Jump to content
Българският форум за музиканти

Емо

Members
  • Мнения

    81
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Емо

  • Рожден ден 04/27/1976

Previous Fields

  • Инструмент
    синтезатор,акордеон

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Враца

Емо's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Защо лявата част на конвертора с която трябва да изберем желания за конвертиране стил не е активна. Така се получава при мен. Може ли някой да опише стъпките /последователността/ от началото до края на конвертирането. Благодаря.
  2. Написаното беше пример, а иначе на мен през форума са ми писали и сме разменяли информация /не само фолклорна/ с колеги от Румъния, Канада, Китай, Русия и Сърбия. Аз не изпълнявам само фолклор , но като завършил академично образование български музикант считам, че е редно да популяризираме най-вече нашата музика а след това другата. Иначе долавям пренебрежение на определена група музиканти към народната музика и считам, че щом не могат и не обичат да я изпълняват не са професионалисти. Дали щеше да има такава реакция ако бъкаше от теми " търсим стилове за латино, джаз, рап, метъл и т.н. Но и това е нормално. Иначе приемам , че темата за размяна на информация трябва да е само една. От друга страна пък Клавишните инструменти не са само синтезатори. Тук не съм виждал теми за акордеон, орган ,клавесин или други. Акордеонистите пишат в раздел "Други" , а не в клавишни? Затова ще е хубаво цалата да се казва клавишни а след това раздели- синтезатори, акордеон, орган т.н.. Знам , че акордеона и органа са духови инструменти , но не и "други". Класификацията е сложна за подобни форуми но все пак може да бъдат и при клавишните.
  3. Моето лично мнение е,че такава тема трябва да има. Защо? Аз се интересувам и изпълнявам народна музика от всички фолклорни области в България и с това искам да докажа колко е богата нашата си музика. В такъв аспект признавам, че няма да направя родопски, добруджански, шопски, пирински или тракийски стилове от колегите които са родени, живели и работили там , защото съм от Северна България и за мен реднои професионално би било да разменя информация с тях. Не , че немога да си правя, но това е въпрос на корени, традиции и т.н. Не съм съгласен примерно , че Калин от Белене ще си направи македонски стилове както някой от Петрич- би било заблуда за него. Същото важи и обратно. Съгласен съм ако той примерно изпълнява само северняшка музика. Това са моите основания.
  4. Колеги, никъде не мога да намеря къде в България се изработват и продават български национални носии от всички фолклорни области. Ако някои знае нещо ще съм му безкрайно благодарен.
  5. Емо

    Korg Pa 2x Pro

    Толкова се радвам, че си успял да се снабдиш с това чудо. Благородно ти завиждам.Успех приятелю.Дано успея и аз някога да си го купя. Поздрави. Емо
  6. Колеги, да знаете ,че в този саит не само се взема , а и се дава нещо. Будалите са малко и за кратко.
  7. отваряш менюто и виждаш - ефект. Натискаш там и ти излизат ефектите на инструментите на стила /АиВ/. На следващата страница са ефектите на перформанса/ С и Д/. Параметрите ,които можеш да коригираш от 1 до 127 са на втора страница.После веднага трябва да запаметиш. Прати някой готин сет ако имаш.
  8. отваряш менюто и гледаш - пише ефект, натискаш и ти показва първо ефектите на инструментите на стила/АиВ/ а на следващата са ефектите на перформанса които използваш /С и Д/ На втората страница мисля ,че можеш да ги намаляваш от 1 до 127. След това трябва да ги запаметиш.
  9. Колега, вече съм поставял въпроса за този клавир- намери темата. С две думи този клавир няма никакви екстри.
  10. Школа по народна музика за акордеон : автор :Тодор Бакалов
  11. Много се радвам колега , и ако има нещо конкретно и аз се интересувам как да стане, защото имам хард 30гб ,но се интересувам и за семплер и вокалист. Поздравления за сега.Ако откриеш нещо ново дай инфо.
  12. Емо

    Помощ

    Много ти е беден профила. Аз пък търся хубави кларинет и сакс /но хубави за чалга/.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.