noti4ka Публикувано Октомври 13, 2007 Share Публикувано Октомври 13, 2007 http://media.putfile.com/route-66-77 Незнам дали само при мен е проблема,но много бавно го отваря нещо..Дано все пак успеете да го чуете и естествено-дано ви хареса Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rumenr Отговорено Октомври 13, 2007 Share Отговорено Октомври 13, 2007 http://media.putfile.com/route-66-77 Незнам дали само при мен е проблема,но много бавно го отваря нещо..Дано все пак успеете да го чуете и естествено-дано ви хареса Да, има проблем с отварянето на страницата, но след няколко опита се отвори. Всичко е чудесно микрофона е великолепен, ти също. Според мен може да експериментираш да дадеш малко ниски на микрофона за повече плътност. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
XeRo Отговорено Октомври 13, 2007 Share Отговорено Октомври 13, 2007 Супер парче !!! супер мега яко е станало Давай все така ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Октомври 14, 2007 Share Отговорено Октомври 14, 2007 Много готино пеене,браво Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noti4ka Отговорено Октомври 14, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 14, 2007 Радвам се,че ви допада пък да не забравяме и китариста,който прави 90% от нещата всъщност...неговата задача е най-трудна-аз просто пея.. Благодаря от името на двама ни още веднъж Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yotzzo Отговорено Октомври 14, 2007 Share Отговорено Октомври 14, 2007 Хайде да свирите пред публика и да идвам да ви слушам!И двамата сте суперКитариста много ме кефи,нищо,че не разбирам Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlad Отговорено Октомври 14, 2007 Share Отговорено Октомври 14, 2007 Ти само кажи къде се свири такава музика... Щото аз не знам такова място в София. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noti4ka Отговорено Октомври 15, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 15, 2007 Хайде да свирите пред публика и да идвам да ви слушам!И двамата сте суперКитариста много ме кефи,нищо,че не разбирам Много благодарим ПП:Ти нали нямаше да слушаш вече Ще ни се и на нас да свирим някъде,ще видим... Поздрави:Лили Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nightmare81 Отговорено Октомври 16, 2007 Share Отговорено Октомври 16, 2007 Отново адмирирам !!! Китариста наистина е добър . Кольо Кольооо имало и други май а ..... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noti4ka Отговорено Октомври 16, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 16, 2007 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nip Отговорено Октомври 16, 2007 Share Отговорено Октомври 16, 2007 Много приятно! Браво! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
noti4ka Отговорено Октомври 17, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 17, 2007 Благодарим! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yotzzo Отговорено Октомври 18, 2007 Share Отговорено Октомври 18, 2007 Ти само кажи къде се свири такава музика... Щото аз не знам такова място в София. Примерно"Чекпойнт Чарли". Има и други. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vlad Отговорено Октомври 18, 2007 Share Отговорено Октомври 18, 2007 Кои? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Ноември 18, 2007 Share Отговорено Ноември 18, 2007 (Редактирано) Ти само кажи къде се свири такава музика... Щото аз не знам такова място в София. Заповадяй в столичния пианобар The Voice на Васко Петров, когато свирим ние в момента сме всеки петък! 1-ва серия - яко стандарти... Че може и 2-ра, ако хвърляш яко в чашата...Шегувам се!!! п.п. Кефи ме, как китарата свири бас линията - прилича ми на мен! Редактирано Ноември 18, 2007 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts