Aresius Публикувано Октомври 9, 2007 Публикувано Октомври 9, 2007 Здравейте! Ето, че най-накрая мога да ви представя студийната версия на една от композициите, които ще намерят място в предстоящия ми дебютния албум, който ще излезе догодина. Парчето не е ново - направих го преди година някъде и може някои от вас да са го слушали, но сега е преаранжирано, подменени са всички семпли с по-качествени, а китарата и цигулката са записани на живо. Също така участва и оперна певица. Не се учудвайте от заглавието на композицията - аз съм луд фен на произведенията на Толкин Приятно слушане. ЛИНК ---> Luthien's Song A, забравих да спомена, че това е немастерирана версия на парчето. Мастеринга ще се прави накрая, когато всички композиции от албума са готови - тоест ще се прави мастеринг на целия албум. Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 9, 2007 Отговорено Октомври 9, 2007 Велико!!!!!!!!!!!!!!!!! Фен съм ти! Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Октомври 10, 2007 Отговорено Октомври 10, 2007 Много добро е! Филмова музика! Супер. Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 10, 2007 Отговорено Октомври 10, 2007 Чудно е! Взеха да ми се въртят някои неща из главата Цитирай
Aresius Отговорено Октомври 11, 2007 Автор Отговорено Октомври 11, 2007 Много се радвам, че парчето ви харесва Взеха да ми се въртят някои неща из главата Какви, ако не е тайна? Цитирай
synchu Отговорено Октомври 11, 2007 Отговорено Октомври 11, 2007 Абсолютно яко, чакаме албум (ох не си спомням на колко хора съм го казвал тук, и досега май никой не е издал, но се надявам че ще го направиш, въпреки пречките) и аз ще си го купя И нали съм 'проз кетарис' (щото има и не толкова про'з'ти) звука на китарите бих го променил, защото звучи тънко, както и изненадващите му прояви в стерео спектъра.... п.с. А иначе, аз ще си позволя да си поимпровизирам върху музиката, защото винаги много ми е харесвала идеята за такъв тип музика с китари... А пък това ми харесва определено ... Цитирай
Aresius Отговорено Октомври 12, 2007 Автор Отговорено Октомври 12, 2007 Абсолютно яко, чакаме албум (ох не си спомням на колко хора съм го казвал тук, и досега май никой не е издал, но се надявам че ще го направиш, въпреки пречките) и аз ще си го купяАлбумът че ще излезе, ще излезе, няма пречки за това - има лейбъл с който да подпиша и който да дистрибутира албума ми дигитално в почти цял свят и физически в някои страни. Просто ми трябва време, за да прекарам всички парчета през студио. И нали съм 'проз кетарис' (щото има и не толкова про'з'ти) звука на китарите бих го променил, защото звучи тънко Ами не знам.. според мен китарата е добре. Все пак композицията е лирична и леко драматична и саундът на китарата добре се вписва в цялостната звукова картина. Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 12, 2007 Отговорено Октомври 12, 2007 Много се радвам, че парчето ви харесва Взеха да ми се въртят някои неща из главата Какви, ако не е тайна? Амии, това което ми се вътри из главата е дали би имал възможността и желанието да оркестрираш нещо по моя музика с идеята това да влезе в соло-албумчето ,което записвам с момента (Day 40 - Only The Stones Remain) защото установих , че страшно се кефя на нещата ти като продукция и професионализъм и си помислих, че с твоя помощ бих могъл да придам малко по-всеобхатно звучене на собствената ми музика. Няма да се обидя, ако предпочиташ да не работиш с други музиканти по чужди проекти. В тази връзка искам да вмъкна,ч е и други "форумци" ще вземат участие с по нещо в този албум, така че до известна степен ще е съвместно-форумна изява. Цитирай
Aresius Отговорено Октомври 13, 2007 Автор Отговорено Октомври 13, 2007 (Редактирано) Много се радвам, че парчето ви харесва Взеха да ми се въртят някои неща из главата Какви, ако не е тайна? Амии, това което ми се вътри из главата е дали би имал възможността и желанието да оркестрираш нещо по моя музика с идеята това да влезе в соло-албумчето ,което записвам с момента (Day 40 - Only The Stones Remain) защото установих , че страшно се кефя на нещата ти като продукция и професионализъм и си помислих, че с твоя помощ бих могъл да придам малко по-всеобхатно звучене на собствената ми музика. Няма да се обидя, ако предпочиташ да не работиш с други музиканти по чужди проекти. В тази връзка искам да вмъкна,ч е и други "форумци" ще вземат участие с по нещо в този албум, така че до известна степен ще е съвместно-форумна изява. Може... може, не е изключено. Стига да имам време. Напоследък липсата на свободно време ми е голям проблем, чак се чудя как успявам да правя нови парчета. Че най-вероятно съвсем скоро ще зпочна да пиша музиката към един филм... Ако това парче искаш да го оркестрирам в скоро време (тия дни/седмици), няма да ми е възможно, но ако става дума за по-нататък (за след нова година...), не мисля, че ще ми е проблем. По принцип желание не мил ипсва, аз и преди съм оркестрирвал музика за други музиканти (последно оркестрирах една част от 20 минутен прогресива рок/метъл инструментал), стига време да имам. А в момента и аз работя по нови парчета за албума ми... Редактирано Октомври 13, 2007 от Aresius Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 Хех, няма да е 20 мин. със сигурност. По-скоро оркестрална интродукция за парче, като идеята е да доразвиеш мелодията от началния риф примерно. Но ако си зает не е проблем. Ще го направим друг път в друг проджект Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 Много хора в този форум правят музика, която ми харесва. Твоята не ми харесва, твоята я обичам!!! Успех с албума, държа на подписано копие! И предложението ми отпреди няколко месеца все още е валидно Иначе, композицията е страхотна. Само едно не ми допада : обоя - малко нереален ми звучи с всичкото това вибрато, но това, разбира се, е мнение, изведено само чрез допитване до личните ми уши Пак - успех! И да не забравиш - подписано копие от албума Цитирай
shadow Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 Едно голямо БРАВО от мен! Радвам се че има такива хора в България! Цитирай
Aresius Отговорено Октомври 14, 2007 Автор Отговорено Октомври 14, 2007 Хех, няма да е 20 мин. със сигурност. По-скоро оркестрална интродукция за парче, като идеята е да доразвиеш мелодията от началния риф примерно. Но ако си зает не е проблем. Ще го направим друг път в друг проджект Kакто казах - зависи за кога става дума. В момента ми е почти невъзможно да се занимавам с музика. В малкото свободно време, което имам, гледам да си дуправя някои стари парчета, които скоро ми предстои да ги дам в студио, а и работя по две-три нови парчета - парчета, които ще влязат в албума. Много хора в този форум правят музика, която ми харесва. Твоята не ми харесва, твоята я обичам!!! Успех с албума, държа на подписано копие! И предложението ми отпреди няколко месеца все още е валидно Много, ама много мерси за добрите думи. БТВ. Сори, ама я ми напомни за предложението, че забравих за какво става дума. През последния месец тук съм получил над 20 ЛС-а от различни хора, като повечето от тях са с някакви предложение, и вече не си спомням твоето предложение какво беше. Само едно не ми допада : обоя - малко нереален ми звучи с всичкото това вибрато, но това, разбира се, е мнение, изведено само чрез допитване до личните ми ушиМисля, че това е въпрос на вкус. Аз изключително много държах обоето да е вибрато. В моят демо вариант пак използвах вибрато обое, но семпъла не беше от най-качествените, затова сега трябваше да се замени с по-качествено вибрато обое. Пробвал съм и с друго обое, но вибратото най-много пасва, защото двата момента, в които обоето влиза са лирични и вибратото чудесно пасва. Едно голямо БРАВО от мен!Радвам се че има такива хора в България! Има... има доста хора правещи подобна музика, които са много по-добри композитори от мен, но все още не се престрашават да пуснат своите композиции из нета, за да могат хората да ги слушат (аз познавам двама такива ) Цитирай
jFog Отговорено Октомври 14, 2007 Отговорено Октомври 14, 2007 красота!! може би ,ако сложиш още някои семпъл,освен шепота в края, ше стане още по и най.. галопиращи коне, някой семпъл на гарга да речем някък си ше се засили епоса,мисля. китарата наистина е леко не обемна и тънка както каза Сънчо,споделям мнението. Цитирай
Recommended Posts