слушам тяхните изпълнения и се питам аджаба по онова време 1995-1999 е нямало клавири с възможностите на сегашните ( Roland G70 , Yamaha Tyros 2 , Korg Pa 2xPro ) от кой модел и марка клавир идват тези бленди и този мек и стархотен саунд на които са изпълнени техните парчета , с сигурност е калвир а не жив оркестър с барабани бас и китара. Можете да чуете тук :http://vbox7.com/play:a694f1c3
  9. Ако си фен на роланд препоръчвам ти роланд ем 2000 ще намериш за около 1500-1600 лв ако искаш да смениш марката препоръчвам ти Корг па 50 вървят кам 1400 - 1500 лв
  10. Дъли са си прави онези колеги които искат пари за информацията пример : бленди ,стилове, Midi и семпли ??? на мен са ми искали за 2 сета на корг pa 800 200 лв !!! При тая криза как се вадят 200 лв в кръчмата ??!!
  11. Не съм съгласен с това , да седнеш пред синтезатора и да прекараш 4-5часа в правене на стилове или бленди или пак някое midi на някоя песен . После като свършиш да те боли главата и да ти е криво и някои от онези алчни господа да ти каже дай някои стил ако ти се намира ??!! ЕЕЕ сори не ми се намират !!!
  12. Благодаря ти !!! скаипа ми е ves_es ако може да те питам и за адаптерите защото моя се развали и искам нов !!!???
  13. Здравейте свиря на бозуки ако може да ми препоръчате някой евтин тунер за настройка на бозуки !!! Благодаря за вниманието !!!
  14. аз мисля че имам но за pa 80 незнам дъли ще ги чете pa 50 ако решиш пиши на скаип : ves_es
  15. От доста време съм влюбен в Korg pa1x , свирия по кръчммите тва не значи че съм чалгаджия обичам да свирия и други стилове музика освен обичаиния поп-фолк. В момента свирия с Roland em2000 i Korg Triton LE клавирите ми са настроени и всичко звучи добре !!! Вапроса ми е дали да рискувам да ги продам и двата и с парите от двата да си купия Korg pa1x и да си свирия само на него знам от приятели и познати че корга е по капризен за настроика от роланда но за сметка на това има повече възможности ! Според вас как да постъпя ???
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.