ecmjazz Отговорено Май 12, 2005 Отговорено Май 12, 2005 Аз имам The Grand, Steinway, Bosendorfer, Malmso Acoustic. Всичките са яки но предпочитам The Grand щото другите са в гига формат а при мен гига студио не върви макар че гигата си е един от най-добрите формати (Baby Tomas..). peshoy2k - няма начин как да не ти гълта рам - който и семплер да качиш... ето простата сметка: да речем че един семпъл за един тон с едно велосити ти е около 1 МБ средно имаш 88 клавиша по да речем 10 велосити лейъра по 1 МБ и ако има и състейн семпли всичкото това по 2. Простата сметка дава 88х10х1х2=1600 МБ което е горе долу 1.5 ГБ - и всичко това ти се товари в рама!!! Тука разбира се трябва да се ползва или много РАМ или диск стрийминг, това е.. Иначе освен изброените семплирани пиана има още много. На който му е интересно може да чете тук: http://emusician.com/libraries/emusic_aint_grand/ topsun, абе к'во стана с тая ямаха - ти преди доста време я обеща ама не ти се дава ли, що ли? Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 12, 2005 Отговорено Май 12, 2005 то ти мани ми най-трудно да го накараш да ползва само рам щото уиндолса е толко тъп, че ти му казваш абе ползвай рам и той се ти вика немам витруална памет,а в същото време рама се ползва на 1/4 абе Бил гейтс е педераст се пееше в една песен Цитирай
ecmjazz Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 то ти мани ми най-трудно да го накараш да ползва само рам щото уиндолса е толко тъп, че ти му казваш абе ползвай рам и той се ти вика немам витруална памет,а в същото време рама се ползва на 1/4 абе Бил гейтс е педераст се пееше в една песен Хмм, това да не е по-скоро проблем на твоя семплер щото при мен като натоваря нещо такова по-голямо първо налапва всичката свободна рам и тогава минава на swap..? Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 мисля, че е от ОС щото понякога лапа на едно, понякога на друго, абе сам си върши глупостите. Консултирал съм се с назнайващи и първото дето почват да ми говорят са различни неприлични поздрави и обещания към Бил и майка му, някои са навитаци и на леля му Цитирай
Topsun Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 мисля, че е от ОС щото понякога лапа на едно, понякога на друго, абе сам си върши глупостите. Консултирал съм се с назнайващи и първото дето почват да ми говорят са различни неприлични поздрави и обещания към Бил и майка му, някои са навитаци и на леля му хехехебил го боли фара неговата машина сигурно е с мнооого рам и не се занимава с музикални програми голяма трагедия вече....иначе и аз доста често говоря за майка му,лкеля му и всичко що е от женски пол от рода му Цитирай
Yiwigi Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 (Редактирано) мисля, че е от ОС щото понякога лапа на едно, понякога на друго, абе сам си върши глупостите. Консултирал съм се с назнайващи и първото дето почват да ми говорят са различни неприлични поздрави и обещания към Бил и майка му, някои са навитаци и на леля му хехехебил го боли фара неговата машина сигурно е с мнооого рам и не се занимава с музикални програми голяма трагедия вече....иначе и аз доста често говоря за майка му,лкеля му и всичко що е от женски пол от рода му Сори за офтопика, но аз се съмнявам да има някой който ползва Уиндолс и да не пцуе честичко онзи чичка с очилата и фамилиата му до девето коляно... А за The Grand, и аз си го смъкнах, ама още не съм го пуснал/пробвал, защото още се боря с Кубейс-а да даде някакъв звук...Нали отскоро се познавам с него и още не се разбираме.... Редактирано Май 13, 2005 от Yiwigi Цитирай
ecmjazz Отговорено Май 18, 2005 Отговорено Май 18, 2005 Ето ви и Ямахата - докато някои "нямат време" да я качат, други вече са го направили.. Цитирай
Topsun Отговорено Май 18, 2005 Отговорено Май 18, 2005 месри на тези които имат време.какво да се прави Цитирай
CyberGene Отговорено Май 18, 2005 Отговорено Май 18, 2005 Това, за което си дал връзка, не е роял, а е един електромеханичен инструмент от близкото минало на Ямаха - CP80, който е нещо като акустично пиано с адаптери и има много специфичен звук, ще го чуете, като го дръпнете, но не е чисто акустично пиано. Най-вероятно се бъркаш със семпли от истински акустичен роял за Ямаха, но и това пак е готино и сигурно ще намери приложение някога! Цитирай
CyberGene Отговорено Май 18, 2005 Отговорено Май 18, 2005 (Редактирано) За който иска да чуе истинския звук на този инструмент Yamaha CP-80, ЕТО едно парче на George Duke от 1979-та, където свири соло. Прилича малко на акустично пиано, но си има и свой индивидуален характерен остър звук. Редактирано Май 18, 2005 от CyberGene Цитирай
ecmjazz Отговорено Май 18, 2005 Отговорено Май 18, 2005 Благодаря за линка. Не знаех, че Джордж Дюк свири и такива работи - самото парче е интересно. Иначе аз знам, че става въпрос са електромеханично пиано - нали си има инфо. Чудя се дали е същото като това дето Topsun толкова го рекламира и все не ще да го пусне. Цитирай
Topsun Отговорено Май 18, 2005 Отговорено Май 18, 2005 не е!това за което аз говоря е чмаха - роял все едно бе човек.наистина нямам време да качвам 3 диска и между другото - не знам къде съм ги оставил...но това си е мой проблем...със здраве! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 27, 2005 Автор Отговорено Май 27, 2005 Днес видях това и мисля да го пробвам: Bigga.Giggas.The.Rain.Piano Пишеше, че саунда бил добър. Ще го видим скоро, не беше голямо, май 1 дискче... Цитирай
Topsun Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 в последно време се зарибявам със VST синтезатори с много падове.да имате нещо в предвид? Цитирай
Recommended Posts