icohohi Отговорено Септември 23, 2007 Автор Отговорено Септември 23, 2007 Не ве горере. Идеята е че той ще ползва моето мазе и двмата заедно ще ги правиме. Само аз ще му я изрежа да не се заколи със зегето и грифа аз ще му правя. Пък какво пречи проектите да вървят успоредно и без това моя е малко във застой защото не съм ходил за потенциометри, и едва вчера намерих кой да ми напръска дъската. Иначе Евтиме, казвам ти човек кажи да се срещнеме да те черпя бира. МЕРСИ за помоща!!! Като почнеме ще ви държим в течение. Цитирай
icohohi Отговорено Септември 23, 2007 Автор Отговорено Септември 23, 2007 Хаде-е-е-е-е-е! Една част си замина. Майка ми решила че тези джаджите за моста дето ги правех са някви железца и ги е изхвърлила. А тамън ги бях разпробил . Малко ме е яд.... ама кво станалото станало. Утре ще почвам нови. Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 не се занимавай с глупости ами купи от РФ бридж ако не си от София могат да ти пратят с куриер Цитирай
icohohi Отговорено Септември 23, 2007 Автор Отговорено Септември 23, 2007 От София съм. Ма не знам кви пари са. Цитирай
vlex Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 Ми иди и виж! Уилкинсън са по 20-25+ и почваш туноматици, флойдове глупости та се стигне до флойдове по 140 и разни, които доставят по каталог... Поздрави, Влад Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 Виж и http://musicjam.hit.bg Цитирай
icohohi Отговорено Септември 24, 2007 Автор Отговорено Септември 24, 2007 Ами ето какво стана след центровката на грифа вчера. Перфектно равна с останалата повърхнст перфектно паснала в нек покета. Просто съм доволен от работата си нямам забележки (добре че го оставих по тесен та като стане грифа по него да го разширявам) ПП: Пак се извинявам за качествотот на снимките от телефон са. Просто се излагам че уча това Цитирай
boreto Отговорено Септември 24, 2007 Отговорено Септември 24, 2007 Съвсем не изглежда зле, особено като за пръв опит без опит Какво си решил да слагаш за фингърборд? Чета тука по форума, че подходящите материали са кът. Сега ако китарата и просвири ще те черпя една бира, обещавам! А относно бридж май ще трябва да купиш, че самоделките рядко излизат сполучливи, особено когато някой ги изхвърли Чакам развитие, ю ар дъ мен! Цитирай
Nightmare81 Отговорено Септември 24, 2007 Отговорено Септември 24, 2007 Хей фен , много кефиш . Евтим е прав за доста неща . Но аз разбрах че ти и твоя приятел си правите китари за кеф , така че продължавайте , пък по-нататък може да ви стане интересно и за звука който ще искате да постигнете.Даже се надявам на това Кийп рокин' Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 24, 2007 Отговорено Септември 24, 2007 Оп, видях че грифът е дебел колкото бата. Така ли смяташ да го оставиш или ще има още пилене? Знай, че когато сложиш фингърборда, ще стане още по-дебел. Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 24, 2007 Отговорено Септември 24, 2007 струва ми се че трябваше да оставиш 2-3мм от грифа над тялото (нищо че ще има ф-борд отгоре ) - така може да стане като на бг орфейките и кремоните - грифа е много на ниско и екшъна не може да бъде смъкнат достатъчно Цитирай
icohohi Отговорено Септември 24, 2007 Автор Отговорено Септември 24, 2007 Ще пиля споко. Ами за екшъна ще видим ако има нещо ще корегирам с по дебел ф. борд. Утре други ден ще отида да си търся мост с тремоло. Ако намеря някой по 30-35 лв зимам. А пък за звука, ще говорим като е напълно готова. Ще помоля някой с техника и умения да изкара нещо да го чуете. Цитирай
icohohi Отговорено Септември 24, 2007 Автор Отговорено Септември 24, 2007 Днес един човек ме просвети за доста работи ( не само за китарите)много съм му благодарен. Мерси на всички за, готините постове. Като намерим орех почваме баса. Цитирай
icohohi Отговорено Септември 25, 2007 Автор Отговорено Септември 25, 2007 Прпоръчайте ми някъв по-стандартен шок, който не трябва да галя струните а и не трябва да се облягам на тях за да свири. Някой който ще ми еудобен. Цитирай
Recommended Posts