musicman Отговорено Октомври 4, 2007 Отговорено Октомври 4, 2007 ДИ Бокс пуснат обратно нали? Цитирай
vhcs Отговорено Октомври 4, 2007 Отговорено Октомври 4, 2007 ^ Да само че трябва задължително да е пасивен а не активен !!! Цитирай
synchu Отговорено Октомври 4, 2007 Отговорено Октомври 4, 2007 ^и е много шумен - ДИ Бокс наобратно Имам Реамп бокс (NAudio corp), бтв не е супер тънкана защото е с трансформатор (при това хубав), етц - но за сметка на това е много много тих и определено много добър. Switched го е използвал повече от мен даже - така че предполагам че може да потвърди (при положение, че май вече си е и поръчал подобен, ако се не лъжа) Никакво сравнение не може да става, по мое мнение и базирано на моя опит с ДИ Бокс обратно вързан. Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 4, 2007 Отговорено Октомври 4, 2007 ето едно мое сравнение между реамп бокс и диай наобратно. Reamp Box Reverse DI Box С DI-я става работата, но когато не се свири си личи постоянния шум. С реамп бокса няма шум. Препоръчвам Наудио, другия (евтин) вариант е radial proRMP. Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 4, 2007 Автор Отговорено Октомври 4, 2007 Дайте снимки на Никифенския ремпбокс и цената? Цитирай
synchu Отговорено Октомври 4, 2007 Отговорено Октомври 4, 2007 Ми май нямам снимки Но адаша сигурно има, че той си ги снима за спомен мисля Пиши му ЛС. А го взех отдавна и не помня за колко беше. Само помня, че трафа го поръчвах аз директно от Холандия с шипинг за Пловдив, беше около 50-ина евро...и беше най-скъпия чарк. Предполагам, че тъй като често се случва в последствие да се появят и свестни чаркове в БГ или на по-изгодна цена друг траф със сходни характеристики, може и да може да се намери по-тънък траф. Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 4, 2007 Отговорено Октомври 4, 2007 (Редактирано) линк ^Ето я кутийката. Моя ще е с по-евтин траф, но нямам идея колко ще струва Редактирано Октомври 4, 2007 от sw1tched Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 9, 2007 Отговорено Октомври 9, 2007 ^ и така изглежда от вътре: Цък Black Bird, Скоро ще ти пиша цена за новата верися на реамп бокса и ще ти дам снимки ако те интересува. Трафовете които ще ползвам за новия реамп бокс са на edcor. Цитирай
VSTi Отговорено Октомври 12, 2007 Отговорено Октомври 12, 2007 реамп сигурно е преамп... Относно Алесиса - супер оферта, стабилна работа и т.н. ; звук - повече от добър, но като го сравних с Ямаха 01v...ми се стори малко по-калпав. С други думи -ако търсим 16 канала на 1394, и не искаме да плащаме за по-добър звук - АЛЕСИС IO 26 Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 12, 2007 Отговорено Октомври 12, 2007 Мне, реамп е реамп(ване)/реамп(инг) или просто реамп. Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 12, 2007 Автор Отговорено Октомври 12, 2007 ^ и така изглежда от вътре:Цък Black Bird, Скоро ще ти пиша цена за новата верися на реамп бокса и ще ти дам снимки ако те интересува. Трафовете които ще ползвам за новия реамп бокс са на edcor. Мерси за инфото! А може ли да се направи и да е директ бокс? И да интересувам се орпеделено! Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 12, 2007 Отговорено Октомври 12, 2007 А може ли да се направи и да е директ бокс? Не. Или поне няма да звучи като Ди бокс заради несъответствието на импеданса на трафчето. Цитирай
Nikifena Отговорено Ноември 2, 2007 Отговорено Ноември 2, 2007 така изглежда новият реамп бокс http://s2.photobucket.com/albums/y23/Naudio/Reamp%20Box/ Цитирай
Recommended Posts