Jump to content
Българският форум за музиканти

Рабкор Чуфиркин

новаци
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Рабкор Чуфиркин

  • Рожден ден 06/27/1988

Previous Fields

  • Инструмент
    перкусии

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    288170875

Рабкор Чуфиркин's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Хмм, трудно ми е да определя. Класическата музика я оценявам, имам известни предпочитания, но не ми е чак толкова присърце. Може би Бетовен, Вагнер... Големите италиански майстори на Операта, да речем. Иначе - Франк Запа!
  2. Естествено, че се сещам, пък мога ли и да те забравя... Барабанист надявам се сте си намерили, че аз вече хептен се затрупах от работа, така че най-вероятно, ако се видим, ще да е да ви гледам някъде. ; ) Не очаквах, че ще ми се струпат толкова неща, но, какво да се прави - живот, нема да мрем, я. Обещавам да се "ослушвам" и разхождам из форума по честичко. Т.е. винаги когато мога и не си измисля 1 237 586 причини, които да ми оправдаят мързела.
  3. Те това е мъжка приказка! ; ) прасе, биричката е единствената наистина вярна приятелка/приятел... това е положението... но не унивай! поне бира има винаги! ракия също... ще си говорим с тебе надълго и нашироко за коса, бира и т.н. та, да има барабанисти, КорвусКораксе, казваш... моля ви, не ме пишете барабанист... аз съм изстрадал вокал с наклонности към перкусиите, когото карат да свири на барабани...
  4. Смея ли да се оплаквам...? Здрасти прасе, много ми е драго. Естествено... Тя и срещата беше много свежа, само че Jolene ме извлачи от там, да сме си били ходили, а ракията едва започна да се лее... Мъка, мъка.
  5. ОМ са страхотна група, да... Перкусиониста им е невероятен. Имам всичките им дискове... Не е нужно да търсиш и да чакаш да ги гледаш на живо - можеш да си купиш техен диск... Хм, да препоръчам... Трудно ми е да препоръчам точно кой диск да си вземеш първо. Който и да е - все ще ти хареса.
  6. Е, колежке, ето ме. : ) Междудругото, ако искате още снимки - към мен се обръщайте. Най-новите и забавни снимчици от студийните ни експерименти са у мен.
  7. Казвам се Емил, на 17 години съм. Регистрирах се във форума покрай Jolene, която ми разправя за него от един месец насам и вчера ми каза, че имало и форумна среща... Да съм бил дошъл... Е, дойдох - беше много приятна вечер. И в крайна сметка - ето ме тук. Свиря на перкусии - всичко от джембе до табла (таблата е трууудна), свиря и на барабани, макар по скоро дилетантски. Обичам да пея. За съжаление, в групичката в която свиря (заедно с колежката Jolene) ме нарочиха за барабанист. Ако ме попитате каква музика слушам, на мен ще ми е много по лесно да кажа каква не слушам. Може да се каже, че съм меломан. Като се почне от джаз, рок... Та и всичко останало. Че и класическа музика, от време на време. Може би най-любимата ми група е Led Zeppelin. Вдъхновение... Вдъхновение намирам не само във музиката, вдъхновение намирам във всякаква форма на изкуството, до творението Божие - природата. Макар че да кажеш, че имаш вдъхновение, значи да твориш, докато аз имам засега само две парчета, които не са реализирани - едното е правено веднъж, другото е в процес на доработка. Иначе от време на време пиша по нещо. В началото бе словото? Или може би музиката... Кой знае.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.