fuck-A-satan Публикувано Ноември 4, 2007 Share Публикувано Ноември 4, 2007 Преди няколко дни си взех 1вия си дист....и си работеше...но днес не иска да се пусне ...дали се е развалил ? или е нещо от батерията ? Не разбирам ...моля помогнете ми Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RichieSambora Отговорено Ноември 4, 2007 Share Отговорено Ноември 4, 2007 Ами виж го, смени си батерията. Със адаптер в тока ли си го пускаш? Ако го пускаш така, адаптера ти трябва да е 9 волтов, да не си включил с по-голям волтаж и да е изгърмял? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fuck-A-satan Отговорено Ноември 4, 2007 Автор Share Отговорено Ноември 4, 2007 Ами не съм го пускал с адаптер .... Има ли вероятност батерията да се е изхарчила ? И може ли да се зареди ?Или трявба да се смени ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Ноември 4, 2007 Share Отговорено Ноември 4, 2007 много як ник Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jotty Отговорено Ноември 4, 2007 Share Отговорено Ноември 4, 2007 много як ник Ти ша спреш ли да флууд-иш бе усро , дразниш ме много В трети клас не бех като тебе.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spongebob Отговорено Ноември 4, 2007 Share Отговорено Ноември 4, 2007 Ще отбележа така наречените камиончета направо смучат батериите и карат броени часове с тях.Пак си зависи от типа ефект,но дистърите са много лакоми.Единия вариант е тва с адаптера,а другия да си вземеш зарядна 9V батерия и естествено зарядно за нея. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Ноември 4, 2007 Share Отговорено Ноември 4, 2007 Преди няколко дни си взех 1вия си дист....и си работеше...но днес не иска да се пусне ...дали се е развалил ? или е нещо от батерията ? Не разбирам ...моля помогнете ми 1.Смени си батерията 2.Виж кабелите да не са пре*бани. 3.Ако 1+2 не помагат отиваш дето си го взел и почваш да пищиш да го сменят. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Talic_Zealot Отговорено Ноември 4, 2007 Share Отговорено Ноември 4, 2007 много як ник Ти ша спреш ли да флууд-иш бе усро , дразниш ме много В трети клас не бех като тебе.. Еб*ти простащината! Разбрахме вече, че имаш проблем с човека. Разправии на ЛС.. По темата: Ако си сигурен, че не си сгафил с адаптера или с батерията не се залавяй за отверката първо. В случай, че си му "светнал лампата" ...ще "мериш" по 2 пъти отсега нататък Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zeratuL_x Отговорено Ноември 4, 2007 Share Отговорено Ноември 4, 2007 Виж дали кабелите са сложени докрай в диста.При мен като не са докрай някой път става така. Успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fluti Отговорено Ноември 4, 2007 Share Отговорено Ноември 4, 2007 Повечето камиончета са така направени, че батерията се включва, когато има вкаран кабел във входа. Т.е. когато не ползваш ефекте е препоръчително да извадиш входящия кабел, за да не се хаби батерията (защото схемата работи, дори и педала да не е натиснат и лампичката да не свети - тогава е в байпас режим, но самата схема получава захранване и работи). Също, когато искаш да свириш - гледай входящия кабел дали е пъхнат докрай. И най-добре си вземи адаптер, защото с тия батерии само пари ще харчиш да ги сменяш. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Raxus Отговорено Ноември 4, 2007 Share Отговорено Ноември 4, 2007 Виж дали не си разменил кабела откъм кубето,като си го вкрючил на мястотото за китарата...Инак казано прегледай всичко възможно преди да даваш пари за майстори... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Ноември 8, 2007 Share Отговорено Ноември 8, 2007 Ще отбележа така наречените камиончета направо смучат батериите и карат броени часове с тях. Пак си зависи от типа ефект, но дистърите са много лакоми. Единия вариант е тва с адаптера, а другия да си вземеш зарядна 9V батерия и естествено зарядно за нея. Абсолютно НЕ Е вярно! Драйвовете имат много ниска консумация (ТюбСкриймъра примерно има МАХ 10 мА), а с една батерия и то не алкална изкарвам месеци! Имам също Босс драйв и Маршал драйв. Същото важи и за Уа педалите. Виж цифровите модулационни ефекти са друго нещо. Дилеите ми (и трите, които съм тествал) изкарват около 40 мин. с алкална батерия. Което е подсъдно малко... Зарядната батерия не е добра идея, защото тонът ти няма да е същия. Зарядните батерии не са като другите, но просто да се речарджват! Има разлика във волтажите и т.н. (не съм достатъчно електричарски компетентен), но няма да имаш същата тяга. Най-добре или с алкална батерия или с трафче. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
рахата Отговорено Ноември 8, 2007 Share Отговорено Ноември 8, 2007 една алкална батерия е 6 лв,а един адаптер е 5лв.проста равносметка.нищо повече.провери първо батерията,а след това и кабелите дали са вкрани докрай в ефекта.ако не еот тях отивай,там от където си го купил и така...дерзай! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Efo Отговорено Ноември 8, 2007 Share Отговорено Ноември 8, 2007 Малко 1. Адаптер за 5 лева едва ли ще е стабилизиран - ще си имаш ГОЛЕМИ проблеми с брума. Алкални батерии има и за 3,50, и ще са по-добрия вариант. 2. Не виждам какъв е проблема с презареждаемите батерии - ако са добри, няма да имат нежелани падове във волтажа. (Направи си сметка, че всички съвременни преносими устройства използват такива) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TerminalFrost Отговорено Ноември 8, 2007 Share Отговорено Ноември 8, 2007 Ти ша спреш ли да флууд-иш бе усро , дразниш ме много В трети клас не бех като тебе.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts