Steppenwolf Отговорено Август 30, 2005 Отговорено Август 30, 2005 (Редактирано) Дааа, волността и гениалността на самоукия по неговия уникален и лично избран път. @sinbat_tornadoto, казва се Синбад и е бил мореплавател. Редактирано Август 30, 2005 от Stone Цитирай
sinbat_tornadoto Отговорено Август 30, 2005 Отговорено Август 30, 2005 Дааа, волността и гениалността на самоукия по неговия уникален и лично избран път. @sinbat_tornadoto, казва се Синбад и е бил мореплавател. auu mersi 4e mi poiasni mnogo sum polaskan neznaex tam e rabotata 4e az sum sinbaT sus TTTT ane sinbad ili sindbad nesum moreplavatel uspokoitese suvsem umishleno e napisano sus T! a tuz putka deto mie iztrila mnenieto davzeme sega da go vurne obratno :read: :read: :read: :read: Цитирай
Steppenwolf Отговорено Август 30, 2005 Отговорено Август 30, 2005 (Редактирано) И ние не знаехме другото, представи си... Добре, аз тогава може да съм Чейковски... Редактирано Август 30, 2005 от Stone Цитирай
The_Snake Отговорено Август 30, 2005 Отговорено Август 30, 2005 И аз съм родена на датата на един от любимите ми композитори- Бетовен 16.12 и Шопен харесвам много. А ако става въпрос за групи- Dream Theatre and Nightwish. Цитирай
Mephistofel Отговорено Август 31, 2005 Отговорено Август 31, 2005 Хм,от вече загробените - Бах,Бетовен,Шопен,Вагнер,Берлиоз,Вивалди,Чайковски, Бородин,Прокофиев,Стравински,Рахманинов,Мусоргски... Моцарт ми е прекалено сладникав-добре ,че си има "Реквием" ( уникален е!!! ). Съвременни - Джон Уилямс и Хауърд Шор ( който се чуди - музиката към "Lord of the rings"). Цитирай
ProstoMusician Отговорено Януари 31, 2006 Отговорено Януари 31, 2006 (Редактирано) Любими са ми Рахманинов и Шопен. Моля, пишете на кирилица съгласно правилата на форума. Редактирано Януари 31, 2006 от Craig Цитирай
CorvusCorax Отговорено Февруари 1, 2006 Отговорено Февруари 1, 2006 Харесвам много почти всички барокови композитори, естествено най-много Бах. Възхищавам се, ако говорим за по-ново време, на Григ, а в най-ново - на Халопайнен и много от композиторите на филмова музика. Радвам се и на много от композиторите тук Има наистина много добри неща! Цитирай
Pinky Отговорено Февруари 2, 2006 Отговорено Февруари 2, 2006 Roger Waters Ian McDonald Robert Fripp Akira Yamaoka Paul & Phillip Hartnoll Ей това списъче май ми събира основните вкусове на 1 място. Цитирай
Phreaker Отговорено Февруари 4, 2006 Отговорено Февруари 4, 2006 (Редактирано) Ferenc Liszt Редактирано Февруари 4, 2006 от Phreaker Цитирай
glezlata007 Отговорено Февруари 6, 2006 Отговорено Февруари 6, 2006 А какво ще кажете за Скарлати Цитирай
Рабкор Чуфиркин Отговорено Февруари 11, 2006 Отговорено Февруари 11, 2006 Хмм, трудно ми е да определя. Класическата музика я оценявам, имам известни предпочитания, но не ми е чак толкова присърце. Може би Бетовен, Вагнер... Големите италиански майстори на Операта, да речем. Иначе - Франк Запа! Цитирай
KeRi_PrAIce Отговорено Февруари 17, 2006 Отговорено Февруари 17, 2006 Brahms forever!Особено 4 симфония и всичките му парчета за пиано... 1 Цитирай
Guitar_man Отговорено Март 9, 2006 Отговорено Март 9, 2006 Johann Sebastian Bach , Antonio Lucio Vivaldi i Sergey Vasilyevich Rachmaninov Цитирай
Recommended Posts