RichieSambora Публикувано Септември 23, 2007 Публикувано Септември 23, 2007 Здравейте съфорумници! Мисля да си взема едно мини усилвателче да си свиря в нас и където ида да си го нося с мен, че е удобно и малко, а и е на батерии. Може ли да ме посъветвате кое да си взема? На мен лично по-ми допада Мини Тон Мастъра. Ето и семпли: Fender Mini Tone-Master: http://youtube.com/watch?v=yKAbjmx4ex8 http://youtube.com/watch?v=6bS4Umq9GIQ&...ated&search= Marshall MS-2: http://youtube.com/watch?v=mXSlgotNUWQ = Цитирай
rocker_vn Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 не си вземай толкова малко.... Цитирай
RichieSambora Отговорено Септември 23, 2007 Автор Отговорено Септември 23, 2007 Аз пък много ги харесвам и искам да си взема. А и си нямам кубе... И реших, че тва ще ми върши работа, щото не ми трябва някъкво много силно а нещо като това Има си гейн и драйв... Други мнения по въпроса? Цитирай
PlamenM Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 аз съм си пристрастен...потърси в сайта на Роланд за Роланд Майкрокюб...( Roland Microcube) по мое мнение най-доброто нещо на батерий,,, Цитирай
RichieSambora Отговорено Септември 24, 2007 Автор Отговорено Септември 24, 2007 Ясно де ама то е 200 лева. Аз се колебая между тези двата. И въпроса ми е кой според вас е по-добър от двата? Кой да си взема? Цитирай
chris_barnes Отговорено Септември 24, 2007 Отговорено Септември 24, 2007 Моето мнение е леко субективно (не се кефя на Фендер въобще) ама,вземи си Маршал-чето.Изглежда малко по-достоверно от онази играчка ..а и кой не е чувал словосъчетанието "Марщалски Драйв"... Цитирай
Filthy Отговорено Септември 24, 2007 Отговорено Септември 24, 2007 зимай маршал-а поече ме кефят като марка,не че им разбирам де Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 25, 2007 Отговорено Септември 25, 2007 свирил ли си на ефтин маршал или парк??? Цитирай
Icarus Отговорено Септември 25, 2007 Отговорено Септември 25, 2007 ^За класа си парковете са много гот, отнасят отвсякъде всякакви въшливи фендърски 15 ватови издънки. Лично мнение. Та двете миниампчета съм ги чувал, имах маршала преди време. Съответно съм за маршалчето. Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 25, 2007 Отговорено Септември 25, 2007 И двата ампа са играчки,няма много разлика между тях,Маршала го имам,много е забавен,но за някакво особено качество и дума не може да става.А между другото навремето имах и 30 ватов двуканален Парк,звукът му беша доста неприятен и не можеше да се мери с 30 ватов Фендер,но това се дължеше предимно на гадния му говорител.Веднъж чух същаия амп,но със Селешчън.Разликата беше наистина много голяма Цитирай
ceco milanov Отговорено Септември 25, 2007 Отговорено Септември 25, 2007 Кач пара е тва удоволствие (Marshall)? Цитирай
bratmito Отговорено Септември 25, 2007 Отговорено Септември 25, 2007 Свирил съм на компютърни колонки с дист и звучи по същия начин. Ако ти трябва усилвател за вкъщи моя съвет е да си вземеш някое10 - 15 ватово кубенце с 6-8 инчов говортел и вървят пак в тоя ценови диапазон.Ще ти вади къде къде по-хубав звук.Ако ти трябва нещо джобно на батерии за разнасяне - и това може да свърши работа. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 26, 2007 Отговорено Септември 26, 2007 Аз имам SokeyAMP и е ГОЛЯМА мания. Ето едно леееко демо ТУК. Пробвал съм го в 4х12 кабинет и просто се размазах!!! Цитирай
Efo Отговорено Септември 26, 2007 Отговорено Септември 26, 2007 Чесно казано никога не съм харесвал "малкия" Маршал - саунда му е ужасен - за цена от 5 лева можеш да си сглобиш много по-готин ( в цената е включен и говорителя ) Baby Thomas, Sokey-a е на светлинни години пред онези играчки, освен това има фрапиращи факти в Pro users на сайта Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 26, 2007 Отговорено Септември 26, 2007 Еми дизайн няма като онези (не прилича на стак), обаче е по-малко и...по-маниашко. Само името е SmokeyAMP, моя грешка, сори!!! Цитирай
Recommended Posts