Jump to content
Българският форум за музиканти

Фендер кубе от Технополис


Voidhanger

Recommended Posts

Абе има едни кубета Фендер в Технополис.Едното е 179 лв,другото-220.Аз му се нагледах на това от 220.Някой купувал ли е и има ли представа дали си заслужава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това от 180 предполагам е Fender 15 G , a това от 220 -Fender 15 R. Разликата e в пружинения ривърб, който иам второто ( ефекта, който използва Клептън в Wonderful tonight примерно ) Не са лоши кубенца като за вкъщи, аз имам 15 Р и съм доволен- хубав драйв, хубав рибърв, далеч са разбира се от качествените кубета, ама са доста пред сякви беринджъри и прочее за тия пари. Освен ако не намериш втора ръка нещо по-добро зимай си го , няма съжаляваш :oops:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:oops: кубетата са пълна БОЗА и не си заслужават :lol:

бехрингер са скапани принципно, но съм чувал доби неща за GM-108 - той съдържа сансамп, кото определено звучи много по добре от фендера - семпли на сансамп правен може да чуеш в "ефекти за китара произвеждани от съфорумци" и сам да предцениш - става за всичко от клиин до метъл B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм ползвал въпросното кубе 4 месеца,бях в чужбина и си го взех 2-ра ръка като гледах с голямо пренабрежение на него в началото...накрая исках да си го взимам с мене,но нямах място в багажа.За цената си според мен няма конкуренция... :recourse:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Tези кубета(Фендер),за цената си са ,според мен едни от добрите на пазара.Аз имам едно такова(малко по стар модел/Фендер Булет Ривърб 15)и обикновенно си свиря с него в къщи,за да не нервирам прекалено съседите.Има си приличен чист канал и драйв,разбира се с такъв малък говорител си звучи тъничко но това е просто неизбежно.И за да не съм голословен,врътнах набързо едно видео семпъл

fender-bullet-reverb

 

Саунда е записван от мика на камерата,но за информация става.Ригът е китара/кабел/кубе.Няма никакви ефекти по трасето,а волума е на около 2,5-3

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Имам Fender 15 G - 15 вата, 2 канала, ниски - средни - високи, изход за слушалки, вход за CD player

Чудесен двайв канал, с много gain :recourse:

Недостатък е само малката мощност, но за вкъщи 15 вата са си даже доста

Кубето е много готино, няма да съжаляваш !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.