edgecrusher Публикувано Октомври 21, 2007 Публикувано Октомври 21, 2007 И аз не бех поствал нови авторски неща наскоро, въпреки че в момента записвам 2 албума успоредно. Това тук са 2 парчета на Impergium, групата ми в Лондон където съм китарист и вокал. За записа на тези сме използвали "жив" звук от ампове, а не така любимите ми симулации от Line 6 Toneport Китарата в ляво( на Мартин Скехен) е запосвана през: -Marshall 2000 Valvestate Head + Marshall 4x12" Cab -Boss GT-6 -Kramer w/Quad-Rail Humbuckers Моята китара(в дясно) е записана с: -Line 6 Spider II 150W Stereo Head + Line 6 HD147 Cab c 4x12" Celestion Speakers -Line 6 PODxtLive -Vintage Razer w/EMG HZ Баса е записан през DI Box - Tanglewood b4 active Барабаните са Roland V-Drums, т.е. електронни. Не са програминг, свирени са, но в домашни условия не е умесно да се изпозват акустични барабани Парчетата все още не са смесени окончателно, но реших да постна тия две. Знам че вокалите са малко силнички, и барабаните не са балансирани, но в момента се работи по това. Баса също не е много добре... Impergium - Mortal Wounds(Rough Mix) Impergium - Dehumanize(Rough Mix) Имам честа също да ви покажа и обложката за СДто дело на jFog CD cover Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 21, 2007 Отговорено Октомври 21, 2007 Супер!!! Само яко смесване трябва!!! А за обложката!!! :hysterical: :thumbs_up: на майстора Цитирай
jFog Отговорено Октомври 21, 2007 Отговорено Октомври 21, 2007 (Редактирано) шеснайси! преполагам че се се избистри голяма част при по про микса Арт-а..че е леко в демоверсия и той ма ше се опрай. тъй ства като почна поста преди ядене и го свърша после ..пофторения на мисли Редактирано Октомври 21, 2007 от jFog Цитирай
Dylan_101 Отговорено Октомври 21, 2007 Отговорено Октомври 21, 2007 Добра бичкия! Браво и за ентусиазма за цели 2 албума! Чакаме про-микса.. а jFog-а проявява неподозиран от мен талант... май ще се сдобие с още един клиент в мое лице Цитирай
Fashion Отговорено Октомври 21, 2007 Отговорено Октомври 21, 2007 Много добра работа . Очаквам с интерес готовия продукт.А за обложката нямам думи. Цитирай
black_waltz Отговорено Октомври 21, 2007 Отговорено Октомври 21, 2007 малиии какъв 'арен джангърец сте си спретнали, откачи ми се глават от куфеене докато слушах, много яко. Звука също ме изкефи И обложката също е много про изпълнение, евала Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 21, 2007 Отговорено Октомври 21, 2007 Яка музика Даже вокалите ми харесват като цяло, което често не е така, когато става дума за български изпълнители Ти ли ще смесваш песните? Ако нямаш нищо против може да качиш файловете някъде и да направиш една тема, в която всеки да пуска своя микс. Това само като идея, разбира се Цитирай
yakiya Отговорено Октомври 21, 2007 Отговорено Октомври 21, 2007 Бравус,бравус!Успех в начинанието! Цитирай
DYLGIQ Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 Като звук яко, и вокала ме кефи, ама земете пресвирете китарките, че се разминавате на 1-2 места. Например на първия куплет е мноо явно и дразни. Не звучи про и осира хубавата работа, а не вярвам да е нарочно търсен ефект на "криворазбрана автентичност" или "усещане за живо свирене". Иначе съм фен. Цитирай
fildi Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 много яко звучене и музика! бравост пичове Успехи знапред! Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 22, 2007 Автор Отговорено Октомври 22, 2007 (Редактирано) @ jFog - Хайде сега дя, няма нужда от скромнечене зъл гений си и това си е! Аз отдавна съм ти го казал... @ sw1tched - По принцип барабаниста ни се занимава със смесването, защото той има малко повече опит в тия неща и най-много свободно време. Аз работя от сутрин до вечер и имам 2-3 часа свободно време за музика на седмица! Интересна ти е идеата, но не съм сигурен дали другите от групата ще са съгласни. @ DYLGIQ - Благодаря за наблюдателността, но се опасявам че няма да е възможно да го презапишем. Китарите са правени в студио и дори да се върнем и да посветим още един ден, едва ли ще постигнем същия звук и всичко останало. За търсен ефект не може да става дума, просто идеята ни бе да запишем 3 песни промо, а в последствие "узраяхме" до идеята за мини-албум. В действителност , записахме 6 песни(на две китари) в рамките на 3 и половина часа без дори да имаме възможност да чуем като хората какво сме записали. Но съм убеден че можем да ги поправим това разминаване с помоща на техниката @ Black Bird, Dylan_101, Fashion, black_waltz, yakiya, Mu3epHuK, fildi и всички които писаха благодаря от сърце за "фенството" Всъщност сега като и аз имах възможност да прослушам записите по-добре мился че вокалите на Dehumanize ще трябва да се презапишат, защото вече бях пресипнал когато я записахме и гласът ми не звучи точно както трябва. Редактирано Октомври 22, 2007 от edgecrusher Цитирай
fracture Отговорено Октомври 26, 2007 Отговорено Октомври 26, 2007 малееей, чак сега видях темата ... яка резачка се е заформила, очакваме крайният микс, jFog - поздравления за боложката Цитирай
Recommended Posts