spongebob Публикувано Октомври 19, 2007 Публикувано Октомври 19, 2007 Имам един 16 годишен страт дето умирам за него,а има и много сантиментална стойност за мен.Праговете са оригиналните и са много зле вече,само че не знам на кой да я занеса.Препоръчайте някой,който си е свършил работата като хората,не ме интересуват парите. Цитирай
boreto Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 Лично аз ходя при Давидов и съм много доволен от резултата. Цитирай
the_gorer Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 Виж тази тема: http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=29316 Човекът е в Пловдив, но, ако 10 лева за куриер не са проблем за теб, значи това е лютиерът, който ти трябва. Цитирай
sa6tiat Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 Не искам нищо лошо да казвам за Диката; вероятно е страхотен лютиер. И без никакво противоречие с вероятния талант на човека твърдя, че Градинарски много си разбира от нещата. Точка. Цитирай
Trysth Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 Горъре, как ше я метне тая китара до Пловдив? Те куриерите не искат ли пратките да са в някви кашони/кутии? Цитирай
kitaratapesho Отговорено Октомври 20, 2007 Отговорено Октомври 20, 2007 (Редактирано) +1 за Валери Градинарски. Ползвал съм и услугите на Пепи Давидов. Валери ми е оправял няколко китари и то доста добре. За мен това е лютиера, чиито услуги съм ползвал, и е постигал най-близки резултати до желаните. Поздрави, Петър Редактирано Октомври 20, 2007 от kitaratapesho Цитирай
Hillbilly Отговорено Октомври 20, 2007 Отговорено Октомври 20, 2007 Горъре, как ше я метне тая китара до Пловдив? Те куриерите не искат ли пратките да са в някви кашони/кутии? Ако е с куфар няма проблем,моята ходи до Пловдив вече. А за София що забравяте Христо от Люлин?Виждал съм Леспол със сменени от него позиции без да личи че не са оригиналните. Цитирай
Dikata Отговорено Октомври 20, 2007 Отговорено Октомври 20, 2007 мерси за препорьките.все пак човека питаше за конкретни хора от софия.пьк и ще използвам да спомена,че близките 2 седмици няма да поемам ремонти поради голяма заетост. обаче,тьи като стана дума за куриери,трябва да се знае ,че всичко е ок! знаете,че сьм от пловдив а работя с болшинство софиянци и хора от други,далечни от моя, градове.за няколко години има само едно закьснение,и то бяха някакви празници.пак да уточня-не става дума за пращане по реисове,а за куриерски фирми.sorry за off-a,oбаче мисля,че е гот да се знае това инфо. за гореспоменатите колеги сьм чувал добри неща. Цитирай
synchu Отговорено Октомври 20, 2007 Отговорено Октомври 20, 2007 ^ +100 :metalist: Наистина си разбира човека от работата - сменял е и на моя китара позиции. Цитирай
HOSHUNKOV Отговорено Октомври 23, 2007 Отговорено Октомври 23, 2007 Колеги, някой ще може ли да ми даде телефона на Валери Градинарски? Цитирай
Recommended Posts