... Публикувано Септември 22, 2007 Публикувано Септември 22, 2007 Здравейте,случайно някой да знае къде в България има магазин в който да се продават.Предполагам в София и ако е така в кой по-точно ако сте попадали случайно? Цитирай
Feuermeister Отговорено Септември 22, 2007 Отговорено Септември 22, 2007 ето един онлайн магазин от София: http://www.visiarts.net/catalog/index.php?...t=2a&page=6 Разглеждай страниците!!! Има ЕСП-та но са доста скъпички в България Цитирай
Feuermeister Отговорено Септември 22, 2007 Отговорено Септември 22, 2007 Но точно къде се намира немога да ти кажа, не съм ходил Цитирай
... Отговорено Септември 22, 2007 Автор Отговорено Септември 22, 2007 мерси много.от първата страничка която видях май наистина не са много ефтини Цитирай
Gogo-Krossfire Отговорено Септември 22, 2007 Отговорено Септември 22, 2007 Аз да използвам темичката Интересуваме ESP-то на Timo Tolkki от Stratovarius ! Из нета нищичко не намерих за туй ESP, пък уж му се води някъв custom Та, ако някой знае каде има информацийка за таз китарка да постне линкче Благодаря предварително Цитирай
edgecrusher Отговорено Септември 22, 2007 Отговорено Септември 22, 2007 ^Ами точно защото е custom затова няма информация. Модела вероятно е изработен специално за него и не се произвежда серийно. Ако искаш същата , трябва да се обадиш на ESP и да си поръчаш, ако изобщо се навият да правят на някого другиго същата китара, но в този слуйан си приготви 5-10 000$ поне Цитирай
Feuermeister Отговорено Септември 22, 2007 Отговорено Септември 22, 2007 Пич, ако искаш "ESP" по евтино + доставка си поръяй от http://www.thomann.de/de/index.html Цитирай
synchu Отговорено Септември 22, 2007 Отговорено Септември 22, 2007 "Пичът" пък може да иска да пробва китарата, както е нормално да се прави и затова да пита за магазин в БГ, в който да има такива китари. Т'ва да не е зарзават. Такъв магазин в БГ все още няма (но относително скоро може и да има Ltd в Динакорд, доколкото чувам ). Цитирай
Feuermeister Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 ок тогава сори... Но според мен "ESP" ментета нямат Цитирай
synchu Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 ^долунаписаното е за твоя информация, защото излизаме от темата. Не става въпрос за ментета. Става въпрос за това, че всеки инструмент, а и всяка марка китари в този смисъл, освен че звучи различно, е различен при свирене, от гледна точка на това дали ти е удобен (т.е. дали грифа не е твърде дебел/тънък/широк/кръгъл/плосък и т.н.). И ако смяташ да свириш на този инструмент не е добра идея да си купуваш такъв само заради вида му или марката написана на главата. Никой не говори за "ментета". Цитирай
... Отговорено Септември 23, 2007 Автор Отговорено Септември 23, 2007 да,аз между другото се свързах с може би някакви консултанти от сайт-а по e-mail и в момента чакам отговоро за това дали ще има някакъв начин да се пробват инструментите или поне някои от тях,защото наистина предполагам и не само аз мисля така,но при такава покупка е добре да се пробва. Цитирай
джани Отговорено Април 14, 2011 Отговорено Април 14, 2011 Извинявай за глупавия въпрос, но наистина ли примерно ESP като подготвят да кажем инструменти от ESP Eclipse II, биха си позволили отклонения в гриф, размери или във вложен материал? Цитирай
polaris Отговорено Април 14, 2011 Отговорено Април 14, 2011 Не става въпрос за дефект е инструмента, а дали на теб ти е удобен. Аз примерно съм свирил на стратокастър (оригинален не скуайър) и мога да ти кажа, че грифа не ми хареса. Не казвам, че китарата не струва, просто съм си свикнал на мойта. Никой не говори за дефекти или ментета. Цитирай
Arcturus666 Отговорено Април 14, 2011 Отговорено Април 14, 2011 ESP внасят Динакорд.Колкото до модела на Тимо до колкото ми е известно грифът му е с издълбани прагчета, както е и фендера на Ингви.Предполагам , че ако се продава този модел ще е бая пари. Цитирай
Slash's Snakepit Отговорено Май 5, 2011 Отговорено Май 5, 2011 последният път в Динакорд имаха само LTDта, но предлагат услугата каквото си пожелаеш от Томан на същата цена без да плащаш доставка Цитирай
Recommended Posts