Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Имам един 16 годишен страт дето умирам за него,а има и много сантиментална стойност за мен.Праговете са оригиналните и са много зле вече,само че не знам на кой да я занеса.Препоръчайте някой,който си е свършил работата като хората,не ме интересуват парите.

Отговорено

Не искам нищо лошо да казвам за Диката; вероятно е страхотен лютиер. И без никакво противоречие с вероятния талант на човека твърдя, че Градинарски много си разбира от нещата.

Точка.

Отговорено (Редактирано)

+1 за Валери Градинарски. Ползвал съм и услугите на Пепи Давидов.

Валери ми е оправял няколко китари и то доста добре. За мен това е лютиера, чиито услуги съм ползвал, и е постигал най-близки резултати до желаните.

Поздрави,

Петър

Редактирано от kitaratapesho
Отговорено
Горъре, как ше я метне тая китара до Пловдив? Те куриерите не искат ли пратките да са в някви кашони/кутии?

Ако е с куфар няма проблем,моята ходи до Пловдив вече.

А за София що забравяте Христо от Люлин?Виждал съм Леспол със сменени от него позиции без да личи че не са оригиналните.

Отговорено

мерси за препорьките.все пак човека питаше за конкретни хора от софия.пьк и ще използвам да спомена,че близките 2 седмици няма да поемам ремонти поради голяма заетост.

обаче,тьи като стана дума за куриери,трябва да се знае ,че всичко е ок! знаете,че сьм от пловдив а работя с болшинство софиянци и хора от други,далечни от моя, градове.за няколко години има само едно закьснение,и то бяха някакви празници.пак да уточня-не става дума за пращане по реисове,а за куриерски фирми.sorry за off-a,oбаче мисля,че е гот да се знае това инфо.

за гореспоменатите колеги сьм чувал добри неща.