Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Не ве горере. Идеята е че той ще ползва моето мазе и двмата заедно ще ги правиме. Само аз ще му я изрежа да не се заколи със зегето и грифа аз ще му правя. Пък какво пречи проектите да вървят успоредно и без това моя е малко във застой защото не съм ходил за потенциометри, и едва вчера намерих кой да ми напръска дъската. Иначе Евтиме, казвам ти човек кажи да се срещнеме да те черпя бира. МЕРСИ за помоща!!! Като почнеме ще ви държим в течение.

• Отговори 300
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Хаде-е-е-е-е-е! Една част си замина. Майка ми решила че тези джаджите за моста дето ги правех са някви железца и ги е изхвърлила. А тамън ги бях разпробил ;) . Малко ме е яд.... ама кво станалото станало. Утре ще почвам нови.

Отговорено

Ми иди и виж! Уилкинсън са по 20-25+ и почваш туноматици, флойдове глупости та се стигне до флойдове по 140 и разни, които доставят по каталог...

Поздрави,

Влад

Отговорено

Ами ето какво стана след центровката на грифа вчера. 002bo6.jpg

003dd4.jpg

Перфектно равна с останалата повърхнст перфектно паснала в нек покета. Просто съм доволен от работата си нямам забележки (добре че го оставих по тесен та като стане грифа по него да го разширявам)

ПП: Пак се извинявам за качествотот на снимките от телефон са. Просто се излагам че уча това :icon_shithappens:

Отговорено

Съвсем не изглежда зле, особено като за пръв опит без опит:icon_shithappens:

Какво си решил да слагаш за фингърборд? Чета тука по форума, че подходящите материали са кът. Сега ако китарата и просвири ще те черпя една бира, обещавам!

А относно бридж май ще трябва да купиш, че самоделките рядко излизат сполучливи, особено когато някой ги изхвърли:greenangel:

Чакам развитие, ю ар дъ мен!

Отговорено

Хей фен , много кефиш . Евтим е прав за доста неща . Но аз разбрах че ти и твоя приятел си правите китари за кеф , така че продължавайте , пък по-нататък може да ви стане интересно и за звука който ще искате да постигнете.Даже се надявам на това :icon_shithappens: Кийп рокин'

Отговорено

Оп, видях че грифът е дебел колкото бата. Така ли смяташ да го оставиш или ще има още пилене? Знай, че когато сложиш фингърборда, ще стане още по-дебел.

Отговорено

струва ми се че трябваше да оставиш 2-3мм от грифа над тялото (нищо че ще има ф-борд отгоре :whistle: ) - така може да стане като на бг орфейките и кремоните - грифа е много на ниско и екшъна не може да бъде смъкнат достатъчно

Отговорено

Ще пиля споко. Ами за екшъна ще видим ако има нещо ще корегирам с по дебел ф. борд. Утре други ден ще отида да си търся мост с тремоло. Ако намеря някой по 30-35 лв зимам. А пък за звука, ще говорим като е напълно готова. Ще помоля някой с техника и умения да изкара нещо да го чуете.

Отговорено

Днес един човек ме просвети за доста работи ( не само за китарите)много съм му благодарен. Мерси на всички за, готините постове. Като намерим орех почваме баса.

Отговорено

Прпоръчайте ми някъв по-стандартен шок, който не трябва да галя струните а и не трябва да се облягам на тях за да свири. Някой който ще ми еудобен.